Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Ir aš prisiregistravus, bet neduoda siųstis to, ko man reikia.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 14, 21:31)
Ir aš prisiregistravus, bet neduoda siųstis to, ko man reikia.

Nu gal tada tikrai ne visas. Aš ką norėjau, tą parsisiunčiau... Nu gal parašyk, kokią norėtum, gal man pavyks.

Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2012 03 13, 21:52)
Aš taip pat jau galvoju, bet niekaip nerandu laiko rimtai prisėsti. Net šeštadieniais į mokyklą einu, nes ketvirtokų mokytojos turi dalyvauti pirmokų priėmime. Tai šį šeštadienį taip pat sėdėsiu mokykloje ir užsiiminėsiu su mažiukais verysad.gif

blink.gif Kas čia per naujienos? ar jums moka už darbą šeštadienį? Kaip gali reikalauti tokių dalykų. Virš visko jau. doh.gif Tuo galutinai užlips ant galvos.
Papildyta:
Paštas užblokuotas? Kažkas "užlagino" (taip sako mano vaikai)?
Atsakyti
Užblokuotas ir jau senokai. Matyt labai jau mes aktyvios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 03 14, 19:24)
pirmokės, kuriam puslapy dabar mokotės lietuvių kalbos su pirmokais iš ,,Pupų"?

smile.gif

Mes šnd susipažinom su Abėcėle. Šią savaitę tik baigsim knygą ir kitą sav imsim naują.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 14, 21:41)
Mes šnd susipažinom su Abėcėle. Šią savaitę tik baigsim knygą ir kitą sav imsim naują.

Aaa.... tai aš taip per vidurį kolegių. Gerai, tada... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 14, 20:41)
Užblokuotas ir jau senokai. Matyt labai jau mes aktyvios  biggrin.gif

Vakar dar veikė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 14, 16:20)

Pas mus atiduoda. Net skelbimukas valgykloje kabo:

blink.gif rimtai, pas mus net minčių tokių nebuvo, nieks neleido tokio dalyko g.gif
QUOTE(domassss @ 2012 03 14, 19:24)
pirmokės, kuriam puslapy dabar mokotės lietuvių kalbos su pirmokais iš ,,Pupų"?

smile.gif

mes ėmėm "Vakar", ryt kalbėsim "Rytoj bus", kad ir sutapo parašyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 03 13, 22:40)
4u.gif  lotuliukas.gif SVEIKOS  o čia tai prajuokinote. Kas dėl padėkos tai 5 metai dirbu kaime tai ne tik dovanos nesitikek, bet ir niekas nepadekos. \Priklauso, nes gauni algą. Jei ne mes kaimo vaikai tai mokytojos liktų be darbo. Toks požiūris.

Labukas, oi kaip pažįstama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(editaite @ 2012 03 14, 23:36)
blink.gif rimtai, pas mus net minčių tokių nebuvo, nieks neleido tokio dalyko  g.gif

mes ėmėm "Vakar", ryt kalbėsim "Rytoj bus", kad ir sutapo parašyt lotuliukas.gif

Ir aš čia pat. drinks_cheers.gif
Mergaitės, gal kuri žinot kur yra darbelių panaudojant CD, kažkur mačiau gėles, bet dabar nerandu.
Ir dar prašymas, turėsiu dalyvauti artimųjų 40-metyje (poros), gal turit minčių kaip originaliau pasveikinti, žinau, kad bus suteiktas žodis.
Atsakyti
Paprastas gėles, tai turiu pasidariusi, bet gal norite kažkokių įmantrių. Išsikerpi kokią nori gėlę, iš abiejų pusiu užklijuoji po diską, (jei gėlė bus kabinama, tai 2 diskai, kad abi pusės būtų vienodos) dar galima diską nupurkšti automobiliniais dažais.
Atsakyti
Na ir jusu tempas... atsilikau nuo jusu per ohoho kiek puslapiu...oi, net sirdis apsalo, kai pamaciau mokiniu ,,kilimus" is saldainiu smile.gif oi, kiek jie kantrybes ir kruopstumo pareikalavo bigsmile.gif smile.gif

Na, o kalbant apie tevelius, tai taip pat geriau patylesiu..., nes yra taip, kuris turi kuo daugiau pinigu arba uzima mandresnes pareigas, tai jau linkes auksciau uz kitus galva ,,pastoveti". Nemegstu diskriminacijos... juk i susirinkima susirenkam ne savo profesijom pasididziuoti smile.gif kiti tuo tarpu tikrai apkiaute ir apsamaneje, patys tingi kuo nors pasidometi ar pasiteirautum, o tik ir laukia, kad ju mintis perskaitytum ir atsakytum i ju galvoje susikurtus klausimus. Zinoma yra ir aukso grynuoliu - tikrai fainuoliu teveliu, bet cia jau tik vienetai... nezinau, kazkaip zmogiskumo faktorius oi kaip giliai nugrimzdes... nepatinka man tai...kitaip sakant auga ,,tuscia" visuomene unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(
simba3 @ 2012 03 14, 19:58)
Sveikutes 4u.gif

Siandien emem tema Mano diena, psl nepasakysiu doh.gif

Mes irgi ten pat drinks_cheers.gif
Atsakyti