Aciu visom uz palaikyma
QUOTE(Jaša @ 2012 03 13, 13:19)
Aciu visom uz palaikyma
Tikrai esi verta raktelio. Ačiū už pagalbą, patarimus... Tikiuosi, kad greit apsilankysi mūsų lobyne. Nuoširdžiai to linkiu.
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 12, 15:41)
Sveikutės
Įmesiu į paštą vaikų darbelius- žydinčias kriaušes. Žiedelius lankstėm pagal "PUPOS"4 klasės mokytojo knygoje pasiūlytą pavyzdį. Žiedams panaudojom popieriaus atlikusias juosteles nuo gervių lankstymo
Įmesiu į paštą vaikų darbelius- žydinčias kriaušes. Žiedelius lankstėm pagal "PUPOS"4 klasės mokytojo knygoje pasiūlytą pavyzdį. Žiedams panaudojom popieriaus atlikusias juosteles nuo gervių lankstymo
Labai gražios kriaušės, super Pamaniau, kad ir su savo antrokėliais būtų smagu tokias pasidaryti. Tik mums, deja deja, kažin ar dviejų pamokų pakaktų
Ir dar tokią draugišką pastabą norėčiau pasakyt...tiksliau paklausti, (gal aš išsigalvoju), bet ar galima taip ant lapo pačios apačios "statyti" medį? Mūsų dailiokė vis kartoja, nieko nestatykit ant lapo apačios Kažkaip atkreipiau dėmesį, kad visi darbeliai taip...bet grožio kriaušių ir įdėto darbo, tai tikrai nenustelbia
Sveikutės
Daug kalbate apie skaitymą...O sakykit antrokams, kaip, skaitote garsiai? Aš kaip kada Dažnai skaito geriau skaitantieji, kartais tyliai, bet vat, kad labai skirtingi skaitymo tempai. Dažnai gerieji ir kelis kartus perskaito, o du slabakiukai nei karto nespėja Ir ar tikrinate kasdien pvz. skaitymo įgūdžius, t.y. vakar skaitytą tekstuką kaip namie išmoko? Ar jau iškart liepiat išmokt naują skaityti?
Ai, dar...Aš darau ne korespondentą, bet "Žvaigždės konferenciją". Esmė ta pati, tik pavadinimas kitoks )) Vaikas atsisėda prieš klasę, arba į tribūną, o kiti klausinėja. Mokosi gražiai , mandagiai pkalusti, atsakyti, padėkoti.
Ar dalyvavo vaikai gamtos Knegūroje? Mes vakar - patiko
Ligoniukams, sveikatėlės
Jaša, aš už tave
Mes nedalyvavom. Gal gali užduotėles atsiųst - "nelegaliai" prasivestume
QUOTE(Betukas @ 2012 03 13, 18:17)
Ir dar tokią draugišką pastabą norėčiau pasakyt...tiksliau paklausti, (gal aš išsigalvoju), bet ar galima taip ant lapo pačios apačios "statyti" medį? Mūsų dailiokė vis kartoja, nieko nestatykit ant lapo apačios Kažkaip atkreipiau dėmesį, kad visi darbeliai taip...bet grožio kriaušių ir įdėto darbo, tai tikrai nenustelbia
Niekada neleidžiu vaikams statyti nieko apačioje. Prisipažįstu, pražiūrėjau
Ir dar ką pasakysiu, kai vaikus gauni nuo pirmos klasės, tai juos išmokini taip kaip reikia. O kai aš pirmą kartą gavau nuo trečios klasės, tai sunkiai eina juos pakreipti. Nuolat kartoji, bet jei užmiršti pasakyti, jie padaro kaip jau įpratę
QUOTE(pusele30 @ 2012 03 13, 16:33)
Palikau mokykloje - ryt nuskenuosiu Nors ir internete jau turėtų būti Žodžiu ryt padarysiu
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 13, 16:33)
Niekada neleidžiu vaikams statyti nieko apačioje. Prisipažįstu, pražiūrėjau
Ir dar ką pasakysiu, kai vaikus gauni nuo pirmos klasės, tai juos išmokini taip kaip reikia. O kai aš pirmą kartą gavau nuo trečios klasės, tai sunkiai eina juos pakreipti. Nuolat kartoji, bet jei užmiršti pasakyti, jie padaro kaip jau įpratę
Viskas suprantama, tik pati susimėčiau
QUOTE(pusele30 @ 2012 03 13, 17:33)
Jau nusiunciau. Treniruokites.
QUOTE(Iruciukass @ 2012 03 13, 16:47)
Jau nusiunciau. Treniruokites.
Ačiū Manieji būtų paklydę
Sveikutes. Išsiunciau į paštą pasiūlymą pasižiūrėkite jeigu norite atsiūsiu
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 13, 17:14)
Sveikutes. Išsiunciau į paštą pasiūlymą pasižiūrėkite jeigu norite atsiūsiu