Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Iruciukass @ 2012 03 14, 18:51)
Nusiunčiau į paštą ketvirtokų išleistuvių scenarijų. Nieko ypatingo, bet gal viena kita mintis bus naudinga. Tik atrodo paštas vėl užblokuotas.

Na kad jau pradejot ruostis isleistuvem, tai einu surinkt eiliu, kurias sako patys ketvirtokai per paskutine pamoka. Artimiausiu metu nusiiusiu i pasta
Atsakyti
Iručiuk, ar piešinių konkursas apie gandrus skirtas visos Lietuvos vaikams, ar tik Šiaulių krašto?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 14, 20:05)
Iručiuk, ar piešinių konkursas apie gandrus skirtas visos Lietuvos vaikams, ar tik Šiaulių krašto?

Juk neparašyta, kad Šiauliams. Iš tiesų tai net nesusimąsčiau... Tiesiog internete pasipainiojo, patiko, kad duoda dovanų...
Atsakyti
pirmokės, kuriam puslapy dabar mokotės lietuvių kalbos su pirmokais iš ,,Pupų"?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 03 14, 20:11)
Juk neparašyta, kad Šiauliams. Iš tiesų tai net nesusimąsčiau... Tiesiog internete pasipainiojo, patiko, kad duoda dovanų...

Radau per facebooką, todėl jei taip platinamas konkursas, tai gal visiems galima dalyvauti.
Atsakyti
Turiou klausimėlį ar yra galimybį atsisiųsti prezentacijas is čia: http://www.slideboom.com. Labai patinka vienos mokytojos darbai, bet ne viskas tinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 03 14, 19:24)
pirmokės, kuriam puslapy dabar mokotės lietuvių kalbos su pirmokais iš ,,Pupų"?

smile.gif

Sveikutes 4u.gif

Siandien emem tema Mano diena, psl nepasakysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 14, 16:56)
man taip irgi karta buvo su gmail, tai as atsijungiau nuo gmailo, tada is naujo prisijungiau ir viskas susitvarke..  ax.gif

Jungiaus ir darbe, ir namie, ir iš kito acc... tas pats. dabar jau išsiaiškinau, kad naršyklė kalta. Mazila grybą pjauna šiandien.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 03 14, 20:58)
Sveikutes 4u.gif

Ir mes šioje temukėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 14, 20:27)
Turiou klausimėlį ar yra galimybį atsisiųsti prezentacijas is čia: http://www.slideboom.com. Labai patinka vienos mokytojos darbai, bet ne viskas tinka blush2.gif

Labutis 4u.gif . Jeigu pažįsti mokytoją, tai paprašyk, nes kitaip nėra galimybės schmoll.gif . Gal susisiek su ja kaip nors (tik įtariu, kad gali prireikti pačiai ten prisiregistruoti blush2.gif ).Deja, patikrinau ir nematau galimybės susisiekti su nariu, nors esu ten užsiregistravusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 14 kovo 2012 - 20:26
QUOTE(simba3 @ 2012 03 14, 20:58)
Sveikutes 4u.gif

Ačiū. Reiškia dviem temom kažkur atsilieku.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 14, 20:27)

Prisiregistravus galima.
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 03 14, 21:26)
Prisiregistravus galima.

O kaip??? Aš nematau kaip tai padaryti blink.gif schmoll.gif
Papildyta:
Patyrinėjau ir radau, kad kai kurias galima parsisiųsti, bet ne visas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 14 kovo 2012 - 20:28