Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

laba dienele 4u.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 13, 20:27)
Apie tai ir kalbu. Tegul suruošia, bet faktas tas, kad niekas nieko nedarys, jie galvojo, kad aš išmokysiu eilėraščius, o paskui pati jų klausysiu  doh.gif . O aš planuoju išvyką, o ne koncertą, tai tegul dabar patys ir galvoja, ką nori  mirksiukas.gif .

Jei jie nenori patys ruošt, tai daryčiau paskutinę pamoką prie uždarų durų. Eilėraščius gali ir klasėj išklausyt. Nesiversk per galvą, jei jiems to nereikia. Nebent pati nori pasivartyt.

Aš su praėjusiais ketvirtokais dariau viktoriną - neviktoriną... "Šauniausias ketvirtokas". O jei kas nori dar ko nors, lai patys ir ruošia. Tau atlyginimo už tai nepridės ir niekas nepadėkos.
Maniškiai prašė irgi. Pasakiau, kad keturis metus aš dariau, dabar, jei norit - patys pakrutėkit. Norit išleistuvių - prašykit tėvų. Ir užatakavo vaikai tėvus. Padarė liuksusinę iškylą.

QUOTE(Betukas @ 2012 03 13, 20:36)
Pas mane atsirado tokių tėvelių, kurie, jei tą dieną vaiko mokyklinis autobusiukas neparveža (na dėl kokių priežasčių pvz. negalėjo važiuoti), tai paprašo pinigų, kad vaiko neparvežė  doh.gif  Tipo, jei veža, vadinas skirta pinigų, jei nevežė - atiduokit tėvams pinigus  doh.gif

Paaiškinčiau, kad autobusas neatsisakė jų vežt blink.gif . Jei patys nevažiavo, tai patys ir kalti. Juk jei nusiperki bilietą į kelionę ir neateini važiuot, pinigų irgi negrąžina. Tai koks čia gali būt grąžinimas už nevežtą vaiką? g.gif

QUOTE(janiku @ 2012 03 13, 20:40)
Priklauso, nes gauni algą. Jei ne mes kaimo vaikai tai mokytojos liktų be darbo. Toks požiūris.

O jei nebūtų kaime mokytojų? Kas tada? Kur vaikai į mokyklą važinėtų? Lai tik džiaugias, kad yra vietinė mokykla.

QUOTE(editaite @ 2012 03 14, 09:23)
Pas mus taip paprašė atiduoti nemokamą maitinimą, kai vaikas nebuvo mokykloje

Pas mus atiduoda. Net skelbimukas valgykloje kabo: jei vaikas neateina į pamokas ir yra gydytojo pažyma, kad tikrai serga, maistą gali pasiimt bet kas iš šeimos narių. Bet gauti gali tik tos dienos maisto porciją šilto maisto. Reikia turėti indus, o ne čia pat už vaiką pavalgyti.
Greit atšoko tie reikalautojai.

QUOTE(Donatuke @ 2012 03 14, 11:55)
Beje su mazyliais pasodinom vazonelyje bulve .. sakau paeksperimentuosiu , turetu grazi gele uzaugti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jei pasiteisins , kada nors mokykloje si eksperimenta pritaikysiu .  thumbup.gif

Esam daiginę. labai vaikams patinka matyt dygstantį daigelį.
Mes auginom dėžutėje. Tik reikia daug šviesos, nes paskui labai stypt labai pradeda. Diena per trumpa, tai greit baigėsi mūsų eksperimentai. Bet pakako, kad vaikai pamatytų, kaip bulvė dygsta.

