Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(elimak7 @ 2012 03 13, 21:00)
JAu viskas paste ax.gif

Ačiūūūūūūūūū!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 13, 20:59)
Mes planuojame išvyką į Metelių regioninį parką. Ten bus edukacinė pamokėlė, ekskursija po apylinkes, paskui šiek tiek pasirodysime (minimaliai), nes yra pavėsinės tipo scena, o tada dešrelės ant laužo, tortas, šokiai, linksmybės. Važiuosim su tėveliais. Čia mano planas, o kadangi tėvų buvo mažai, tai nežinia, ką kiti pasakys (šitie sutiko) mirksiukas.gif

Nežinau kiek mano vaikų tėvelių susirinks. Aš planuoju ir mokykloje padaryti programėlę tėveliams. Bet tėveliai draugiški, tai nori ir išvykos g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2012 03 13, 22:12)
Ačiūūūūūūūūū!!!!!!
Papildyta:

Nežinau kiek mano vaikų tėvelių susirinks. Aš planuoju ir mokykloje padaryti programėlę tėveliams. Bet tėveliai draugiški, tai nori ir išvykos g.gif

Mokykloje darysiu tik vaikams paskutinę pamoką mirksiukas.gif . O į išvyką, kas važiuos tas važiuos. Jeigu nenori, tai tegul nevažiuoja, po šiandienos susirinkimo supykau, nes tokių tėvų dar neturėjau schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2012 03 13, 22:12)

Gal tėveliai turės kokių nors pasiūlymų?

Jei esi netoli Kauno, labai šaunios programos Pagonijos parke, veiklos ir tėvams, ir vaikams užtenka. Tik kainuoja nemažai.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 13, 22:07)

Bet man tos dovanėlės užduotys ne visos įveikiamos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man tas pats, sedziu ir kai kuriu negaliu iveikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 03 13, 21:36)
Oj, prajuokinai, smilga  lotuliukas.gif  Juokas pro ašaras...deja  doh.gif  Aha, jei pats svečiu, žiūrovu būtum, tada jo,  drinks_cheers.gif

Tikrai, kuo toliau tuo gražiau...Pas mane atsirado tokių tėvelių, kurie, jei tą dieną vaiko mokyklinis autobusiukas neparveža (na dėl kokių priežasčių pvz. negalėjo važiuoti), tai paprašo pinigų, kad vaiko neparvežė  doh.gif  Tipo, jei veža, vadinas skirta pinigų, jei nevežė - atiduokit tėvams pinigus  doh.gif

geras thumbup.gif
Atsakyti
Na, dėl tėvų, tai šiek tiek pas mane kitokia nuomonė, nes tikrai supratingi. Niekad nelikau nepastebėta, todėl yra noras ruošti programas ir kažką daryti dėl jų vaikų. Dėl išleistuvių, tai darysiu paskutinę pamoką, į kurią kviesiu tėvelius, o po to salėje šventę su dainomis, šokiais, eilėmis. Į šventę ateina ne tik pradinukai, bet ir kurie nori vyresni mokiniai. O po to jau tėvelių sumanymas. Ar klasėje žiburėlis, ar gamtoje. Į linksmąją dalį nesikišiu. Vienais metais pasufleravau, kad būtų įdomu gamtoje, tai suorganizavo su nakvyne. Labai šauniai pasibuvome.
Jau pradeda mintys suktis apie išleistuvių scenarijų, bet dar kūrybinė gyslutė neatsidarė.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 13, 21:47)
Na, dėl tėvų, tai šiek tiek pas mane kitokia nuomonė, nes tikrai supratingi. Niekad nelikau nepastebėta, todėl yra noras ruošti programas ir kažką daryti dėl jų vaikų. Dėl išleistuvių, tai darysiu paskutinę pamoką, į kurią kviesiu tėvelius, o po to salėje šventę su dainomis, šokiais, eilėmis. Į šventę ateina ne tik  pradinukai, bet ir kurie nori vyresni mokiniai. O po to jau tėvelių sumanymas. Ar klasėje žiburėlis, ar gamtoje. Į linksmąją dalį nesikišiu. Vienais metais pasufleravau, kad būtų įdomu gamtoje, tai suorganizavo su nakvyne. Labai šauniai pasibuvome.
Jau pradeda mintys suktis apie išleistuvių scenarijų, bet dar kūrybinė gyslutė neatsidarė.

