Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2012 03 12, 15:41)
Įmesiu į paštą vaikų darbelius- žydinčias kriaušes. Žiedelius lankstėm pagal "PUPOS"4 klasės mokytojo knygoje pasiūlytą pavyzdį. Žiedams panaudojom popieriaus atlikusias juosteles nuo gervių lankstymo rolleyes.gif

Labai gražūs žydintys medeliai. Gal ir maniškiam pavyktų...
Atsakyti
Mergaitės, neįeinu į savo jimdo puslapį, rašo, kad "Could not connect to remote server". Ar kam taip buvo? Gal žinot dėl ko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 12, 15:41)
Sveikutės 4u.gif
Įmesiu į paštą vaikų darbelius- žydinčias kriaušes. Žiedelius lankstėm pagal "PUPOS"4 klasės mokytojo knygoje pasiūlytą pavyzdį. Žiedams panaudojom popieriaus atlikusias juosteles nuo gervių lankstymo rolleyes.gif

O, kad gautusi 1žiedas, reikia kelis sudėti vieną ant kito g.gif
Šiandien darželyje pas vaiką apžiūrėjau gražius darbelius iš kruopų, makaronų. labai gražių raštų vaikai prigaminę. Reikės gal pabandyt su saviškiais.
Bet visada buvau nusiteikusi nedaryti iš maisto produktų meno, kai pasaulyje žmonės badauja verysad.gif Bet gal nusižengti principams g.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 03 12, 19:43)
O, kad gautusi 1žiedas, reikia kelis sudėti vieną ant kito g.gif
Šiandien darželyje pas vaiką apžiūrėjau gražius darbelius iš kruopų, makaronų. labai gražių raštų vaikai prigaminę. Reikės gal pabandyt su saviškiais.
Bet visada buvau nusiteikusi nedaryti iš maisto produktų meno, kai pasaulyje žmonės badauja verysad.gif Bet gal nusižengti principams g.gif

Visada buvau prieš darbelių darymą iš maisto produktų. Tačiau prieš kalėdas neatsilaikiau ir su vaikais padarėme kalėdinių žvaigždžių. Nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 12, 13:27)
Ir man ši savaitėlė- neplanuoto poilsio. Plaučių uždegimas doh.gif , o mano vaikinukams - po bronchitą. Tai gurkšnojame sau arbatėles ir laukiame šiltesnių orų.
Jaša, šauniai įsiliejai į mūsų gretas. Nesu senbuvė, bet aš už , kad Tau suteiktų priėjimą prie mūsų lobyno. thumbup.gif

Sveikatėlės. Oho ho kaip čia jus nabagėlius suguldė. unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Pirmiausia,tai linkiu sveikatytės sergančioms. Mes kruopštuolės pradinukės, be darbo minčių nelabai ir užmiegame, bent jau aš. Gal nebemoku dirbti, nes vis visokios mintys, kaip ką padaryti, ką suorganizuoti. Džiaugiuosi tuo, kad tėvai supranta, kad stengiuosi dėl jų vaikų.
Laukia atviros pamokos, tai jau mintys apie tai sukasi. Sakykite, jei tekstą ketvirtokams užduodate skaityti savarankiškai namuose, tai ar jie atidžiai perskaito ir kitą dieną galite normaliai nagrinėti? Mano tai iš klasės tik keli vaikai būtų atidžiai skaitę, o kiti tik girdėję apie ką tekstas. Tai kaip geriau pasielgti.
Gal kas turite medžiagos apie dramblius, būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 12, 07:16)
Sveikutės  4u.gif

Man irgi leido du kartus, bet ne daugiau  schmoll.gif .
drinks_cheers.gif

Ilgiausiai ir dirbo prie jo - labai kruopščiai, neskubėdama, labai stengėsi  mirksiukas.gif . Man jis irgi gražiausias  thumbup.gif

Tikra tiesa. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 03 12, 19:05)
Sveikutės,
Pirmiausia,tai linkiu sveikatytės sergančioms. Mes kruopštuolės pradinukės, be darbo minčių nelabai ir užmiegame, bent jau aš. Gal nebemoku dirbti, nes vis visokios mintys, kaip ką padaryti, ką suorganizuoti. Džiaugiuosi tuo, kad tėvai supranta, kad stengiuosi dėl jų vaikų.
Laukia atviros pamokos, tai jau mintys apie tai sukasi. Sakykite, jei tekstą ketvirtokams užduodate skaityti savarankiškai namuose, tai ar jie atidžiai perskaito ir kitą dieną galite normaliai nagrinėti? Mano tai iš klasės tik keli vaikai būtų atidžiai skaitę, o kiti tik girdėję apie ką tekstas. Tai kaip geriau pasielgti.
Gal kas turite  medžiagos apie dramblius, būčiau dėkinga.

