Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Mergelė @ 2012 03 16, 10:09)
Labas rytas,
Gal kas turite šios dainos fonogramą ir natas:
http://dainutekstai....-traukinys.html

Jei neklystu, aš buvau įkėlusi į paštą mirksiukas.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 03 16, 11:58)
Ačiū, zuzanėle!Aš irgi jau susitariau thumbup.gif

Šaunu drinks_cheers.gif Man dar apmokės valdžia už edukacinę pamokėlę, tai iš vis liuks thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms. Jau ruošiatės sveikinti mamytes, planuojat ir ketvirtokų išleistuves. O Velykų ar laukiat? Jei ruošiatės jas kaip nors paminėti, tai nusiunčiau į paštą medžiagos, idėjų šiai šventei. Jei kartais pasitaikys jūsų atsiųsti darbai, nesupykit, bet nebeatrenku, kada ir iš kur medžiaga gauta... Gražaus švenčių laukimo. Ir pailsėkit, juk savaitgalis.
Atsakyti
Šiandien su vaikais iš saldainių popierėlių darėme kilimėlius - klijavom ant A3 formato lapo. Kadangi mes neklijuojam kilimo, buvo įdomu išbandyti ir sukurti savo mažus darbelius. Puikiai tiko popieriaus lapas ir sausi klijai. Vaikams buvo įdomu kurti naudojant popieriukus. Kas gavosi- įkėliau į savo tinklalapį.
Atsakyti
Labos koleges 4u.gif
Labai jau retas svecias esu... blush2.gif Bet nelabai turiu ka jums atsiuncia...Ir nuotaika prastoka sia savaitele buvo.Daug darbu,lakstymo ir visa kita ax.gif
Smagu,kad atejo pavasarelis,o su juo ir graziausios pavasario sventes.Siandien pasejom velykine zolyte.Ziuresim ar isdygs.
Kas liecia Velykas,tai radau nebloga puslapiuka:
https://picasaweb.go...060138221981762

Gal kuri is musu saunaus burelio sekmadieni dalyvaus Panoramoje,kilimu matavimo akcijoje?Mes vaziuojam su vaikais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Perla*: 16 kovo 2012 - 16:24
QUOTE(*Perla* @ 2012 03 16, 17:24)
Labos koleges 4u.gif
Labai jau retas svecias esu... blush2.gif Bet nelabai turiu ka jums atsiuncia...Ir nuotaika prastoka sia savaitele buvo.Daug darbu,lakstymo ir visa kita ax.gif
Smagu,kad atejo pavasarelis,o su juo ir graziausios pavasario sventes.Siandien pasejom velykine zolyte.Ziuresim ar isdygs.
Kas liecia Velykas,tai radau nebloga puslapiuka:
https://picasaweb.go...060138221981762

Gal kuri is musu saunaus burelio sekmadieni dalyvaus Panoramoje,kilimu matavimo akcijoje?Mes vaziuojam su vaikais thumbup.gif

As nevaziuoju, nepavyko gauti autobusiuko verysad.gif kiek m suklijavote? mes tik 43
Atsakyti
As taip norejau toki kilimeli pasidaryti patyciu savaite, kaip draugystes kilima, ant kurio vaikai taikytusi, bet deje deje, nedarbingumas pratestas. Na nieko atrasiu proga dar ji pasigaminti.
Apie sasiuvinukus mamytem jau esu girdejus, Kiti jau juos nuo nauju metu pradeda pildyt.
As vistik mastau apie tokia dovanele, kad tiktu visai seimai. Nes darau ne mamyciu o seimos svente.
Smagu kad tam paste galit pasiziureti viena kitos darbus, bet as raktelio vis dar neturiu ir belieka seile varvint
Papildyta:

labai patiko darbeliai is Perlos atrasto puslapio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 16 kovo 2012 - 16:55
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 16, 15:58)

Šaunu drinks_cheers.gif Man dar apmokės valdžia už edukacinę pamokėlę, tai iš vis liuks thumbup.gif

Tau gerai. O mes valdžiai procentus mokėsim, kad užsisakėm edukacinę veiklą doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jaša @ 2012 03 16, 17:54)
deje deje, nedarbingumas pratestas.
Smagu kad tam paste galit pasiziureti viena kitos darbus, bet as raktelio vis dar neturiu ir belieka seile varvint

Sveik, Jaša. Mano irgi planai kiek pasikoregavo, nes dar savaitėlę tinginiausiu namie- man taip pat pratęsė nedarbingumą. Bus proga prisėsti prie vidaus audito anketų ir grafikų.
Jaša, nenusimink dėl raktelio. Tokia tvarka... Turėk kantrybės dar truputėlį ir peliukas įteiks tau užtarnautą dovanėlę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 16 kovo 2012 - 18:07
Jaša, nenusimink dėl raktelio. Tokia tvarka... Turėk kantrybės dar truputėlį ir peliukas įteiks tau užtarnautą dovanėlę ax.gif
[/quote]

Oi ne, tikrai nenusimenu, laukiu

Sveikatos ir tamstelei, as ir maniau kelias dienas pasivartysiu lovoj, o po to kibsiu prie darbu, bet.... Kaip ten sako zmogus planuoja Dievas juokiasi. Vos pakrutu, komplikacijos.... o dar ir kleckiukas sergantis salia
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 16, 18:07)
Tau gerai. O mes valdžiai procentus mokėsim, kad užsisakėm edukacinę veiklą doh.gif
Papildyta:

Nu dar geriau?!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 16 kovo 2012 - 18:18
Sveikutės,
Smagu, kad savaitgalis, bet darbų prisivežiau daug: sąsiuviniai, pratybos ir t.t. Nežinau, gal aš nebemoku dirbti, bet tikrai nebesuspėju visur. ką mąstote apie ketvirtokų išleistuves? Gal jau turite scenarijus? Dar neprisiverčiu, bet jau reikia kurti.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 16, 20:17)
Sveikutės,
Smagu, kad savaitgalis, bet darbų prisivežiau daug: sąsiuviniai, pratybos ir t.t. Nežinau, gal aš nebemoku dirbti, bet tikrai nebesuspėju visur. ką mąstote apie ketvirtokų išleistuves? Gal jau turite scenarijus? Dar neprisiverčiu, bet jau reikia kurti.

Aš kol kas daugiausia dėmesio skiriu šokiams, nes jiems daugiausia laiko reikia. Vieną kaip ir mokam, bet dar keli nė iš vietos nejuda doh.gif
Atsakyti
Zuzanėle, o kokius šokius ruošiat? Kas stato šokius?
Papildyta:
Gal turite gražių dainelių išleistuvėms?
Atsakyti