Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Ačiū, jaša, už mintis. Tikrai pasinaudosiu.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 12, 21:11)
Ačiū, jaša, už mintis. Tikrai pasinaudosiu.

Kad tik padetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 12, 20:18)
Labai gražūs žydintys medeliai. Gal ir maniškiam pavyktų...

Tikrai pavyks, nes nesunku mirksiukas.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 12, 20:29)
Mergaitės, neįeinu į savo jimdo puslapį, rašo, kad "Could not connect to remote server". Ar kam taip buvo? Gal žinot dėl ko?  g.gif

Aš irgi nesugebėjau įeiti į kolegės puslapį, o savo puslapį galėjau papildyti nuotraukomis tik per explorerį. Per Mozilą nepavyko. Rodė, kad klaida g.gif

QUOTE(vai2 @ 2012 03 12, 20:43)
O, kad gautusi 1žiedas, reikia kelis sudėti vieną ant kito g.gif

Reikia sudėti tik du į krūvelę. Žiedlapiai prasikeičia ir užpildo tarpelius mirksiukas.gif

Aš pradėjau su ketvirtokais praktikuoti raštu atsakymus į klausimus. Pirma, pamatau kaip suprato tekstą. Antra, mokosi taisyklingai sudaryti sakinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 12 kovo 2012 - 20:23
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 12, 21:22)
Tikrai pavyks, nes nesunku mirksiukas.gif
Aš irgi nesugebėjau įeiti į kolegės puslapį, o savo puslapį galėjau papildyti nuotraukomis tik per explorerį. Per Mozilą nepavyko. Rodė, kad klaida g.gif
Reikia sudėti tik du į krūvelę. Žiedlapiai prasikeičia ir užpildo tarpelius mirksiukas.gif

Aš pradėjau su ketvirtokais praktikuoti raštu atsakymus į klausimus. Pirma, pamatau kaip suprato tekstą. Antra, mokosi taisyklingai sudaryti sakinius.

Aš į taviškį iškart normaliai įėjau mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(ninkute @ 2012 03 12, 20:05)
Sakykite, jei tekstą ketvirtokams užduodate skaityti savarankiškai namuose, tai ar jie atidžiai perskaito ir kitą dieną galite normaliai nagrinėti? Mano tai iš klasės tik keli vaikai būtų atidžiai skaitę, o kiti tik girdėję apie ką tekstas. Tai kaip geriau pasielgti.
Nors maniskiai tik 2okai bet puikiai prisimenu neskaitymo problema.
Kad vaikai skaitytu atidziau namie padedavo toks korespondentiskas zaidimas.
Pradziai reikia pasiaiskinti kas yra zurnalistas, kad jis uzdavineja klausimus, kad renkasi kieno paklausti. tada uzduodamas tekstas ir liepiama pasiruosti kuo daugiau klausimu is to teksto. Kai jau atejo metas atsiskaitineti  uz si darba, burtu keliu (ar kaip kitaip) isrenkamas zurnalistas (Buna jega jei turi mikrofona), jis vaiksto po klase uzdavineja klausimus. Kiti turi jam atsakineti. O mokytoja visus pamato kaip ant delno, kas skaite kas ne. Po tokio vieno karto visi noredavo but zurnalistais. O tam reikedavo pasiruost  todel skaitydavo atidziau.
na tikiuosi supratot ka cia prirasiau.

O aš liepdavau vienam paruošti klausimus ir sekančią dieną visi atsakydavo raštu ant lapelių. Kas geriausiai atsakydavo ir surinkdavo daugiausia taškų, tai sekantį kartą ruošdavo klausimus. Taip kaskart vis kitas ir keičiasi. Išmoko ir klausimus sudaryti ir trumpai aiškiai atsakyti. Vaikams patiko. Vykdavo operatyvi ir veiksminga apklausa. Iš karto matai, kas skaitė namie, o kas ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 12 kovo 2012 - 22:05
[quote=Jaša,2012 03 12, 20:58]
[quote=ninkute,2012 03 12, 20:05]

Pradziai reikia pasiaiskinti kas yra zurnalistas, kad jis uzdavineja klausimus, kad renkasi kieno paklausti. tada uzduodamas tekstas ir liepiama pasiruosti kuo daugiau klausimu is to teksto. Kai jau atejo metas atsiskaitineti uz si darba, burtu keliu (ar kaip kitaip) isrenkamas zurnalistas (Buna jega jei turi mikrofona), jis vaiksto po klase uzdavineja klausimus. Kiti turi jam atsakineti. O mokytoja visus pamato kaip ant delno, kas skaite kas ne. Po tokio vieno karto visi noredavo but zurnalistais. O tam reikedavo pasiruost todel skaitydavo atidziau.
na tikiuosi supratot ka cia prirasiau.
[/quote]

