Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(enija05 @ 2012 03 15, 01:14)
Na ir jusu tempas... atsilikau nuo jusu per ohoho kiek puslapiu...

Aš taip pat vos spėju skaityti... Tik pačiai nėra ūpo plepėti)))
Mokytojams nemokamas seminaras "Elektroninės patyčios"+ pažymėjimai
http://www.lvjc.lt/i...t...28&hl=lt_LT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 15 kovo 2012 - 10:57
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 15, 12:56)
Aš taip pat vos spėju skaityti... Tik pačiai nėra ūpo plepėti)))
Mokytojams nemokamas seminaras "Elektroninės patyčios"+ pažymėjimai
http://www.lvjc.lt/i...t...28&hl=lt_LT

O kur čia vyks? g.gif

Atsakyti
QUOTE(enija05 @ 2012 03 15, 00:14)
Na, o kalbant apie tevelius, tai taip pat geriau patylesiu..., nes yra taip, kuris turi kuo daugiau pinigu arba uzima mandresnes pareigas, tai jau linkes auksciau uz kitus galva ,,pastoveti". Nemegstu diskriminacijos... juk i susirinkima susirenkam ne savo profesijom pasididziuoti smile.gif kiti tuo tarpu tikrai apkiaute ir apsamaneje, patys tingi kuo nors pasidometi ar pasiteirautum,  o tik ir laukia, kad ju mintis perskaitytum ir atsakytum i ju galvoje susikurtus klausimus.

Blogiausia, kad nuo tų obelų ir obuoliukai tokie pat g.gif . Šitų tėvų ir vaikai jaučiasi svarbesni už kitus. Pabandyk menkiausio pakrutėjimo nepastebėt, tai mama tuoj atlekia paaiškint... ax.gif Su viena tokia jau turėjau konfliktą doh.gif
Atsakyti
Nusiųsiu į paštą info edukacinės pamokėlės. Gal dar susitarsit? Aš šiandien susitariau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 kovo 2012 - 15:58
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 15, 16:55)
Nusiųsiu į paštą info edukacinės pamokėlės. Gal dar susitarsit? Aš šiandien susitariau thumbup.gif

Labutis. O čia visoje Lietuvoje važinėja ir kaina vienoda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 15, 18:22)
Labutis. O čia visoje Lietuvoje važinėja ir kaina vienoda?  ax.gif

Nežinau. Man pačiai persiuntė draugė. Parašiau elektroninį laišką ir susitariau, nes tuo pačiu jos atvažiuoja ir į šalia esančią mokyklą.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 15, 16:22)
Labutis. O čia visoje Lietuvoje važinėja ir kaina vienoda?  ax.gif

Galim kooperuotis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 15, 18:24)
Galim kooperuotis. ax.gif

Reikėtų išsiaiškinti, ar jie važiuos iki mūsų mirksiukas.gif ir ar vaikai norėtų (bijau tėvų ir prašyti pinigų po paskutinių pasisakymų doh.gif ), reikėtų pasiklausti jų nuomonės (vaikų)...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 15, 17:36)
Reikėtų išsiaiškinti, ar jie važiuos iki mūsų  mirksiukas.gif  ir ar vaikai norėtų (bijau tėvų ir prašyti pinigų po paskutinių pasisakymų  doh.gif ), reikėtų pasiklausti jų nuomonės (vaikų)...

Ta va, kad tie tėvai nori nežinia ko, bet kažkur reik pajudėti ir stop. Viską nori gauti už dykutį. Bet jų vaikui turi būt labai įdomu. Žinokit toks pasijauti bevertis. Sako sunku MAXIMOJ. Kažin ar mes mokykloj patiriam ne didesnį moralinį diskomfortą. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 15, 00:37)
Paprastas gėles, tai turiu pasidariusi, bet gal norite kažkokių įmantrių. Išsikerpi kokią nori gėlę, iš abiejų pusiu užklijuoji po diską, (jei gėlė bus kabinama, tai 2 diskai, kad abi pusės būtų vienodos) dar galima diską nupurkšti automobiliniais dažais.

Labukas, taip šiandien ir darėm, išėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 15, 19:15)
Ta va, kad tie tėvai nori nežinia ko, bet kažkur reik pajudėti ir stop. Viską nori gauti už dykutį. Bet jų vaikui turi būt labai įdomu.  Žinokit toks pasijauti bevertis. Sako sunku MAXIMOJ. Kažin ar mes mokykloj patiriam ne didesnį moralinį diskomfortą. schmoll.gif

Aš tai jaučiuosi tarp dviejų ugnių: iš vienos pusės tėvai, kurie nori visko gero ir įdomaus savo vaikams ir nieko negaili, o iš kitos pusės - drebantys dėl kiekvieno lito, nieko jiems nereikia, apsieis, o paskui stebisi, kaip čia jų atžalos nieko nenori tik prie kompo sėdi namuose doh.gif . Nežinau, aš tai labai norėčiau vaikus supažindinti su tokiu gėriu, 6 Lt nedaug, bet nužiūrėjau, kad renka po 30 Lt išleistuvėms, dar šv.Komunija laukia, tai tu juos pajudink, maža nepasirodys doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 15, 15:44)
O kur čia vyks? g.gif

LVJC, Vilniuje. Seminaras yra patyčių prevencijos tema.

Čia kaunietėms skirtas seminaras, kuris vyks rytoj:
http://portalas.emok...ujiena6781.aspx
Kadangi jau dalyvavau tokiame, tai ieškau bendraminčių eTwinning projektui. Būtų smagu kartu sudalyvauti tarptautiniame projekte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 15 kovo 2012 - 19:12