Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikos, mergaitės. Su pavasariu!!! Ilgai ieškojau kur kalbasi pradinukės. Pagaliau suradau. Tikiuosi, kad priimsit mane į savo būrį.
Atsakyti
ZUZANELE IR NONELE

Meiles gardzios kaip sokoladas,
Sekmes lipnios kaip marmeladas,
Karjeros iki debesu,
Sveikatos , laimes, pinigu,
Su likimu gero kontrakto,
Su angelais geru kontaktu,
Geru draugu daugiau nei pirstu,
Kad mylimieji nepamirstu,
Svajoniu kaip drugiai spalvotu,
Kad issipildyt neveluotu,
Daug sypsenu, geliu ir saules,
Saindien po kojom Jums pasaulis,
Uz uodegos laikykite Fortuna,
Linkejimu per daug nebuna.
SU SAMPADIENIU MIELOSIOS

As jau gavau patvirtinima i seminara su interaktyvia lenta mirksiukas.gif o jus?

Atsakyti
happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif Zuzanele ir Nonele, GIMIMO DIENOS PROGA DAUG SAULĖTŲ IR ŠVIESIŲ DIENŲ . Sveikatos, Kantrybes ir SEKMES
Atsakyti
Sveikos,
su TORTADIENIU 4u.gif visas, kurios švenčia.
Senokai buvau pas jus, per atostogas ėmiau ir išvažiavau į Druskininkus, tai rodos atgimiau iš naujo. Noriu paklausti, ar kuri nors savo vaikučiams vedate Antro žingsnio pamokėles, ar jiems patinka ir ar kokių komentarų sulaukiate iš tėvų?
Atsakyti
Su tortadieniu visas, kurios švenčia gimimo dieną ir gimdymo dieną 4u.gif Juk tos dienos labai jau mums svarbios. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 03 05, 19:49)
Sveikos, mergaitės. Su pavasariu!!! Ilgai ieškojau kur kalbasi pradinukės. Pagaliau suradau. Tikiuosi, kad priimsit mane į savo būrį.

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, kažkur buvau radusi skaidres apue paukščius...Taip noriu vaikams pristatyti apie pavassarį, bet nerandu nei vienam pašte...Gal jūs atsimenat?
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 05, 19:50)
ZUZANELE IR NONELE

Meiles gardzios kaip sokoladas,
Sekmes lipnios kaip marmeladas,
Karjeros iki debesu,
Sveikatos , laimes, pinigu,
Su likimu gero kontrakto,
Su angelais geru kontaktu,
Geru draugu daugiau nei pirstu,
Kad mylimieji nepamirstu,
Svajoniu kaip drugiai spalvotu,
Kad issipildyt neveluotu,
Daug sypsenu, geliu ir saules,
Saindien po kojom Jums pasaulis,
Uz uodegos laikykite Fortuna,
Linkejimu per daug nebuna.
SU SAMPADIENIU MIELOSIOS

Labai noriu prie šių gražių žodžių ir aš prisidėti thumbup.gif 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
MERGAITĖS, GAL KAS RAŠĖT SAVO KLASĖS (PIRMOKŲ ADAPTACIJOS AR PUSMEČIO APRAŠĄ-CHARAKTERISTIKĄ)? (TEORIJOS JAU PRISIRINKAU).
ANT "RĖMŲ" BŪTŲ LENGVIAU RAŠYTI.
LABAI REIKIA. PADĖKIT bigsmile.gif ...
TURIU ŠIANDIEN PARAŠYTI, O MINČIŲ VIS TRŪKSTA.
JEI GALIT ĮMESKIT Į PAŠTĄ, ARBA MAN ASMENIŠKAI. AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Mielos Gimtuvininkės:) smile.gif smile.gif Žydrą dangų, laimę ir meilę, gražiausius žiedus, pagaliau - visa tai, kas brangiausia, skiriu Jums gimimo dienos proga.

Aš kaip visada nespėjanti su Jumis spartuolėmis, ačiū už naujus namučius. Norėčiau paklaust kaip sekas su saldainių kilimu, kiek jau turit , kaip planuojat priduot? Mes su savo mažiais perlipom 10m, bet jau atsibodo visiems,...smile.gif O mūsų visai nedaug ir esam maži tai didžiausias krūvis tenka.....pačios suprantat smile.gif
Atsakyti
SU TORTADIENIAIS wub.gif 4u.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 05, 00:21)
maciau tavo siuntinukus , bet man pasirode kad ne  visi.. ar manai kad kiti neverti demesio ??

Sakei, kad dalyvausi tame seminare, tai nusprendžiau, kad nedraugiška būtų viską atsiųsti. Taigi, Donatuke, dėl likusių siuntinukų gali drąsiai pasireikšti smile.gif Jie tikrai vertingi thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
Zuzanėle ir Nonele, gražios gimtadienio šventės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 05 kovo 2012 - 19:45
[quote=Jaša,2012 03 05, 15:46]
[quote=rollick,2012 03 05, 13:18]
Man ir apie sauguma reikia doh.gif tema l.l. plati.. Bet man reik pakalbet apie IKT taikymą kuriant tą saugumą, saugią mokyklą.. Gal kas ką naudojant ar žinot kaip kas taiko??
Kadangi paciai aktualu, manau, kad ir Jum pravers. I pasta issiunciau skaidres apie kompiuteri vaiko gyvenime, saugu interneta, kibernetines patycias. Sias skaidres tinka rodyti ir teveliam susirinkime.
[/quote]
ot tai dekui, begu skaityt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2012 03 05, 16:33)
Ir aš šį bei tą išsiunčiau apie saugą ir saugų internetą. Gal kas tiks. Sėkmės.

Labai didelis dekui thumbup.gif Cia tikrai greitoji pagalba ax.gif
Atsakyti