Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 13, 19:05)
Gimnazistų kilimai iš saldainių popierėlių  wub.gif : http://www.facebook....3...5497&type=1

Čia tai kilimai. Mums tai slėptis su savo. Suklijavom ir tiek. Nieko netaikėm. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2012 03 13, 21:46)
Zuzanele, puikiai!!!!!

Siunčiu dvi nuotraukas į paštą.

Džiaugiuosi, kad padėjau 4u.gif Nes ir pati čia visko gaunu su kaupu thumbup.gif

Įspūdinga pilis. Man ji super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 13, 20:58)
Džiaugiuosi, kad padėjau 4u.gif Nes ir pati čia visko gaunu su kaupu thumbup.gif

Įspūdinga pilis. Man ji super wub.gif

Mokykloje irgi visi džiaugėsi, pozavo photo.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Grįžau po tėvų susirinkimo su ššššššš....... nuotaika... Iš 19 buvo tik 8 ir tie patys apsnūdę kažkokie... Tempi tempi, o jie sėdi kaip krepšiai ir atrodo, kad man visko labiausiai reikia doh.gif . O tėvų komiteto pirmininkė dar paslapčia papasakojo, kad kai kurių tėvų nuomone geriausia dovana mokytojai būtų (išleidžiant ketvirtokus) kad kiekvienas vaikas pasakytų po eilėraštį doh.gif . Visai finalas doh.gif . Gal aš eilėraščių iš jų negirdėjusi? Nereikia man sanatorijų ir paveikslų, bet sprendžiant iš šito sakinio, supratau, kad ir nesu verta jokių dovanų lotuliukas.gif . Visada buvau prieš betkokius rinkimus, tai simboliškai ką nors padovanodavo, o dabar tai bus geriausiai lotuliukas.gif ... Žinoma, tegul suruošia man koncertą, tai labai apsidžiaugsiu, bet kad čia tik rankų nusiplovimas buvo šitie žodžiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 13 kovo 2012 - 20:25

Ar dalyvavo vaikai gamtos Knegūroje? Mes vakar - patiko thumbup.gif

Mes dalyvavom. Irgi patiko. Parodė savo atsakymų lapus -vieni visai neblogai atsakė, kiti ne taip. Bet visiems patiko.
Mano du ir lietuvių k.kengūroj dalyvavo. Nesiskundė grįžę.
Atsakyti
Tiesa, sukurpiau skaidres apie teatrą, nes pas mus nepamokinė diena bus teatrui skirta. Jeigu kam reikia, galiu įmesti į paštą.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 13, 22:19)
Sveikutės  4u.gif . Grįžau po tėvų susirinkimo su ššššššš....... nuotaika... Iš 19 buvo tik 8 ir tie patys apsnūdę kažkokie... Tempi tempi, o jie sėdi kaip krepšiai ir atrodo, kad man visko labiausiai reikia  doh.gif . O tėvų komiteto pirmininkė dar paslapčia papasakojo, kad kai kurių tėvų nuomone geriausia dovana mokytojai būtų (išleidžiant ketvirtokus) kad kiekvienas veikas pasakytų po eilėraštį  doh.gif . Visai finalas  doh.gif . Gal aš eilėraščių iš jų negirdėjusi? Nereikia man sanatorijų ir paveikslų, bet sprendžiant iš šito sakinio, supratau, kad ir nesu verta jokių dovanų  lotuliukas.gif . Visada buvau prieš betkokius rinkimus, tai simboliškai ką nors padovanodavo, o dabar tai bus geriausiai  lotuliukas.gif ... Žinoma, tegul suruošia man koncertą, tai labai apsidžiaugsiu, bet kad čia tik rankų nusiplovimas buvo šitie žodžiai...

lotuliukas.gif Va kaip tėveliai įvertina tavo darbą...
Jei tėvai patys paruoštų su vaikais koncertą, o tu ateitum į salę tik pabūti žiūrovu- tai jau būtų dovana. Aš tai tokios dovanos laaabaaai norėčiau. Sėdėčiau ir atsipalaidavus žiūrėčiau wub.gif