Aš taip pat jau galvoju, bet niekaip nerandu laiko rimtai prisėsti. Net šeštadieniais į mokyklą einu, nes ketvirtokų mokytojos turi dalyvauti pirmokų priėmime. Tai šį šeštadienį taip pat sėdėsiu mokykloje ir užsiiminėsiu su mažiukais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 13, 23:47)

Aš ir jau apie tai mąstau. Vieną šokį jau mokomės. Kito dar nepradėjom.
Per šokių pamokas šokam liaudiškus šokius, bet išleistuvėms man norisi kažko kitokio. Tad šoksim kažką panašaus į šiuolaikinius wub.gif
Vaikai nevaidinantys, tad nežinau ką sugalvot. Eilėraščius, dainas padainuos. Bet norėtųsi kokio mini spektakliuko.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 13, 21:35)
Man tas pats, sedziu ir  kai kuriu negaliu iveikti g.gif

Labai ačiū user posted image
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 03 13, 20:36)

Tikrai, kuo toliau tuo gražiau...Pas mane atsirado tokių tėvelių, kurie, jei tą dieną vaiko mokyklinis autobusiukas neparveža (na dėl kokių priežasčių pvz. negalėjo važiuoti), tai paprašo pinigų, kad vaiko neparvežė  doh.gif  Tipo, jei veža, vadinas skirta pinigų, jei nevežė - atiduokit tėvams pinigus  doh.gif

lotuliukas.gif
pas mus taip paprašė atiduoti nemokamą maitinimą, kai vaikas nebuvo mokykloje
QUOTE(janiku @ 2012 03 13, 20:40)
4u.gif  lotuliukas.gif SVEIKOS  o čia tai prajuokinote. Kas dėl padėkos tai 5 metai dirbu kaime tai ne tik dovanos nesitikek, bet ir niekas nepadekos. \Priklauso, nes gauni algą. Jei ne mes kaimo vaikai tai mokytojos liktų be darbo. Toks požiūris.

drinks_cheers.gif toks jų požiūris
Atsakyti
Sveikutes Koleges smile.gif
Smagu skaityti jusu pavasariskus planus .. jau prasides greit isleistuviu pasiruosimo bumas .. , ekskursijos i gamta ir pan..

As irgi labai laukiu pavasario, jau net sunku mastyti apie ji .. greiciau i lauka istruktume, gal paliktu musu namus ligos.. o tai mazius visas zalias (vejaraupiai) , dukrytei dantukai dygsta - sloga iki keliu .. vyras kosi , neissikosi .. tai paciai labai nera nuotaikos.. o atrodo tureciau dziaugtis ant palanges isdygusiais pomidoru ir kt. darzoviu daigeliais ...

P.S. beje su mazyliais pasodinom vazonelyje bulve .. sakau paeksperimentuosiu , turetu grazi gele uzaugti lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei pasiteisins , kada nors mokykloje si eksperimenta pritaikysiu . thumbup.gif

Dar susirasim pupu.. labai idomiai jos auga dregnoje serveteleje, stikliniame inde..

Kol kas tokios zinios is mano urvelio biggrin.gif

Kadangi daug ideju siom dienom nekyla - tai imesiu i pasta daug darbeliu pavyzdziu,.. viename rinkinyje rasit mamos dienai tinkanciu ... ir siaip man asmeniskai dar nebandytu techniku ..
Geros nuotaikos visoms smile.gif

Jasa, saunuole , kad kantraiai bendrauji su mumis .. thumbup.gif pamatysi - tai labai gera ir naudinga draugyste smile.gif 4u.gif
Atsakyti

Jasa, saunuole , kad kantraiai bendrauji su mumis .. thumbup.gif pamatysi - tai labai gera ir naudinga draugyste smile.gif 4u.gif
[/quote]

Bendrauju, mes gi pradiniokes kai sueinam tai plapalams galo nematyt. Turiu pusesere is kito Liet krasto, ji taip pat mokytojauja, tai kai susitinkam ...... atrodo niekad nabaigtum apie tuos darbus plepet.
Cia man patinka, nes visos apie ta pati kalbam, prisitaikau sau, o kadangi po dekreto grizusi tai pati supranti ... Pati nesuprantu kodel cia anksciau neprisirasiau bigsmile.gif

Dekoju dar syki visom uz palaikyma, belieka sulaukti vyriausios palaiminimo biggrin.gif
Atsakyti