Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

laba smile.gif norejau paklaust kai pjus atliekat klausymo testa? as kartais duodu paklausyt ir jie is karto atlieka, kartais paklauso - paskui atlieka. gal jus dar kai pdarot?
a, dar. man i pasta atsiunte pasiulyma del ketvirtoku isleistuviu. (organizuoja sventes) . galir nieko butu, ale kai ptevams pasiulyt? ir siaip - idomu but nors karta pazet.. gal jus zinot ka apie tai? g.gif
Atsakyti
Labutis,
Dėl ketvirtokų išleistuvių, ar supras tėvai, jei pasikviesite kažkokią grupę. Ar nebus taip, kad mokytoja tingi ruošti programos. Čia nuo tėvų priklausys. Čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 15, 18:56)
Aš tai jaučiuosi tarp dviejų ugnių: iš vienos pusės tėvai, kurie nori visko gero ir įdomaus savo vaikams ir nieko negaili, o iš kitos pusės -  drebantys dėl kiekvieno lito, nieko jiems nereikia, apsieis, o paskui stebisi, kaip čia jų atžalos nieko nenori tik prie kompo sėdi namuose doh.gif . Nežinau, aš tai labai norėčiau vaikus supažindinti su tokiu gėriu, 6 Lt nedaug, bet nužiūrėjau, kad renka po 30 Lt išleistuvėms, dar šv.Komunija laukia, tai tu juos pajudink, maža nepasirodys  doh.gif ...

Jau renka išleistuvėms? Pas mane tai tyluma.
drinks_cheers.gif išlaidų tikrai daug.
Atsakyti
Labas rytas,
Gal kas turite šios dainos fonogramą ir natas:
http://dainutekstai....-traukinys.html

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 15, 16:55)
Nusiųsiu į paštą info edukacinės pamokėlės. Gal dar susitarsit? Aš šiandien susitariau thumbup.gif

Ačiū, zuzanėle!Aš irgi jau susitariau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes.. visoms norinciom prazysti kartu su pavasariu :

Jaunos mados studija sveikina visus su pagaliau atėjusiu, ilgai lauktu pavasariu!

Nepraeis nė kelios savaitės ir visa gamta pasipuoš nuostabiausiais žiedais...
Semiamės įkvėpimo iš pavasario ir kviečiame visus prisijungti prie mūsų kūrybos staliuko praktiniame seminare "Žydintis pavasaris- gėlių kūrimo menas". Seminaro metu išmoksime ir pasigaminsime skirtingų rūšių ir technikų gėlių iš audinio, popieriaus, ir gofruoto popieriaus, kursime gėles tiek sau (papuošalai), tiek aplinkai (interjero dekorui) papuošti...(laiške prisegame kelis pavyzdžius).
Visi seminaro dalyviai gaus kurso baigimo pažymėjimus.

Seminaro laikas ir vieta
Kovo 24d. 15.00- 18.00val., Salomėjos Nėries gimnazija Vilniuje, Vilniaus 32/2.
Taip pat galime atvažiuoti į bet kurį žemėlapio tašką jei tik jame bus 15 pavasariškai kūrybai nusiteikusių žmonių:-)

Kaina
Seminaro kaina asmeniui 40lt. Jei jau esate pas mus buvę- kaina 30lt. Į kainą įskaičiuotos visos kūrybai reikalingos priemonės.

Registracija
Tel.: +37060001432, +37052699511, el.p.: info.madingibureliai@gmail.com

Lauksime Jūsų!

Su spalvingais linkėjimais,

Jaunos Mados Studija
Atsakyti

Labai viliojanciai skamba. Gal turite koki el. puslapiuka?

Ta pacia tema radau, gal kam pravers nes labai paprastai gaminamos, musu mazieji sugebetu
http://www.gami.lt/popierines-geles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 16 kovo 2012 - 11:42
QUOTE(Jaša @ 2012 03 16, 12:40)
Labai viliojanciai skamba. Gal turite koki el. puslapiuka?

Ta pacia tema radau, gal kam pravers nes labai paprastai gaminamos, musu mazieji sugebetu

Mergaites, kol guliu ligones pataluose tai prisimisliju visokiu reikalu ir vakar susirupinau ka cia pagaminus dovanu teveliam, mamytem.
Kokia svente jus pavasari rengiat MAMYCIU ar SEIMOS sventes?
ir ka zadat gamint dovanu?

As vienais metais nusipirkau pigiai mediniu menteliu(keptuvej maisyt) tai padarem virejo kepure mentelei, ispaisem veiduka, ziursta . ir vaikai ruose seimos receptu knyga. Receptu as prikopijavau jiem su tokiais pavadinimais, kaip tevelio kiausiniene, mociutes blyneliai. Vaikai tas knygeles iliustravo, liux dovenele gavos visai seimai.
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 03 16, 12:40)

Dėkui , Jaša. 4u.gif Liuks gėlytės. Kibsim į darbus kitą savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 16 kovo 2012 - 13:21
QUOTE(Jaša @ 2012 03 16, 13:21)
Mergaites, kol guliu ligones pataluose tai prisimisliju visokiu reikalu ir vakar susirupinau ka cia pagaminus dovanu teveliam, mamytem.
Kokia svente jus pavasari rengiat MAMYCIU ar SEIMOS sventes?
ir ka zadat gamint dovanu?

As vienais metais nusipirkau pigiai mediniu menteliu(keptuvej maisyt) tai padarem virejo kepure mentelei, ispaisem veiduka, ziursta . ir vaikai ruose seimos receptu knyga. Receptu as prikopijavau jiem su tokiais pavadinimais, kaip tevelio kiausiniene, mociutes blyneliai. Vaikai tas knygeles iliustravo, liux dovenele gavos visai seimai.

Laba,
kaip tik vakar peržiūrėjau dovaną, kurią pernai su pirmokėliais darėm. O mes dovanojom mamytėm sąsiuvinuką. Ką ten piešėm, rašėm ir klijavom pažiūrėsit pačios nuotraukas.

O su buvusiais ketvirtokais tai mamytėm dovanojom receptų knygutę. receptus vaikaiatnešė. Tuomet aš surinkau viską kompu, pridėjau prie kiekvieno recepto atitinkamą paveiksliuką, tik nespalvotą o juodai baltą, kad vaikai patys galėtų nusispalvinti. Viršelį aplikavom. Suklijavom ir viskas.
Taip pat įmesiu nuotraukytę.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 03 16, 14:38)
Laba,
kaip tik vakar peržiūrėjau dovaną, kurią pernai su pirmokėliais darėm. O mes dovanojom mamytėm sąsiuvinuką. Ką ten piešėm, rašėm ir klijavom pažiūrėsit pačios nuotraukas.

O su buvusiais ketvirtokais tai mamytėm dovanojom receptų knygutę. receptus vaikaiatnešė. Tuomet aš surinkau viską kompu, pridėjau prie kiekvieno recepto atitinkamą paveiksliuką, tik nespalvotą o juodai baltą, kad vaikai patys galėtų nusispalvinti. Viršelį aplikavom. Suklijavom ir viskas.
Taip pat įmesiu nuotraukytę.

Jei ką sudomins sąsiuvinuko tekstas, tai galėsiu atsiųsti wordinį teksto variantą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 16, 09:09)
Labas rytas,
Gal kas turite šios dainos fonogramą ir natas:
http://dainutekstai....-traukinys.html

Paieškok pašte, nes tikrai kažkuri būuvo įkėlusi. Jeigu nerasi, tai aš turiu išsisaugojusi mirksiukas.gif .
Atsakyti