Užduodu perskaityti, apžvelgti klausimus. Kas skaito, tai skaito, o kas neskaito, tai kaip visada. Kur jie beskaitytų ar klasėje, ar namie. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 12, 18:29)
Mergaitės, neįeinu į savo jimdo puslapį, rašo, kad "Could not connect to remote server". Ar kam taip buvo? Gal žinot dėl ko?  g.gif

Man irgi šiandien taviškio neatidarė... blush2.gif
Gal servery problemos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 12, 20:44)
Man irgi šiandien taviškio neatidarė...  blush2.gif
Gal servery problemos...  g.gif

Jau kuris laikas galima įeiti mirksiukas.gif . Su vaikais šiandien žiūrėjome apie kosmosą filmukus (kaip atsirado mėnulis, žvaigždžių dydis ir kt.), jiems labai patiko, tai įkėliau į svetainę. Manau, kad buvo visi sulindę pažiūrėti, todėl ir užlūžo nuo lankytojų gausos lotuliukas.gif .
P.S. Kažkas ir man su dešine ranka negerai, įtaria epikondilitą doh.gif . Jeigu reikės operuoti, tai nekas doh.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 12 kovo 2012 - 19:49
[quote=ninkute,2012 03 12, 20:05]
Sakykite, jei tekstą ketvirtokams užduodate skaityti savarankiškai namuose, tai ar jie atidžiai perskaito ir kitą dieną galite normaliai nagrinėti? Mano tai iš klasės tik keli vaikai būtų atidžiai skaitę, o kiti tik girdėję apie ką tekstas. Tai kaip geriau pasielgti.

Nors maniskiai tik 2okai bet puikiai prisimenu neskaitymo problema.
Kad vaikai skaitytu atidziau namie padedavo toks korespondentiskas zaidimas.
Pradziai reikia pasiaiskinti kas yra zurnalistas, kad jis uzdavineja klausimus, kad renkasi kieno paklausti. tada uzduodamas tekstas ir liepiama pasiruosti kuo daugiau klausimu is to teksto. Kai jau atejo metas atsiskaitineti uz si darba, burtu keliu (ar kaip kitaip) isrenkamas zurnalistas (Buna jega jei turi mikrofona), jis vaiksto po klase uzdavineja klausimus. Kiti turi jam atsakineti. O mokytoja visus pamato kaip ant delno, kas skaite kas ne. Po tokio vieno karto visi noredavo but zurnalistais. O tam reikedavo pasiruost todel skaitydavo atidziau.
na tikiuosi supratot ka cia prirasiau.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 11, 20:42)
Balsuoti galima čia  4u.gif . Iš anksto dėkoju  4u.gif

Prabalsavau ir as.
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 11, 20:50)
Aš irgi esu tos nuomonės. Jeigu kur pasisakytų tėveliai doh.gif , tai  doh.gif . Juk negalima atostogoms užduoti net namų darbų. Nu nebent tėvai supratingi. Bet aš manau reikia atostogų ir vaikui,

drinks_cheers.gif Pas mus jokiais budais negalima per atostogas papildomai mokyt, vaikams ATOSTOGOS. IR nors labai noretum vaikui padet, liktum nesuprasta doh.gif
Atsakyti
[quote=Jaša,2012 03 12, 20:58]
[quote=ninkute,2012 03 12, 20:05]
Sakykite, jei tekstą ketvirtokams užduodate skaityti savarankiškai namuose, tai ar jie atidžiai perskaito ir kitą dieną galite normaliai nagrinėti? Mano tai iš klasės tik keli vaikai būtų atidžiai skaitę, o kiti tik girdėję apie ką tekstas. Tai kaip geriau pasielgti.
Nors maniskiai tik 2okai bet puikiai prisimenu neskaitymo problema.
Kad vaikai skaitytu atidziau namie padedavo toks korespondentiskas zaidimas.
Pradziai reikia pasiaiskinti kas yra zurnalistas, kad jis uzdavineja klausimus, kad renkasi kieno paklausti. tada uzduodamas tekstas ir liepiama pasiruosti kuo daugiau klausimu is to teksto. Kai jau atejo metas atsiskaitineti uz si darba, burtu keliu (ar kaip kitaip) isrenkamas zurnalistas (Buna jega jei turi mikrofona), jis vaiksto po klase uzdavineja klausimus. Kiti turi jam atsakineti. O mokytoja visus pamato kaip ant delno, kas skaite kas ne. Po tokio vieno karto visi noredavo but zurnalistais. O tam reikedavo pasiruost todel skaitydavo atidziau.
na tikiuosi supratot ka cia prirasiau.
[/quote]
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bus išbandyta drinks_cheers.gif
Atsakyti