SOS... help.gif SOS... help.gif SOS... help.gif

Nesuprantu, ką galėjau suknist gmaile, bet nebeina prikabint dokumento.
Gal čia yra protingų galvų tuo klausimu?
Atsakyti
Sveikutės, darbštuolės. Matau - dirbate, plušate, ruošiatės išleistuvėms. Aš dar neskubu, nes nieko ypatingo neruošiu, tik paskutinę pamoką. Į paštą nusiunčiau kvietimą dalyvauti dar viename konkurse (tik spėk suktis, kiek tų konkursų). Konkursas nesudėtingas ir prizų bus. Jei dar turit jėgų ir noro - bandykit pakalbint vaikus. Sėkmės.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

http://www.kiemas.lt/pavasario-spalvos mirksiukas.gif
Papildyta:
Ups, Iruciuk, tu turbūt apie tą patį konkursą doh.gif Aš čia įmečiau...juk negaila blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 03 14, 17:45)
Sveikutės  4u.gif

http://www.kiemas.lt/pavasario-spalvos  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ups, Iruciuk, tu turbūt apie tą patį konkursą  doh.gif  Aš čia įmečiau...juk negaila  blush2.gif

Neeee, mano kitas. Bet ir šis vertas dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 14, 18:20)
laba dienele  4u.gif
SOS... help.gif  SOS...  help.gif SOS...  help.gif

Nesuprantu, ką galėjau suknist gmaile, bet nebeina prikabint dokumento.
Gal čia yra protingų galvų tuo klausimu? 

man taip irgi karta buvo su gmail, tai as atsijungiau nuo gmailo, tada is naujo prisijungiau ir viskas susitvarke.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 03 14, 16:55)

A, tada einu pažiūrėt koks taviškis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 03 14, 16:55)

Ačiū, tikrai dalyvausim 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, kažkada, kažkuri rašė, kad ant didelių lapų vaikai vienas kito siluetą apibrėžė ir piešė save. Gal kas prisimenat g.gif
Koks buvo šitų darbų tikslas? Gal galėtumėt apie tai plačiau. Norėčiau tai pabandyti per "savaitę be patyčių".

Dėl išleistuvių aš nesiversiu per galvą. Vaikams svarbu dovanos. Klasėj pakalbėsiu, įteiksiu dovanas, papuošiu lentą gražiai.
Aišku bus ir salėj renginys. ten jie su choreogr.mokytoja šokį yra paruošę. Tai mes testamentą trečiokams parašysim ir vsio.

Pernai verčiausi per galvą, bet nelabai kas klausėsi, niekam nebuvo įdomu. Tai šiemet sėdžiu atsipalaidavus vacation4.gif Maniškiai net gėlytės kovo 8 neatneša, kodėl turėčiau aš ten stengtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 14 kovo 2012 - 17:31
Sveikutės, labai smagu, kad dalinatės konkursų nuorodomis. Mes vis bandome dalyvauti. Apšvieskit mano smegenėles, nes jau neįkertu nuo begalės darbų. Ar šiame konkurse (pavasario spalvos) gali dalyvauti visi pradinukai, ar reikia kažkokį būrelį lankyti. Pakonsultuokit.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 03 14, 18:43)
Į paštą nusiunčiau kvietimą dalyvauti dar viename konkurse (tik spėk suktis, kiek tų konkursų). Konkursas nesudėtingas ir prizų bus. Jei dar turit jėgų ir noro - bandykit pakalbint vaikus. Sėkmės.

Bet nesupratau kas turi būti tame piešinyje g.gif
Papildyta:
QUOTE(vai2 @ 2012 03 14, 19:27)
Maniškiai net gėlytės kovo 8 neatneša, kodėl turėčiau aš ten stengtis.

Aš vienos sulaukiau rolleyes.gif
Atsakyti
Nusiunčiau į paštą ketvirtokų išleistuvių scenarijų. Nieko ypatingo, bet gal viena kita mintis bus naudinga. Tik atrodo paštas vėl užblokuotas.
Atsakyti
Dėl konkurso pavasario spalvos išsiaiškinau. Turi būti būrelis prisiregistravęs jų svetainėje, o šiaip pradinukams netinka.
Atsakyti