Sveikos, mergaitės. Su pavasariu!!! Ilgai ieškojau kur kalbasi pradinukės. Pagaliau suradau. Tikiuosi, kad priimsit mane į savo būrį.
ZUZANELE IR NONELE
Meiles gardzios kaip sokoladas,
Sekmes lipnios kaip marmeladas,
Karjeros iki debesu,
Sveikatos , laimes, pinigu,
Su likimu gero kontrakto,
Su angelais geru kontaktu,
Geru draugu daugiau nei pirstu,
Kad mylimieji nepamirstu,
Svajoniu kaip drugiai spalvotu,
Kad issipildyt neveluotu,
Daug sypsenu, geliu ir saules,
Saindien po kojom Jums pasaulis,
Uz uodegos laikykite Fortuna,
Linkejimu per daug nebuna.
SU SAMPADIENIU MIELOSIOS
As jau gavau patvirtinima i seminara su interaktyvia lenta o jus?
Karjeros iki debesu,
SU SAMPADIENIU MIELOSIOS
As jau gavau patvirtinima i seminara su interaktyvia lenta o jus?
Zuzanele ir Nonele, GIMIMO DIENOS PROGA DAUG SAULĖTŲ IR ŠVIESIŲ DIENŲ . Sveikatos, Kantrybes ir SEKMES
Sveikos,
su TORTADIENIU visas, kurios švenčia.
Senokai buvau pas jus, per atostogas ėmiau ir išvažiavau į Druskininkus, tai rodos atgimiau iš naujo. Noriu paklausti, ar kuri nors savo vaikučiams vedate Antro žingsnio pamokėles, ar jiems patinka ir ar kokių komentarų sulaukiate iš tėvų?
su TORTADIENIU visas, kurios švenčia.
Senokai buvau pas jus, per atostogas ėmiau ir išvažiavau į Druskininkus, tai rodos atgimiau iš naujo. Noriu paklausti, ar kuri nors savo vaikučiams vedate Antro žingsnio pamokėles, ar jiems patinka ir ar kokių komentarų sulaukiate iš tėvų?
Su tortadieniu visas, kurios švenčia gimimo dieną ir gimdymo dieną Juk tos dienos labai jau mums svarbios.
QUOTE(gabija4 @ 2012 03 05, 19:49)
Sveikos, mergaitės. Su pavasariu!!! Ilgai ieškojau kur kalbasi pradinukės. Pagaliau suradau. Tikiuosi, kad priimsit mane į savo būrį.
Sveika prisijungus
Mergaitės, kažkur buvau radusi skaidres apue paukščius...Taip noriu vaikams pristatyti apie pavassarį, bet nerandu nei vienam pašte...Gal jūs atsimenat?
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 05, 19:50)
ZUZANELE IR NONELE
Karjeros iki debesu,
SU SAMPADIENIU MIELOSIOS
Karjeros iki debesu,
SU SAMPADIENIU MIELOSIOS
Labai noriu prie šių gražių žodžių ir aš prisidėti
Papildyta:
MERGAITĖS, GAL KAS RAŠĖT SAVO KLASĖS (PIRMOKŲ ADAPTACIJOS AR PUSMEČIO APRAŠĄ-CHARAKTERISTIKĄ)? (TEORIJOS JAU PRISIRINKAU).
ANT "RĖMŲ" BŪTŲ LENGVIAU RAŠYTI.
LABAI REIKIA. PADĖKIT ...
TURIU ŠIANDIEN PARAŠYTI, O MINČIŲ VIS TRŪKSTA.
JEI GALIT ĮMESKIT Į PAŠTĄ, ARBA MAN ASMENIŠKAI. AČIŪ
Mielos Gimtuvininkės:) Žydrą dangų, laimę ir meilę, gražiausius žiedus, pagaliau - visa tai, kas brangiausia, skiriu Jums gimimo dienos proga.
Aš kaip visada nespėjanti su Jumis spartuolėmis, ačiū už naujus namučius. Norėčiau paklaust kaip sekas su saldainių kilimu, kiek jau turit , kaip planuojat priduot? Mes su savo mažiais perlipom 10m, bet jau atsibodo visiems,... O mūsų visai nedaug ir esam maži tai didžiausias krūvis tenka.....pačios suprantat
Aš kaip visada nespėjanti su Jumis spartuolėmis, ačiū už naujus namučius. Norėčiau paklaust kaip sekas su saldainių kilimu, kiek jau turit , kaip planuojat priduot? Mes su savo mažiais perlipom 10m, bet jau atsibodo visiems,... O mūsų visai nedaug ir esam maži tai didžiausias krūvis tenka.....pačios suprantat
SU TORTADIENIAIS
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 05, 00:21)
maciau tavo siuntinukus , bet man pasirode kad ne visi.. ar manai kad kiti neverti demesio ??
Sakei, kad dalyvausi tame seminare, tai nusprendžiau, kad nedraugiška būtų viską atsiųsti. Taigi, Donatuke, dėl likusių siuntinukų gali drąsiai pasireikšti Jie tikrai vertingi
Papildyta:
Zuzanėle ir Nonele, gražios gimtadienio šventės!
[quote=Jaša,2012 03 05, 15:46]
[quote=rollick,2012 03 05, 13:18]
Man ir apie sauguma reikia tema l.l. plati.. Bet man reik pakalbet apie IKT taikymą kuriant tą saugumą, saugią mokyklą.. Gal kas ką naudojant ar žinot kaip kas taiko??
Kadangi paciai aktualu, manau, kad ir Jum pravers. I pasta issiunciau skaidres apie kompiuteri vaiko gyvenime, saugu interneta, kibernetines patycias. Sias skaidres tinka rodyti ir teveliam susirinkime.
[/quote]
ot tai dekui, begu skaityt
Papildyta:
Labai didelis dekui Cia tikrai greitoji pagalba
[quote=rollick,2012 03 05, 13:18]
Man ir apie sauguma reikia tema l.l. plati.. Bet man reik pakalbet apie IKT taikymą kuriant tą saugumą, saugią mokyklą.. Gal kas ką naudojant ar žinot kaip kas taiko??
Kadangi paciai aktualu, manau, kad ir Jum pravers. I pasta issiunciau skaidres apie kompiuteri vaiko gyvenime, saugu interneta, kibernetines patycias. Sias skaidres tinka rodyti ir teveliam susirinkime.
[/quote]
ot tai dekui, begu skaityt
Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2012 03 05, 16:33)
Ir aš šį bei tą išsiunčiau apie saugą ir saugų internetą. Gal kas tiks. Sėkmės.
Labai didelis dekui Cia tikrai greitoji pagalba