QUOTE(Alchemie @ 2014 01 14, 16:43)
bumbasi...jums dar labai seimynine padetis koja kisa

vilniuje gal tureciau kur patarti del terapijos, kituose miestuose nelabai

laikykis...juk turbut net ir isvaziaves pas teva, ir jei ko pridirbtu, tetis kaltintu tave, nes tu ji toki uzauginai

sitoje vietoje reikia, kaip sakau, isitepti rieblais, kad purvas nuo taves nuteketu, o ne susigertu
Kas iš tos terapijos jei tėvas neitų. Nepripažįsta absoliučiai, kad su vaiku kas blogai, kalta aš nes nemoku kalbėtis. Vakar buvo pasiėmęs pas save.tipo pakalbėjo.pažadėjo 20 lt jei dvi dienas mokysis.

dukra užtat buvo labai patenkinta, kad brolio nėra. Man atrodo tegu augina tėvas sūnų Gal tada ssupras, kad nėra viskas taip paprasta. Nori, kad eitų su visa klase. Sūnus irgi nori pas tėvą.ten linksmiau.o gal bus visiems geriau nuo to... man ramybė, dukros niekas nebeerzins, exui alimentų mokėt nebereikės ir sūnus gal pasikeis.gal jam tėvo reikia....
QUOTE(Pūg@ @ 2014 01 14, 17:33)
uoj,zuiki,kaip as tave suprantu

As irgi pastarosiomis dienomis jauciuosi tokia pavargus nuo visko,atsibodo viskas,noriu nieko nebedaryti. MB is vis nesupranta ko as tasausi su vaiku po psichologus/psichiatrus ir t.t Jam atrodo,kad reik gerai kupron ikresti ir baigsis issidirbinejimas. KKelias dienas issiprase ilgiau pavakarot,na ir ka,siryt atsikele piktas,isterikuoja ir pat ryto...
Vyrai sunkiai supranta, kad su vaiku gali būti kažkas negerai, o ne tik ožys įlindęs.

Dėl to kad isterijų iš ryto nebūtų vaikai gulasi aštuntą. Tiksliau, sūnui kad nebūtų isterijų.