Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Jaša @ 2012 03 12, 11:45)
pati vis dar ligonis, o kadangi ir mano kleckiukas susirgo tai si savaite man nedarbo.
Jau visas menuo kaip bandau tapti Jusu drauge, dalintis kuo turiu, gal Jusu saunus burys apsvarstytumet galimybe del raktelio suteikimo.  

Ir man ši savaitėlė- neplanuoto poilsio. Plaučių uždegimas doh.gif , o mano vaikinukams - po bronchitą. Tai gurkšnojame sau arbatėles ir laukiame šiltesnių orų.
Jaša, šauniai įsiliejai į mūsų gretas. Nesu senbuvė, bet aš už , kad Tau suteiktų priėjimą prie mūsų lobyno. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 12 kovo 2012 - 13:28
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 12, 13:27)
Ir man ši savaitėlė- neplanuoto poilsio. Plaučių uždegimas doh.gif , o mano vaikinukams - po bronchitą. Tai gurkšnojame sau arbatėles ir laukiame šiltesnių orų.

Sveikatytės visiems.

Papildyta:
QUOTE(Jaša @ 2012 03 12, 10:45)

Jau visas menuo kaip bandau tapti Jusu drauge, dalintis kuo turiu, gal Jusu saunus burys apsvarstytumet galimybe del raktelio suteikimo.  ax.gif  Buciau laaaaaabai  dekinga (dekinga uz pasvarstyma, o uz rakteli dekociau is naujo  smile.gif  )

Manau - šauniai bendrauji mūsų būrelyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 12 kovo 2012 - 14:14
QUOTE(b.s @ 2012 03 12, 15:15)
Sveikatytės visiems.

smile.gif ačiū
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Įmesiu į paštą vaikų darbelius- žydinčias kriaušes. Žiedelius lankstėm pagal "PUPOS"4 klasės mokytojo knygoje pasiūlytą pavyzdį. Žiedams panaudojom popieriaus atlikusias juosteles nuo gervių lankstymo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 12 kovo 2012 - 15:44
QUOTE(staben @ 2012 03 12, 09:07)
sveikutės, prabalsavau iš visų kompiuterių kiek turiu , o jų pas mane 9 smile.gif smile.gif smile.gif
Mergaitės ar nieks neturit saulės vaikų ,,Vitaminų "fonogramops????
lllaaaaabai reikia, iš anksto ačiū

Ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 03 12, 16:41)
Sveikutės 4u.gif
Įmesiu į paštą vaikų darbelius- žydinčias kriaušes. Žiedelius lankstėm pagal "PUPOS"4 klasės mokytojo knygoje pasiūlytą pavyzdį. Žiedams panaudojom popieriaus atlikusias juosteles nuo gervių lankstymo rolleyes.gif

Fantastiškai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Labai patiko. Kažkada darėme su vaikais kriaušę žydinčią, bet baltus žiedus ir rožinius viduriukus, tai irgi labai gražiai žiūrėjosi mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 12, 17:50)
Ačiukas  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Fantastiškai atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Labai patiko. Kažkada darėme su vaikais kriaušę žydinčią, bet baltus žiedus ir rožinius viduriukus, tai irgi labai gražiai žiūrėjosi  mirksiukas.gif .

Ačiukas 4u.gif
Man tai patiko, kad patiems dar reikėjo įdėt darbo lankstant žiedlapius. Užtat darbo užteko dviem pamokoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 12, 17:00)
Ačiukas 4u.gif
Man tai patiko, kad patiems dar reikėjo įdėt darbo lankstant žiedlapius. Užtat darbo užteko dviem pamokoms biggrin.gif

O kaip tuos žiedlapius lankstėt, nes mes dirbam ne pagal PUPĄ, tai nemačius blush2.gif . Mes paprastai kirpom žiedelius pasidarę trafaretą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 12, 18:08)
O kaip tuos žiedlapius lankstėt, nes mes dirbam ne pagal PUPĄ, tai nemačius  blush2.gif . Mes paprastai kirpom žiedelius pasidarę trafaretą  ax.gif

Tuoj paruošiu gamybos procesą, jei fotoaparatas nenusibaigs... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 12, 17:36)
Tuoj paruošiu gamybos procesą, jei fotoaparatas nenusibaigs... biggrin.gif

ok, lauksiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 12, 18:39)
ok, lauksiu  drinks_cheers.gif

Jau pašte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 12, 17:48)
Jau pašte 4u.gif

Ačiū 4u.gif Labai aiški instrukcija, būtinai pabandysime ir mes, nes nuostabiai atrodo mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 12, 18:51)
Ačiū  4u.gif  Labai aiški instrukcija, būtinai pabandysime ir mes, nes nuostabiai atrodo  mirksiukas.gif .

Labai paprastai, bet vaikams darbo pakako rolleyes.gif Maniškiai darė apie 15 žiedlapių (viso 30 detalių ). Buvo ką veikt, kad gražiai padarytų mirksiukas.gif
Atsakyti