Aš panašiai dariau su ketvirtokais. Užduodama skaityti tekstą namuose, paskiriu kelis mokinius, kurie paruoš klausimus. Kitą dieną pakviečiu prieš klasę porą mokinių. Vienas iš jų - tas, kuris ruošė klausimus. Jis užduoda klausimus kuriam nors vaikui. Taip patikrinu kelias poras. smile.gif Iš pradžių keli bandė gudraut: eidavo atsakinėt neskaitę teksto. Bet, kai apsijuokė prieš visą klasę, dingo toks noras...
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 03 12, 22:49)
Aš panašiai dariau su ketvirtokais.  Užduodama skaityti tekstą namuose, paskiriu kelis mokinius, kurie paruoš klausimus. Kitą dieną  pakviečiu prieš klasę porą mokinių. Vienas iš jų - tas, kuris ruošė klausimus. Jis užduoda klausimus kuriam nors vaikui. Taip patikrinu kelias poras.  smile.gif Iš pradžių keli bandė gudraut: eidavo atsakinėt neskaitę teksto. Bet, kai apsijuokė prieš visą klasę, dingo toks noras...

bandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 03 12, 11:45)
Jau visas menuo kaip bandau tapti Jusu drauge, dalintis kuo turiu, gal Jusu saunus burys apsvarstytumet galimybe del raktelio suteikimo.   ax.gif  Buciau laaaaaabai  dekinga (dekinga uz pasvarstyma, o uz rakteli dekociau is naujo  smile.gif  )

MANAU KAD JAŠAI REIKĖTŲ SUTEIKT RAKTELĮ biggrin.gif TAI, ĮTARIU,"PRISIRAŠYMAS" NUSIMATYTŲ lotuliukas.gif
Į paštą dar kartelį nusiunčiau tą patį lietuvių klb testą. Atsiprašau, apsižiopl... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 12 kovo 2012 - 23:38
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 12, 19:48)
Kažkas ir man su dešine ranka negerai, įtaria epikondilitą  doh.gif . Jeigu reikės operuoti, tai nekas  doh.gif ...

Bet gerai, kad bent diagnozę greit nustato. Dar pasikonsultuok ir su kitu gydytoju. Kelios nuomonės yra gerai.
Man puse metų nematė ligamentito, tai kai pasiūlė operuotis, net nemąsčius sutikau. labai jau skaudėjo.

Nors maniskiai tik 2okai bet puikiai prisimenu neskaitymo problema.

Kokia puiki mintis. Mano antrokai, bet, manau, nepakenks toks žaidimas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
As taip pat manau, kad Jasai reikia suteikti rakteli, tikrai draugiska ir miela kolege, kiek ko turi ar zino, tai noriai pasidalija, pataria. 4u.gif

Tikrai, labai patiko visu idejos del skaitymo, tik vis tiek manau, kad pavyzdinis skaitymas turetu nenublankti ir nenugrimzti kazkur giliai, galima paparasyti, kad tam tikras pastraipas vaikai paskaitytu ir pan. Suprantu, kad labai truksta laiko, bet kazkur reikia itilpti. ax.gif biggrin.gif

Labos nakties arba labas rytas biggrin.gif
Papildyta:
P.S. kas cia dabar su tais sirgimais pasidare ... laikykites brangiosios, nepasiduokit, lai arbata, citrina, medus, imbieras ar koks cesnakas ir ne tik biggrin.gif tampa kiekvienos dienos draugais smile.gif
Atsakyti
jaša, manau, kad tu nusipelnei raktelio. Aš už! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 12, 19:58)
Sveikatėlės. Oho ho kaip čia jus nabagėlius suguldė. unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(enija05 @ 2012 03 13, 02:37)
laikykites brangiosios, nepasiduokit, lai arbata, citrina, medus, imbieras ar koks cesnakas ir ne tik  biggrin.gif  tampa kiekvienos dienos draugais smile.gif

Papildyta:
Pirmiausia,tai linkiu sveikatytės sergančioms.

pioneer.gif Ačiū, mielos kolegės, už palaikymą. Ir jūs nepervarkite, nepersidirbkite, nes pirmiausia krenta imunitetas, o tik tada išlenda nekviestų ligų galai...
Na, o kol tinginiausiu namie, tai bus gera proga peržiūrėti asmeninį archyvą ir mūsų bendrą paštą papildyti naujais siuntiniais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 13 kovo 2012 - 08:36