Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(ninkute @ 2012 03 16, 20:42)
Zuzanėle, o kokius šokius ruošiat? Kas stato šokius?
Papildyta:
Gal turite gražių dainelių išleistuvėms?

Visada šokius mokau pati- ar tai laiudies, ar šiuolaikiniai rolleyes.gif
Bet šį kartą ieškau internete pagal populiarias dainas, įkeliu į svetainę ir patys mokosi. Aišku, ieškau tokių, kurių judesiai nesudėtingi ir kartojasi, kad vaikai galėtų pašokti. Man patogu, ir vaikams patinka. Mergaitės išmoksta, ir per šokių pamokas berniukai mokosi kartu su jomis. Visai neblogai sekasi.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 16, 16:36)
As nevaziuoju, nepavyko gauti autobusiuko verysad.gif kiek m suklijavote? mes tik 43

17 vaikų suklijavom apie 47 m. Važiuoju.
Bandysiu ieškot Krokodilo Genos dainelės. MAn lyg ir aš esu mačius, bet labai viską užmirštu doh.gif Kažkuri dar lyg buvo įdėjusi ir lėtesnę versiją.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 16, 20:51)
17 vaikų suklijavom apie 47 m. Važiuoju.
Bandysiu ieškot Krokodilo Genos dainelės. MAn lyg ir aš esu mačius, bet labai viską užmirštu doh.gif Kažkuri dar lyg buvo įdėjusi ir lėtesnę versiją.

Aš įdėjau mirksiukas.gif Jei nerasit, rašykit...
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 16, 19:17)
Sveikutės,
Smagu, kad savaitgalis, bet darbų prisivežiau daug: sąsiuviniai, pratybos ir t.t. Nežinau, gal aš nebemoku dirbti, bet tikrai nebesuspėju visur. ką mąstote apie ketvirtokų išleistuves? Gal jau turite scenarijus? Dar neprisiverčiu, bet jau reikia kurti.

Jau tik nenuvertinkim saves, mokam mes dirbti, o kad darbu jau ne vezimas, o vagonais tai ir nepatempiam.
Del isleistuviu tai i pasta nusiunciau nuskanuotus tokius eilerastukus. Duodu po kelias elutes ismokti is anksto ir per paskutine pamoka duodu pasisakyt vaikam, tada jie deklamuoja. Grazus ten tokie zodziai, jei laida buna vykusi tai ir sirdi suspaudzia kai jie deklamuoja.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 16, 09:09)

Gal kas turite šios dainos fonogramą ir natas:
http://dainutekstai....-traukinys.html

Jau pašte
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 16, 21:02)
Jau pašte

Šitos versijos greitokos. Mano lėtesnė taip pat yra pirmame pašte Muzikos skyriuje.

Radau vieną dainą, tokia smagi, įdainuota žemaitiškai. Bet galima pakeitus žodžius ir lietuviškai dainuot biggrin.gif Ji pagal užsienietišką muziką. Turiu ir fonogramą. Gal tarp mūsų yra kas labai gerai žemaitiškai supranta? Aš suprantu, bet kai dainuojant sumala žodžius, tai kai kurių niekaip neiššifruoju biggrin.gif Tada galėtumėm pasidalint bendru kūriniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 kovo 2012 - 19:15
Ko jūs, mergaitės, dėl tų išleistuvių nervinatės, paruoškit kokią dainelę ar šokį ir tiek, parašykit testamentą ir vsio smile.gif

man ta Gėnos daina labai graži wub.gif
Pernai su vaikais 3-4kl ruošėm Jurgaitytės "laiminga diena": ir šokį sustatėm, ir dainą dainavom. Pasidarėm didelius bumbulus iš spalvotų šiukšlinių maišų (kaip krepšinio šokėjos), susirišom 2kasas. Atrodė thumbup.gif

Niekam neįdomūs tie eilėraščiai blush2.gif visi paskutinę dieną nori greičiau išlėkti biggrin.gif

O šeimos dienai buvom paruošę "išėjo tėvelis...", pasidarėm diiiidelę pelėdą, dainavom, vaidinom, nušovėm palėdą. Pabėrėm krūvą plunksnų. Kelios mergaitės-mamos, keli berniukai-tėčiai, kiti-vaikai. Taip pat smagiai atrodė. Sena daina pateikta naujai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 16 kovo 2012 - 19:43
Na, nežinau, kad greičiau paskutinę dieną nori išlėkti, tai tikrai nepasakyčiau, bent jau pas mus. Į ketvirtokų išleistuves tikrai susirenka pilna salė: visi pradinukai, tėveliai, dar kokia močiutė, mokytojai. Jau taip yra, kad tikrai man neužteks paruošti šokio, reiks kurti visą scenarijų.
Papildyta:
O gal kas iš kolegių išleistuvėms esate statę vaidinimą? Gal turite minčių?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 16, 20:11)
Šitos versijos greitokos. Mano lėtesnė taip pat yra pirmame pašte Muzikos skyriuje.

Radau vieną dainą, tokia smagi, įdainuota žemaitiškai. Bet galima pakeitus žodžius ir lietuviškai dainuot  biggrin.gif Ji pagal užsienietišką muziką. Turiu ir fonogramą. Gal tarp mūsų yra kas labai gerai žemaitiškai supranta? Aš suprantu, bet kai dainuojant sumala žodžius, tai kai kurių niekaip neiššifruoju biggrin.gif Tada galėtumėm pasidalint bendru kūriniu  mirksiukas.gif

O mes dainuojame pagal tą greitą versiją ir visai gerai gaunasi thumbup.gif Kai kur aš nesuspėju, o vaikai viską gerai padainuoja lotuliukas.gif . Išleistuvėms mokomės šitą ir "O mes vaikai" (pagal M. Jackson muziką).
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 03 16, 11:40)
Labai viliojanciai skamba. Gal turite koki el. puslapiuka?

Ta pacia tema radau, gal kam pravers nes labai paprastai gaminamos, musu mazieji sugebetu
http://www.gami.lt/popierines-geles

Jaša, ačiū už geras idėjas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 16, 20:11)

Radau vieną dainą, tokia smagi, įdainuota žemaitiškai. Bet galima pakeitus žodžius ir lietuviškai dainuot  biggrin.gif Ji pagal užsienietišką muziką. Turiu ir fonogramą. Gal tarp mūsų yra kas labai gerai žemaitiškai supranta? Aš suprantu, bet kai dainuojant sumala žodžius, tai kai kurių niekaip neiššifruoju biggrin.gif Tada galėtumėm pasidalint bendru kūriniu  mirksiukas.gif

Aš grynakraujė žemaitė. Sakyk ar parašyk kuo galiu padėti ar "išversti" lotuliukas.gif ,tai būtinai kuo galėsiu padėsiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 16 kovo 2012 - 22:26
Labutis visoms
aš čia ne į temą biggrin.gif Gal pagelbėsit su balsavimu. Ir aš kitų pavyzdžiu pasekiau, vaikų darbelių balsavimą paskelbiau. Tik dabar tai sutvarkiau, noriu pasirodyt jums mirksiukas.gif ir labai laukiu jūsų balsų. Čia darbeliai žemės dienai 4u.gif
http://vilma-manouzrasai.blogspot.com/
Atsakyti