Aciu visom uz palaikyma

QUOTE(Jaša @ 2012 03 13, 13:19)
Tikrai esi verta raktelio. Ačiū už pagalbą, patarimus... Tikiuosi, kad greit apsilankysi mūsų lobyne. Nuoširdžiai to linkiu.
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 12, 15:41)
Sveikutės
Įmesiu į paštą vaikų darbelius- žydinčias kriaušes. Žiedelius lankstėm pagal "PUPOS"4 klasės mokytojo knygoje pasiūlytą pavyzdį. Žiedams panaudojom popieriaus atlikusias juosteles nuo gervių lankstymo

Įmesiu į paštą vaikų darbelius- žydinčias kriaušes. Žiedelius lankstėm pagal "PUPOS"4 klasės mokytojo knygoje pasiūlytą pavyzdį. Žiedams panaudojom popieriaus atlikusias juosteles nuo gervių lankstymo

Labai gražios kriaušės, super

Ir dar tokią draugišką pastabą norėčiau pasakyt...tiksliau paklausti, (gal aš išsigalvoju), bet ar galima taip ant lapo pačios apačios "statyti" medį? Mūsų dailiokė vis kartoja, nieko nestatykit ant lapo apačios

Sveikutės

Daug kalbate apie skaitymą...O sakykit antrokams, kaip, skaitote garsiai? Aš kaip kada

Ai, dar...Aš darau ne korespondentą, bet "Žvaigždės konferenciją". Esmė ta pati, tik pavadinimas kitoks

Ar dalyvavo vaikai gamtos Knegūroje? Mes vakar - patiko

Ligoniukams, sveikatėlės

Jaša, aš už tave

Mes nedalyvavom. Gal gali užduotėles atsiųst - "nelegaliai" prasivestume

QUOTE(Betukas @ 2012 03 13, 18:17)
Ir dar tokią draugišką pastabą norėčiau pasakyt...tiksliau paklausti, (gal aš išsigalvoju), bet ar galima taip ant lapo pačios apačios "statyti" medį? Mūsų dailiokė vis kartoja, nieko nestatykit ant lapo apačios

Niekada neleidžiu vaikams statyti nieko apačioje. Prisipažįstu, pražiūrėjau

Ir dar ką pasakysiu, kai vaikus gauni nuo pirmos klasės, tai juos išmokini taip kaip reikia. O kai aš pirmą kartą gavau nuo trečios klasės, tai sunkiai eina juos pakreipti. Nuolat kartoji, bet jei užmiršti pasakyti, jie padaro kaip jau įpratę

QUOTE(pusele30 @ 2012 03 13, 16:33)

Palikau mokykloje - ryt nuskenuosiu

QUOTE(zuzanele @ 2012 03 13, 16:33)
Niekada neleidžiu vaikams statyti nieko apačioje. Prisipažįstu, pražiūrėjau
Ir dar ką pasakysiu, kai vaikus gauni nuo pirmos klasės, tai juos išmokini taip kaip reikia. O kai aš pirmą kartą gavau nuo trečios klasės, tai sunkiai eina juos pakreipti. Nuolat kartoji, bet jei užmiršti pasakyti, jie padaro kaip jau įpratę

Viskas suprantama, tik pati susimėčiau

QUOTE(pusele30 @ 2012 03 13, 17:33)

Jau nusiunciau. Treniruokites.
QUOTE(Iruciukass @ 2012 03 13, 16:47)
Jau nusiunciau. Treniruokites.
Ačiū

Sveikutes. Išsiunciau į paštą pasiūlymą
pasižiūrėkite jeigu norite atsiūsiu

QUOTE(elimak7 @ 2012 03 13, 17:14)