Kažin kaip tas pasiūlymas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 13 kovo 2012 - 20:29
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 13, 17:14)
Sveikutes. Išsiunciau į paštą pasiūlymą blush2.gif pasižiūrėkite jeigu norite atsiūsiu mirksiukas.gif

Labai norim bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 13, 21:24)
lotuliukas.gif Va kaip tėveliai įvertina tavo darbą...
Jei tėvai patys paruoštų su vaikais koncertą, o tu ateitum į salę tik pabūti žiūrovu-  tai jau būtų dovana. Aš tai tokios dovanos laaabaaai norėčiau. Sėdėčiau ir atsipalaidavus žiūrėčiau wub.gif

Apie tai ir kalbu. Tegul suruošia, bet faktas tas, kad niekas nieko nedarys, jie galvojo, kad aš išmokysiu eilėraščius, o paskui pati jų klausysiu doh.gif . O aš planuoju išvyką, o ne koncertą, tai tegul dabar patys ir galvoja, ką nori mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 13, 18:53)
NORIIIIIIMMMMMM thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

norim smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 13, 21:19)
Sveikutės  4u.gif . Grįžau po tėvų susirinkimo su ššššššš....... nuotaika... Iš 19 buvo tik 8 ir tie patys apsnūdę kažkokie... Tempi tempi, o jie sėdi kaip krepšiai ir atrodo, kad man visko labiausiai reikia  doh.gif . O tėvų komiteto pirmininkė dar paslapčia papasakojo, kad kai kurių tėvų nuomone geriausia dovana mokytojai būtų (išleidžiant ketvirtokus) kad kiekvienas vaikas pasakytų po eilėraštį  doh.gif . Visai finalas  doh.gif . Gal aš eilėraščių iš jų negirdėjusi? Nereikia man sanatorijų ir paveikslų, bet sprendžiant iš šito sakinio, supratau, kad ir nesu verta jokių dovanų  lotuliukas.gif . Visada buvau prieš betkokius rinkimus, tai simboliškai ką nors padovanodavo, o dabar tai bus geriausiai  lotuliukas.gif ... Žinoma, tegul suruošia man koncertą, tai labai apsidžiaugsiu, bet kad čia tik rankų nusiplovimas buvo šitie žodžiai...

nu jo ... kuo toliau tuo graziau.. nera zodziu..
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 13, 20:19)
Sveikutės  4u.gif . Grįžau po tėvų susirinkimo su ššššššš....... nuotaika... Iš 19 buvo tik 8 ir tie patys apsnūdę kažkokie... Tempi tempi, o jie sėdi kaip krepšiai ir atrodo, kad man visko labiausiai reikia  doh.gif . O tėvų komiteto pirmininkė dar paslapčia papasakojo, kad kai kurių tėvų nuomone geriausia dovana mokytojai būtų (išleidžiant ketvirtokus) kad kiekvienas vaikas pasakytų po eilėraštį  doh.gif . Visai finalas  doh.gif . Gal aš eilėraščių iš jų negirdėjusi? Nereikia man sanatorijų ir paveikslų, bet sprendžiant iš šito sakinio, supratau, kad ir nesu verta jokių dovanų  lotuliukas.gif . Visada buvau prieš betkokius rinkimus, tai simboliškai ką nors padovanodavo, o dabar tai bus geriausiai  lotuliukas.gif ... Žinoma, tegul suruošia man koncertą, tai labai apsidžiaugsiu, bet kad čia tik rankų nusiplovimas buvo šitie žodžiai...

Spjauk per petį 3 kartus stenkis nekreipti į tai dėmesio group.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 13, 22:19)
Sveikutės  4u.gif . Grįžau po tėvų susirinkimo su ššššššš....... nuotaika...

Aš susirinkimą darysiu balandžio pabaigoj. Pažiūrėsim ką maniškiai sumąstys bigsmile.gif g.gif
Atsakyti