Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(b.s @ 2012 03 13, 21:28)
Spjauk per petį 3 kartus stenkis nekreipti į tai dėmesio  group.gif

Nieko kito ir nelieka lotuliukas.gif mirksiukas.gif . Toks pas mane "kontingentas", jau ketvirti metai pažįstu ir nekreipiu labai dėmesio, tik skaudu, kad įdedi visą save, o atgal gauni špygą - net ačiū kai kurie nesugeba pasakyti ax.gif ...
Aišku ne visi, tikrai yra labai šaunių tėvelių, negaliu sakyti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Oj, prajuokinai, smilga lotuliukas.gif Juokas pro ašaras...deja doh.gif Aha, jei pats svečiu, žiūrovu būtum, tada jo, drinks_cheers.gif

Tikrai, kuo toliau tuo gražiau...Pas mane atsirado tokių tėvelių, kurie, jei tą dieną vaiko mokyklinis autobusiukas neparveža (na dėl kokių priežasčių pvz. negalėjo važiuoti), tai paprašo pinigų, kad vaiko neparvežė doh.gif Tipo, jei veža, vadinas skirta pinigų, jei nevežė - atiduokit tėvams pinigus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 03 13, 22:36)
Tikrai, kuo toliau tuo gražiau...Pas mane atsirado tokių tėvelių, kurie, jei tą dieną vaiko mokyklinis autobusiukas neparveža (na dėl kokių priežasčių pvz. negalėjo važiuoti), tai paprašo pinigų, kad vaiko neparvežė  doh.gif  Tipo, jei veža, vadinas skirta pinigų, jei nevežė - atiduokit tėvams pinigus  doh.gif

doh.gif Viskas apskaičiuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 03 13, 21:36)
Oj, prajuokinai, smilga  lotuliukas.gif  Juokas pro ašaras...deja  doh.gif  Aha, jei pats svečiu, žiūrovu būtum, tada jo,  drinks_cheers.gif

Tikrai, kuo toliau tuo gražiau...Pas mane atsirado tokių tėvelių, kurie, jei tą dieną vaiko mokyklinis autobusiukas neparveža (na dėl kokių priežasčių pvz. negalėjo važiuoti), tai paprašo pinigų, kad vaiko neparvežė  doh.gif  Tipo, jei veža, vadinas skirta pinigų, jei nevežė - atiduokit tėvams pinigus  doh.gif

4u.gif lotuliukas.gif SVEIKOS o čia tai prajuokinote. Kas dėl padėkos tai 5 metai dirbu kaime tai ne tik dovanos nesitikek, bet ir niekas nepadekos. \Priklauso, nes gauni algą. Jei ne mes kaimo vaikai tai mokytojos liktų be darbo. Toks požiūris.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 03 13, 21:36)
Oj, prajuokinai, smilga  lotuliukas.gif  Juokas pro ašaras...deja  doh.gif  Aha, jei pats svečiu, žiūrovu būtum, tada jo,  drinks_cheers.gif

Finalas blink.gif . Kur mes einam blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 13, 21:26)
Labai norim  bye1.gif

tuoj begu ikelsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif Iš tiesų, tėvų požiūris ,,užmuša" kartais.... Atiduodi visą širdį.... rodos. Tikrai darbo ir užmokesčio atlygis visiškai netolygus, kaip sako mūsų viena mokytoja... Bet kam tai įdomu... schmoll.gif
Visi žino tik savo teises....

Atsakyti
Sveikutės. Niekaip nerandu laiko prisėsti, tiek darbo su tais ketvirtokais verysad.gif Gal kas iš ketvirtokių jau žino kur darys išleistuves. Penktadienį darau tėvelių susirinkimą, labai prašo, nori pasitarti dėl išleistuvių. Na, o aš neturiu jokių pasiūlymų g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2012 03 13, 21:53)
Sveikutės. Niekaip nerandu laiko prisėsti, tiek darbo su tais ketvirtokais verysad.gif  Gal kas  iš ketvirtokių jau žino kur darys išleistuves. Penktadienį darau tėvelių susirinkimą, labai prašo, nori pasitarti dėl išleistuvių. Na, o aš neturiu jokių pasiūlymų g.gif

Mes planuojame išvyką į Metelių regioninį parką. Ten bus edukacinė pamokėlė, ekskursija po apylinkes, paskui šiek tiek pasirodysime (minimaliai), nes yra pavėsinės tipo scena, o tada dešrelės ant laužo, tortas, šokiai, linksmybės. Važiuosim su tėveliais. Čia mano planas, o kadangi tėvų buvo mažai, tai nežinia, ką kiti pasakys (šitie sutiko) mirksiukas.gif
Atsakyti
JAu viskas paste ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 13, 22:00)
JAu viskas paste ax.gif

Ačiū thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Bet man tos dovanėlės užduotys ne visos įveikiamos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 13, 23:00)
JAu viskas paste ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti