Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 16, 23:44)
Labutis visoms
aš čia ne į temą biggrin.gif Gal pagelbėsit su balsavimu. Ir aš kitų pavyzdžiu pasekiau, vaikų darbelių balsavimą paskelbiau. Tik dabar tai sutvarkiau, noriu pasirodyt jums  mirksiukas.gif  ir labai laukiu jūsų balsų. Čia darbeliai žemės dienai 4u.gif
http://vilma-manouzrasai.blogspot.com/

Balsai atiduoti. thumbup.gif Kūrybingi vaikai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2012 03 16, 23:59)
Balsai atiduoti. thumbup.gif Kūrybingi vaikai 4u.gif  4u.gif

Ir mano balsas atiduotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2012 03 16, 23:59)
Balsai atiduoti. thumbup.gif Kūrybingi vaikai 4u.gif  4u.gif

Ačiū biggrin.gif jau mačiau, kad kažkas pasistengė. Kaip gera, kad jūs esat. Net įdomiau dirbt. O darbeliai tai nelabai jau vykę. Tikrai nebūčiau už Deividuko darbelį balsavus lotuliukas.gif ot aš bjauri. Tas vaikas toks terliotojas doh.gif bet truputį nesubrendęs tiek kiek kiti. Ką ten truputį... daug...jam bus smagu, kad gauna balsų. Aišku, kaip ir kiekvienam kitam. Todėl ir padariau, kad būtų galima po kelis balsus atiduot. Ačiū jums
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 16 kovo 2012 - 23:14
Prabalsuota, bet kaip visada sunku issirinkti smile.gif ir tas grazus ir asnas, kad oi biggrin.gif
Atsakyti
Labutis visoms
aš čia ne į temą biggrin.gif Gal pagelbėsit su balsavimu. Ir aš kitų pavyzdžiu pasekiau, vaikų darbelių balsavimą paskelbiau. Tik dabar tai sutvarkiau, noriu pasirodyt jums  mirksiukas.gif  ir labai laukiu jūsų balsų. Čia darbeliai žemės dienai 4u.gif
http://vilma-manouzrasai.blogspot.com/

Prabalsavau. Gražu.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Prabalsavau ir aš už darbelius, bet jau kokie gražūs thumbup.gif . Tikrai šaunuoliai vaikai thumbup.gif . Iš tiesų labai sunku nuspręsti, kuris gražiausias, tai keliems ir skyriau balsus mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 16, 21:52)
Na, nežinau, kad greičiau paskutinę dieną nori išlėkti, tai tikrai nepasakyčiau, bent jau pas mus. Į ketvirtokų išleistuves tikrai susirenka pilna salė: visi pradinukai, tėveliai, dar kokia močiutė, mokytojai. Jau taip yra, kad tikrai man neužteks paruošti šokio, reiks kurti visą scenarijų.
Papildyta:
O gal kas iš kolegių išleistuvėms esate statę vaidinimą?  Gal turite minčių?

Pas mus lygiai tas pats doh.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 16, 21:58)
O mes dainuojame pagal tą greitą versiją ir visai gerai gaunasi  thumbup.gif  Kai kur aš nesuspėju, o vaikai viską gerai padainuoja  lotuliukas.gif . Išleistuvėms mokomės šitą ir "O mes vaikai" (pagal M. Jackson muziką).

Tai šaunu, kad suspėja, nes maniškiai kol padainuodavo, tai padusdavo ir likdavo išsižioję. Paskui nei eilėraštį sakyt, nei šokį šokt nepavyksta unsure.gif
O gal gali tą fonogramą įmest į paštą? rolleyes.gif Nes dainų aš dar nepradėjau mokyt...

