QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 13, 20:27)
Apie tai ir kalbu. Tegul suruošia, bet faktas tas, kad niekas nieko nedarys, jie galvojo, kad aš išmokysiu eilėraščius, o paskui pati jų klausysiu . O aš planuoju išvyką, o ne koncertą, tai tegul dabar patys ir galvoja, ką nori .
Jei jie nenori patys ruošt, tai daryčiau paskutinę pamoką prie uždarų durų. Eilėraščius gali ir klasėj išklausyt. Nesiversk per galvą, jei jiems to nereikia. Nebent pati nori pasivartyt.
Aš su praėjusiais ketvirtokais dariau viktoriną - neviktoriną... "Šauniausias ketvirtokas". O jei kas nori dar ko nors, lai patys ir ruošia. Tau atlyginimo už tai nepridės ir niekas nepadėkos.
Maniškiai prašė irgi. Pasakiau, kad keturis metus aš dariau, dabar, jei norit - patys pakrutėkit. Norit išleistuvių - prašykit tėvų. Ir užatakavo vaikai tėvus. Padarė liuksusinę iškylą.
QUOTE(Betukas @ 2012 03 13, 20:36)
Pas mane atsirado tokių tėvelių, kurie, jei tą dieną vaiko mokyklinis autobusiukas neparveža (na dėl kokių priežasčių pvz. negalėjo važiuoti), tai paprašo pinigų, kad vaiko neparvežė Tipo, jei veža, vadinas skirta pinigų, jei nevežė - atiduokit tėvams pinigus
Paaiškinčiau, kad autobusas neatsisakė jų vežt . Jei patys nevažiavo, tai patys ir kalti. Juk jei nusiperki bilietą į kelionę ir neateini važiuot, pinigų irgi negrąžina. Tai koks čia gali būt grąžinimas už nevežtą vaiką?
QUOTE(janiku @ 2012 03 13, 20:40)
Priklauso, nes gauni algą. Jei ne mes kaimo vaikai tai mokytojos liktų be darbo. Toks požiūris.
O jei nebūtų kaime mokytojų? Kas tada? Kur vaikai į mokyklą važinėtų? Lai tik džiaugias, kad yra vietinė mokykla.
QUOTE(editaite @ 2012 03 14, 09:23)
Pas mus taip paprašė atiduoti nemokamą maitinimą, kai vaikas nebuvo mokykloje
Pas mus atiduoda. Net skelbimukas valgykloje kabo: jei vaikas neateina į pamokas ir yra gydytojo pažyma, kad tikrai serga, maistą gali pasiimt bet kas iš šeimos narių. Bet gauti gali tik tos dienos maisto porciją šilto maisto. Reikia turėti indus, o ne čia pat už vaiką pavalgyti.
Greit atšoko tie reikalautojai.
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 14, 11:55)
Beje su mazyliais pasodinom vazonelyje bulve .. sakau paeksperimentuosiu , turetu grazi gele uzaugti jei pasiteisins , kada nors mokykloje si eksperimenta pritaikysiu .
Esam daiginę. labai vaikams patinka matyt dygstantį daigelį.
Mes auginom dėžutėje. Tik reikia daug šviesos, nes paskui labai stypt labai pradeda. Diena per trumpa, tai greit baigėsi mūsų eksperimentai. Bet pakako, kad vaikai pamatytų, kaip bulvė dygsta.
SOS... SOS... SOS...
Nesuprantu, ką galėjau suknist gmaile, bet nebeina prikabint dokumento.
Gal čia yra protingų galvų tuo klausimu?