Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikutes 4u.gif
Atsiprasau, kad isiverziau i jusu draugiska skyreli, nors ir nesu pradinuku mokytoja. Kuri laika dirbua mokykloje, desciau uzsienio kalba, dabar nera darbo...
bet mano vaikuciai auga ir va dabar taip sakant "su striokais" reikia parepetuot namie dvi daineles, nes treciad.koncertas, o mes del ligos truputuka praleidom muzikalkes pamoku ir niekur internete nerandu siu daineliu... tekstukus tai turiu, ale nesu labai muzikali, tai tos surasytos natos nieko nesako sad.gif
Mazai tikimybes, kad padesit man, bet jei atsirastu, kam negaila ir kas turi dainele "Lapelių šokis" ir kita bumbul bumbul bumbulai.. bumbuliuoja vabalai ir galetu man atsiusti, tai buciau labai labai dekinga... o tai mano penkiametis nekaip atrodys pries buri zmoniu nezinodamas ka dainuot.
Gelbekit, labai prasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 04, 23:44)
Nu bandysiu pafantazuoti vel : vaikas saugus tokioje mokykloje, kurioje nesilanko pasaliniai zmones (prekeiviai, psich. ligoniai , kitaip nusikalsti suinteresuoti asmenys ) ,
saugus , kai per pertraukas mokytojai ar vyresni mokiniai budi koridoriuose , drausmina begiojancius ar pan.
Saugus ir ta prasme, kad zino kur yra direktoriaus , mokytoju  ar spec pedagogu kabinetai , med. seseles kabinetas - bedai istikus visada gali kreiptis i juos , ju nebijo.
Saugus ir tuom, kad mokykla uztikrina mokykloje parduodamo  maisto kokybe, jis nenusipirks ten pavojingu , nesveiku maisto produktu, karstas maistas bus sviezias, higieniskai pagamintas,
vaiko saugumas priklauso net nuo mokyklos valytoju, kurie priziuri svara - vaikas tures mazai sansu uzsikresti iv. parazitais.
Nu kas dar ....  g.gif    gal uzteks ? bigsmile.gif

Man ir apie sauguma reikia doh.gif tema l.l. plati.. Bet man reik pakalbet apie IKT taikymą kuriant tą saugumą, saugią mokyklą.. Gal kas ką naudojant ar žinot kaip kas taiko??
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 05, 00:10)
Donatuke, buvau tame seminare ir į mūsų paštą atsiunčiau didžiąją dalį tų darbelių. Man jie kuo puikiausiai atsidarė.

Man ir atsidare. jauciu kad nuo kompu priklauso gal ..Ale darbu darbeliu .. Net galva susisuko.. Ryt darbai ale dar nezinau ka cia daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 05, 12:40)
ZUZANELE IR NONELE,
Linkejimai  su Tortadieniu ir sampadieniu -

user posted image

user posted image

Labukas,
Ir as prisidedu prie sveikinimu.
Tikrai Jūs šaunuolės visos, aš tik spėju skaityti kaip Jūs čia taip sparčiai plepate. Va, serga mano jaunimas, tai siandien ilekiau pasidairyti. Į pašta atsiunciau nuoroda pamokoms ivairioms klasems ir ivairiomis temomis, tikiuosi pravers. man praverte aiskinant prieveiksmi.

Sekmės visoms.
4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau kad ne nuo to galo pradėjau 4u.gif
SU GIMTADIENIU, MIELOSIOS smile.gif friends.gif epamirškit, kad ir iš pasitaikiusių kelyje akmenų galima pastatyti kažką gražaus smile.gif
Atsakyti
zuzanelei ir nonelei, švenčiančiom savo gimtadienius
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 05, 12:59)
zuzanelei ir nonelei, švenčiančiom savo gimtadienius
user posted image

user posted image

Su gimtadienių Mielosios, be galo graži diena thumbup.gif , (as taip pat šiandien švenčiu, tik ne gimtadienį, o gimdymo dieną, prieš daug metų šią dieną pasaulį išvydo mano sūnūs)

Sveikos visos, kalendorinio pavasario sulaukusios, namučiai tokie šilti šviesūs, kad net niurzgėti ir skųstis nepadoru. Mokykloje darbai darbus veja, namie ligonių pilna, tai plėšausi-viena koja ten kita čia. Nėra kada, net prisėsti, kad ramiai paskaitinėti ką priplepėjusios doh.gif Nors diena šventinė, bet per rūpesčius ir nuovargį sunku net šypseną išspausti.wacko.gif

Džiaugiuosi ir sveikinu su pasiektais matematikos laimėjimais, kam nepavyko, pasidžiaukite bent jau galėjimu dalyvauti.
Jei kam reikia matematinės pagalbos galit kreiptis, dievinu matematiką, tai mano ir mano mokinių mėgstamiausias dalykas, kažkada ruošiausi matematiką studijuoti, ji ir liko pirmoji meilė lotuliukas.gif

Donatuke sveikinu gavus raktelį 4u.gif smagu , kai tokie kūrybingi ir entuziastingi žmogiukai papildo mūsų gretas. smagu, kad esi tarp mūsų.
Atsakyti
Kaip smagu ir šilta čia užsukus wub.gif
Ačiū už sveikinimus ir linkėjimus. Jūs pačios nuostabiausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip žadėjau, į paštą įmetu matematikos olimpiados atsakymus mirksiukas.gif . Pasitikrinkit savo variantus su Kiseliovų pateiktais mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 05, 15:48)
Donatuke sveikinu gavus raktelį 4u.gif smagu , kai tokie kūrybingi ir entuziastingi žmogiukai papildo mūsų gretas. smagu, kad esi tarp mūsų.

Aciu , Kad ji kur galas lotuliukas.gif (fainas tavo nikas) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 05, 13:48)
Su gimtadienių Mielosios, be galo graži diena thumbup.gif , (as taip pat šiandien švenčiu, tik ne gimtadienį, o gimdymo dieną, prieš daug metų šią dieną pasaulį išvydo mano sūnūs)

Kiek švenčių šiandien kad ji kur galas linkėjimai tau ir tavo atžalom
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 05 kovo 2012 - 14:42
[quote=rollick,2012 03 05, 13:18]
Man ir apie sauguma reikia doh.gif tema l.l. plati.. Bet man reik pakalbet apie IKT taikymą kuriant tą saugumą, saugią mokyklą.. Gal kas ką naudojant ar žinot kaip kas taiko??

Kadangi paciai aktualu, manau, kad ir Jum pravers. I pasta issiunciau skaidres apie kompiuteri vaiko gyvenime, saugu interneta, kibernetines patycias. Sias skaidres tinka rodyti ir teveliam susirinkime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 05 kovo 2012 - 14:54
[quote=Jaša,2012 03 05, 15:46]
[quote=rollick,2012 03 05, 13:18]
Kadangi paciai aktualu, manau, kad ir Jum pravers. I pasta issiunciau skaidres apie kompiuteri vaiko gyvenime, saugu interneta, kibernetines patycias. Sias skaidres tinka rodyti ir teveliam susirinkime.
[/quote]

Ir aš šį bei tą išsiunčiau apie saugą ir saugų internetą. Gal kas tiks. Sėkmės.
Atsakyti