Pasirinkau Loretos, Kotrynos ir Editos. Smagūs darbai.
Papildyta:
O Deividuko išskirtinis Spalvos gražiai suderintos ir burė graži.
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 16, 22:44)
Labutis visoms
aš čia ne į temą Gal pagelbėsit su balsavimu. Ir aš kitų pavyzdžiu pasekiau, vaikų darbelių balsavimą paskelbiau. Tik dabar tai sutvarkiau, noriu pasirodyt jums ir labai laukiu jūsų balsų. Čia darbeliai žemės dienai
http://vilma-manouzrasai.blogspot.com/
aš čia ne į temą Gal pagelbėsit su balsavimu. Ir aš kitų pavyzdžiu pasekiau, vaikų darbelių balsavimą paskelbiau. Tik dabar tai sutvarkiau, noriu pasirodyt jums ir labai laukiu jūsų balsų. Čia darbeliai žemės dienai
http://vilma-manouzrasai.blogspot.com/
prabalsavau dar vakar, įdomi idėja, nauja , bandysiu pasiskolinti
Ačiū visoms už gražius žodžius ir kantrybę balsuojant
Mano dienoraštis ne jimbo, o blogeryje tai kitoks balsavimas. Tavo, man regis jimbo...
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 17, 09:57)
Gal gali pasidalint, iš kur tu balsavimą kėlei. Gal tavo geresnis? Reiktų ir man išbandyt
Mano dienoraštis ne jimbo, o blogeryje tai kitoks balsavimas. Tavo, man regis jimbo...
Už lango puikus pavasaris. Tad tikiuosi visos džiaugiasi atgimstančia gamta.
Nauja tema bus tik vakare . Bėgu pasitikti pavasario
Nauja tema bus tik vakare . Bėgu pasitikti pavasario
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 17, 14:38)
Ačiū visoms už gražius žodžius ir kantrybę balsuojant
Į jimdo aš keliuosi iš kitur balsavimą. Tai galvoju gal kaip ir tavo balsavimo lentelę galima įsikelt
Už laivelius pabalsuota. Gražūs darbeliai .
Aš šiandien paskelbiau piešinių ir darbelių konkursą antrokams "Savaitei be patyčių". Labai įdomu, kaip savarankiškai atliks. Taip norisi savarankiškus vaikus ugdyt, o ne tik, kad padarytų ką parodai.
Ir man įmesk, jei negaila . Labai įdomu... Aš irgi žemaitė. Iš pačių Telšių kilus .
Aš šiandien paskelbiau piešinių ir darbelių konkursą antrokams "Savaitei be patyčių". Labai įdomu, kaip savarankiškai atliks. Taip norisi savarankiškus vaikus ugdyt, o ne tik, kad padarytų ką parodai.
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 17, 08:57)
Įmesiu tau į paštą nuorodą youtube
Ir man įmesk, jei negaila . Labai įdomu... Aš irgi žemaitė. Iš pačių Telšių kilus .
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 17, 09:57)
O gal gali tą fonogramą įmest į paštą? Nes dainų aš dar nepradėjau mokyt...
O čia kurios tau reikia? Jeigu Genos, tai iš pašto siunčiausi, o jeigu tos kitos, tai buvau kažkada įmetus, bet galiu dar kartą įkelti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 17, 16:30)
O čia kurios tau reikia? Jeigu Genos, tai iš pašto siunčiausi, o jeigu tos kitos, tai buvau kažkada įmetus, bet galiu dar kartą įkelti
"O mes vaikai" (pagal M. Jackson muziką)
Į paštą įkelsiu bendrą darbą su R.@usra. Gal kas pasinaudosit
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 17, 15:38)
"O mes vaikai" (pagal M. Jackson muziką)
Įkelsiu, tik jeigu moki karpyti muziką, tai būtų gerai ją sutrumpinti, nes po antro posmo labai ilgai kartojasi priedainis (gal kokius 8 kartus ). Mes mokėmės pagal "Žvaigždžių duetus" iš youtube's karaoke (Vilija su Rudoku dainuoja), o paskui perėjom prie fonogramos .
QUOTE(R.@usra @ 2012 03 17, 12:11)
O gal išlikę kokie brėžiniai, aprašymai ar pafilmuota šio šokio. Būtų labai gera metodinė medžiaga ir palengvinimas kuriant ir statant šį šokį
Kai po išleistuvių nuvykome į gamtą, vaikai užsimanė dar kartą pašokti "Skrydį". Nusiųsiu tą medžiagą į paštą. Gavosi ne taip iškilmingai kaip per pačias išleistuves, bet bendrą vaizdą, manau, kad susidarysi.
Pačioje šokio pabaigoje vienas berniukas turėtų pakelti į viršų mergaitę ir ją skraidinti ant pečių. Gamtoje vaikai suimprovizavo (nešė kažkieno broliuką).