Sveikutės naujuose namučiuose Šiandien buvau Kaziuko mugėje, bet nieko stebinančio nemačiau kažkaip jau viskas kartojasi, nieko naujo. Noriu paklausti, kas siuntė olimpiados užduotis, gal turi atsakymus. Kankinuosi su tomis užduotimis, daug išsprendžiau, bet kai kurių ne, labai jau sunkios
QUOTE(viga @ 2012 03 05, 00:50)
Donatuke, sveikinu gavus raktelį, tikrai buvo verta laukti, ane?
aciu, verta buvo laukti , kita vertus tai ypareigoja nuolat duoti
Man atsidarė abi knygutės Labai būtų smalsu ir kitas pasižiūrėti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 05, 01:10)
Donatuke, buvau tame seminare ir į mūsų paštą atsiunčiau didžiąją dalį tų darbelių. Man jie kuo puikiausiai atsidarė.
Ir as jau juos iveikiau, pasirodo mano pdf skaitytuvo programele kazkokia pasenusi buvo, o gal kokiu virusu pagrauzta .... susiinstaliavau nauja ir atsidariau viska..
maciau tavo siuntinukus , bet man pasirode kad ne visi.. ar manai kad kiti neverti demesio ??
Papildyta:
QUOTE(tigruole @ 2012 03 05, 01:16)
Man atsidarė abi knygutės Labai būtų smalsu ir kitas pasižiūrėti
Tigruole , pasirodo ju jau visa galybe prikrauta i pirma pasta darbeliu skyelyje - tik vartyk i sveikata..
viskas mano baterija jau issikrove - keliauju i lova .. Labanaktukas naktinejancioms
QUOTE(viga @ 2012 03 04, 23:50)
Dar kažkuri atsiuntėt vaizdelį kur daro gėlytes, ten suprantu, kad iš daugiasluoksnio popieriaus, bet ar tokių didelių servetėlių būna? Gal kuri turit ką pasiūlyti?
Toms gėlėms labiausiai tinka tokios karpytais pakraštėliais servetėlės, nesulankstytos.
Servetėlės dedamos viena ant kitos ir lankstomos, tik, gaila, dabar gerai neprisimenu, iš kelių servetėlių mes tas gėles darėm.
Sveikutės
Šiandien parsinešiu į namus ir įkelsiu (sakiau, kad sunku net mums, tai kur čia ketvirtokams )...
ZUZANELE IR NONELE, SU JŪSŲ DIENA!!! SU GIMTADIENIU!!! LINKIU VISKO, KO TROKŠTA JŪSŲ ŠIRDELĖS!!!
QUOTE(tigruole @ 2012 03 05, 00:12)
Sveikutės naujuose namučiuose Šiandien buvau Kaziuko mugėje, bet nieko stebinančio nemačiau kažkaip jau viskas kartojasi, nieko naujo. Noriu paklausti, kas siuntė olimpiados užduotis, gal turi atsakymus. Kankinuosi su tomis užduotimis, daug išsprendžiau, bet kai kurių ne, labai jau sunkios
Šiandien parsinešiu į namus ir įkelsiu (sakiau, kad sunku net mums, tai kur čia ketvirtokams )...
ZUZANELE IR NONELE, SU JŪSŲ DIENA!!! SU GIMTADIENIU!!! LINKIU VISKO, KO TROKŠTA JŪSŲ ŠIRDELĖS!!!
Ilgiausiu, graziausiu, svajas ispildanciu..... ir visokiausiu dainuoju siandien gimusiom
Aciu visom kas bandet mane uzvest ant kelio su tuo pranesimu. Padejot.
Jus nuostabios.
Aciu visom kas bandet mane uzvest ant kelio su tuo pranesimu. Padejot.
Jus nuostabios.
QUOTE(naminukė @ 2012 03 05, 02:52)
Toms gėlėms labiausiai tinka tokios karpytais pakraštėliais servetėlės, nesulankstytos.
Servetėlės dedamos viena ant kitos ir lankstomos, tik, gaila, dabar gerai neprisimenu, iš kelių servetėlių mes tas gėles darėm.
Labukas, ačiū, bandysiu, labai jau noriu tų gėlyčių.
Papildyta:
QUOTE(enija05 @ 2012 03 05, 03:49)
Jeigu kalbame apie tas pacias geles, tai jos gaminamos is sio tissue popieriaus - Popierius. Labai paprasta. Galima naudoti ir kitoki popieriu, bet bus sunkiau.
Labai, ačiū.
Švenčiančiom linkiu kuo dideliausios sėkmės ir sveikatos
ZUZANELE IR NONELE,
Linkejimai su Tortadieniu ir sampadieniu -
Linkejimai su Tortadieniu ir sampadieniu -