QUOTE(R.@usra @ 2012 03 17, 00:18)
Aš grynakraujė žemaitė. Sakyk ar parašyk kuo galiu padėti ar "išversti" lotuliukas.gif ,tai būtinai kuo galėsiu padėsiu. drinks_cheers.gif

Įmesiu tau į paštą nuorodą youtube mirksiukas.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 17, 00:44)
Labutis visoms

Balsavau už du. Gražūs darbeliai 4u.gif
Gal gali pasidalint, iš kur tu balsavimą kėlei. Gal tavo geresnis? Reiktų ir man išbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 16, 20:11)
Šitos versijos greitokos. Mano lėtesnė taip pat yra pirmame pašte Muzikos skyriuje.

Radau vieną dainą, tokia smagi, įdainuota žemaitiškai. Bet galima pakeitus žodžius ir lietuviškai dainuot  biggrin.gif Ji pagal užsienietišką muziką. Turiu ir fonogramą. Gal tarp mūsų yra kas labai gerai žemaitiškai supranta? Aš suprantu, bet kai dainuojant sumala žodžius, tai kai kurių niekaip neiššifruoju biggrin.gif Tada galėtumėm pasidalint bendru kūriniu  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif aš.Ne tik suprantu, bet ir kalbu.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 16, 19:17)
Nu dar geriau?!

Manęs jau nelabai kas stebina dvikalbėje mokykloje. Taip buvo ir su Rikio edukacine veikla. Teko mokėti.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 03 16, 19:42)
Kas stato šokius? Gal turite gražių dainelių išleistuvėms?

Praeitais metais su ketvirtokais paruošėme šokį pagal Soliario dainą "Skrydis". Vaikai buvo pasipuošę dideliais sparnais. Šokio pabaigoje salė plojo atsistojusi, o mamos verkė pasikūkčiodamos...
Papildyta:
labai laukiu jūsų balsų. Čia darbeliai žemės dienai 4u.gif

Age-melage, prabalsuota! Daugumos darbeliai kruopščiai ir spalvingai atlikti, todėl balsavau už kelis. Patiko originalumas panaudojant kiaušinių dėklus. Būtinai pasinaudosiu idėja. smile.gif
Atsakyti
ir as is pacio ryto prabalsavau. Kaip liux kad gali uz kelis balsus atiduot
Papildyta:
QUOTE(Jaša @ 2012 03 17, 10:39)

O del isleistuviu tai va.... pas mus vyksta paskutine pamoka, ji aisku sventiska, stengiames prisiminti 4 metus, linksmos uzduoteles is visu dalyku, iteikiu pirmuosius sasiuvinius, kuriuos saugau 4 metus. Gale pamokos ateina treciokai, pasveikina (posmeliu) iteikia paciu darytas dovaneles(pvz aitvariuka, maluneli vejo su palinkejimais) ir vedasi ketvirtokus i sale. Ten pusvalandzio programele ruosta trecioku. o po to jau kas ka nori. Jei kas vaziuoja i gamta tai lekia iskart namo ruostis. Jei kas nevaziuoja, valgo koki torta - knyga klaseje. Jau daug metu taip. Ketvirtoku mokytojos rupinasi tik paskutine pamokele ir tai darbu per akis, o jei dar programa paciom ruost tai ohoho. Aiskus kai pas mus po 5-6 kompleksines klases tai turbut lengviau. O jei kokiam miesteli po kelias klases tai gal toks planas ir netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 17 kovo 2012 - 09:41
Pas mus paskutinės pamokos gali ir nebūti, niekas nekreipia dėmesio. Bet užtat renginys turi būti ohohohoh doh.gif Pilna salė svečių, apie pusvalandžio programa, sveikinimai, fotografavimas.
Atsakyti
Zuzanėle, tekstas sukonstruotas. Pabandyk padainuoti 4u.gif
Papildyta:

Praeitais metais su ketvirtokais paruošėme šokį pagal Soliario dainą "Skrydis". Vaikai buvo pasipuošę dideliais sparnais. Šokio pabaigoje salė plojo atsistojusi, o mamos verkė pasikūkčiodamos...
Papildyta:

O gal išlikę kokie brėžiniai, aprašymai ar pafilmuota šio šokio. Būtų labai gera metodinė medžiaga ir palengvinimas kuriant ir statant šį šokį blush2.gif
Atsakyti