Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

MERGAITĖS, GAL KAS RAŠĖT SAVO KLASĖS (PIRMOKŲ ADAPTACIJOS AR PUSMEČIO APRAŠĄ-CHARAKTERISTIKĄ)? (TEORIJOS JAU PRISIRINKAU).
ANT "RĖMŲ" BŪTŲ LENGVIAU RAŠYTI.
LABAI REIKIA. PADĖKIT ...
TURIU ŠIANDIEN PARAŠYTI, O MINČIŲ VIS TRŪKSTA.
JEI GALIT ĮMESKIT Į PAŠTĄ, ARBA MAN ASMENIŠKAI.
AČIŪ
Atsakyti
Sveikinu su gimtadieniu Zuzanele ir Nonele 4u.gif user posted image
Atsakyti
Ir aš sveikinu Zuzanėlę ir Nonelę. Mergaitės, energingų, korektiškai impulsyvių akimirkų. smile.gif
Atsakyti
Zuzanele ir nonele, su gimtadieniu jus happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2012 03 05, 12:38)
Sveikutes  4u.gif
Atsiprasau, kad isiverziau i jusu draugiska skyreli, nors ir nesu pradinuku mokytoja. Kuri laika dirbua mokykloje, desciau uzsienio kalba, dabar nera darbo...
bet mano vaikuciai auga ir va dabar taip sakant "su striokais" reikia parepetuot namie dvi daineles, nes treciad.koncertas, o mes del ligos truputuka praleidom muzikalkes pamoku ir niekur internete nerandu siu daineliu... tekstukus tai turiu, ale nesu labai muzikali, tai tos surasytos natos nieko nesako sad.gif
Mazai tikimybes, kad padesit man, bet jei atsirastu, kam negaila ir kas turi dainele "Lapelių šokis" ir kita bumbul bumbul bumbulai.. bumbuliuoja vabalai ir galetu man atsiusti, tai buciau labai labai dekinga... o tai mano penkiametis nekaip atrodys pries buri zmoniu nezinodamas ka dainuot.
Gelbekit, labai prasau  blush2.gif

Širdingai dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 05, 14:42)
Kiek švenčių šiandien kad ji kur galas linkėjimai tau ir tavo atžalom
user posted image

QUOTE(Aurute @ 2012 03 05, 16:41)
kad ji kur galas dar didesni sveikinimai  bis.gif bis.gif bis.gif

QUOTE(gabija4 @ 2012 03 05, 18:57)
Su tortadieniu visas, kurios švenčia gimimo dieną ir gimdymo dieną 4u.gif Juk tos dienos labai jau mums svarbios. thumbup.gif

AČIŪ wub.gif visoms nuo manęs ir mano berniukų aciuks.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu visas turinčias progą švęsti thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 05, 19:44)
Papildyta:
user posted image
Zuzanėle ir Nonele, gražios gimtadienio šventės!

IR AŠ PRISIDEDU PRIE SVEIKINIMŲ. VALIO VALIO VALIOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Kaip pavasariška naujuose namučiuose thumbup.gif Peliukas, kaip visada pasistengia pakelti nuotaiką bigsmile.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 05 kovo 2012 - 21:12
QUOTE(staben @ 2012 03 05, 20:24)
Norėčiau paklaust kaip sekas su saldainių kilimu, kiek jau turit , kaip planuojat priduot? Mes su savo mažiais perlipom 10m, bet jau atsibodo visiems,...smile.gif O mūsų visai nedaug ir esam maži tai didžiausias krūvis tenka.....pačios suprantat smile.gif

As vis dar klijuoju ir nezinau kaip pabaigti doh.gif nes popiereliu dar puse siuksliu maiso unsure.gif kiek suklijavome net nematavau, bet tikiuosi kad bent jau 20m bus. Jeigu direktorius duos autobusiuka tai palnuojame vaziuoti visa klase, jei ne tai nuves viena mamyte
Papildyta:
Pasigirkit kaip kitoms sekasi su tuo kilemeliu ax.gif
Papildyta:
Pasigirkit kaip kitoms sekasi su tuo kilimeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 03 05, 22:08)
IR AŠ PRISIDEDU PRIE SVEIKINIMŲ. VALIO VALIO VALIOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif JUNGIUOSI PRIE SVEIKINIMŲ IR AŠ 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 03 05, 18:49)
Sveikos, mergaitės. Su pavasariu!!! Ilgai ieškojau kur kalbasi pradinukės. Pagaliau suradau. Tikiuosi, kad priimsit mane į savo būrį.

Sveika mirksiukas.gif

QUOTE(calkusl @ 2012 03 05, 18:50)
Sveikos,
su TORTADIENIU 4u.gif  visas, kurios švenčia.
Senokai buvau pas jus, per atostogas ėmiau ir išvažiavau į Druskininkus, tai rodos atgimiau iš naujo. Noriu paklausti, ar kuri nors savo vaikučiams vedate Antro žingsnio pamokėles, ar jiems patinka ir ar kokių komentarų sulaukiate iš tėvų?

Šaunu, kad pailsėjai thumbup.gif
Vedame tas pamokėlės, bet tiesą sakant jau aš kaip ir pavargau. Pagal susirašinėjimą su tėvais, sprendžiu, jog tėvai ir vaikai laaaaaaaaabai mažai bendrauja tarpusavyje ir nemoka paklausti vaikų, ką jie mokėsi tose pamokėlėse, nors kiekvieną situaciją, atrodo, suvaidinam praktiškai. Na, bet gal dėl to, kad pavasaris... ax.gif

QUOTE(staben @ 2012 03 05, 19:24)
Norėčiau paklaust kaip sekas su saldainių kilimu, kiek jau turit , kaip planuojat priduot? Mes su savo mažiais perlipom 10m, bet jau atsibodo visiems,...smile.gif O mūsų visai nedaug ir esam maži tai didžiausias krūvis tenka.....pačios suprantat smile.gif

mes šią savaitę baigsim ir siųsim paštu. Bus ir klasėje daugiau vietos, nes toks didžiulis pokas to kilimo, visur maišosi, nėra kur saugiai pasidėti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 05 kovo 2012 - 21:17
Mergaites ar kas gavote patvirtinima iseminara "Interaktyvios lentos panaudojimo pradiniam ugdymui galimybės“ ? As jau gavau mirksiukas.gif idomu kas dar registravotes Vln? Gal susitiksim?
Atsakyti