Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Mergelė @ 2012 03 11, 21:50)
Leidžia balsuot du kart. Šiaip rodo balsavimo rezultatus, bet kur parašyta šis sakinys „    Jeigu jūsų kompiuteris nerodo balsavimo lentelės, tai ją pasiekti galite paspaudę šią nuorodą  “ ir paspaudus ant nuorodos gali balsuot kiek nori.

O man dave balsuot tik du kartus. Kiek nori neiseina.
Atsakyti
Susitikimas pajūry idėja nereali, tačiau per atostogas dirbsiu juodai, iš viso prasidėjo juodasis darbo periodas, daug papildomų darbų, bet pas jus užbėgu, paskaitau.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 03 11, 22:18)
O man dave balsuot tik du kartus. Kiek nori neiseina.

ir man tik du kartus leido smile.gif prabalsavau thumbup.gif astuonkojai
reikes ir man su vaikais daryti, tikiuosi pirmokai susitvarkys g.gif
Paruosiau lankstinuką knygnešio dienai ar reikia tokios medziagos kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 11, 23:34)
ir man tik du kartus leido smile.gif prabalsavau thumbup.gif astuonkojai
reikes ir man su vaikais daryti, tikiuosi pirmokai susitvarkys g.gif
Paruosiau lankstinuką knygnešio dienai ar reikia tokios medziagos kam smile.gif

Kas per klausimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 11, 16:03)
Pas mus, kiek dirbu, vis tas pats- visos mokinių atostogų dienos darbe doh.gif

Labukas, pas mus tas pats, jei reikia dėl ko nors išsiprašyti ,pvz, reik su vaiku pas gydytojus, kitokiu atveju net neeinu prašyti, tai neduok Dieve doh.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 11, 11:24)
Labutis  4u.gif

Gal kitą kartą labiau pasistengs, nes tikrai matau permažai pastangų  ax.gif . Jeigu tik kiek nepavyko, tuoj metė į šiukšliadėžę, nepasistengs taisyti kaip kitas, sėdi sau pasipūtę, tipo "man neišeina"  doh.gif . O be to, jau ketvirtokai ir turi suprasti, kad konkurse ne visi laimi...

Manau esi teis, tegul žino, kad pergalė neateina be pastangų, ir taip pakankamai popinam, paskui nuėję į 5 kl nezino ką veikti kai mokytoja nekontroliuoja
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 11, 22:40)
Kas per klausimas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Apie knygnešius niekas nekalbėjo tai ir paklausiau blush2.gif , maža kas, gal pas jus tokios šventės neminimos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nusiunčiau, jau pašte. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 11, 19:57)
Per atostogas? Nežinau, jei pasikviesčiau mokinį į mokyklą per atostogas, likčiau nesuprasta administracijos. Atostogos mokiniams ir tegu būna namie. Geriau informuoju tėvelius, ką reikia perskaityti, parašyti per atostogas ir tegu dirba namie. Kam save apkrauti papildomai.

kviesiu tuos, kurie taip ir neišmoko skaityti, jeigu mamos nenorės, aišku, galės jų ir neleist, be to patys tėvai prašo, kad papildomai padirbėčiau. Žinoma, pati tai tikrai turėčiau ką veikti ir be jų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Su ketvirtokais klas4je garsiai neskaitom. Tik iki antros klasės. Vėliau jau turi ateit paskaitę.

Šokių pati niekada neruošiu, nes yra ritmikos mokytoja.

Už besmegenius balsuota.

Per atostogas vaikų darbais apkraut nevalia. Mokytojų irgi. Bent pas mus.

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 11, 17:31)
Aurute, aš daug ką atiduočiau, kad tik galėčiau atvažiuoti į šį susitikimą. Labai ir paukščiai vilioja, jūra mane užburia visais metų laikais.

Kitoje temoje įdėsiu apklausą, bus matyt, kas ir kaip. Dėl vadovų, pas mus neperkalbamai, jei ir duoda kokią laisvą dienelę tai per fuksą ir tik dieną prieš paaiškėja.

Vadinas, suderinsim viską ir geros patirties seminaras bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 11, 21:50)
Leidžia balsuot du kart. Šiaip rodo balsavimo rezultatus, bet kur parašyta šis sakinys „    Jeigu jūsų kompiuteris nerodo balsavimo lentelės, tai ją pasiekti galite paspaudę šią nuorodą  “ ir paspaudus ant nuorodos gali balsuot kiek nori.

Man irgi leido du kartus, bet ne daugiau schmoll.gif .

QUOTE(linastri @ 2012 03 11, 21:59)
ketvirtokai rimtesni teksta gali ateiti jau ir namie persiskaite. Tada daugiau laiko liks nagrinejimui. O jeigu skaitosi tyliai ar garsiai klaseje, tai pries tai turetu gauti kazkokia uzduoti i ka atkreipti demesi

drinks_cheers.gif
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 03 11, 23:13)
Aštunkojai nerealūs. Prabalsavau už Rugilės G. Pasirodė linksmiausias, svajokliškiausias ir spalvos super suderintos.

Ilgiausiai ir dirbo prie jo - labai kruopščiai, neskubėdama, labai stengėsi mirksiukas.gif . Man jis irgi gražiausias thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės, prabalsavau iš visų kompiuterių kiek turiu , o jų pas mane 9 smile.gif smile.gif smile.gif
Mergaitės ar nieks neturit saulės vaikų ,,Vitaminų "fonogramops????
lllaaaaabai reikia, iš anksto ačiū
Atsakyti
LAbas,

galiu gaut dainelę, bet ne fonogramą, jei tinka.
Atsakyti
Sveikos koleges, visa savaitgali stebiu tyliai ka plepat, pati vis dar ligonis, o kadangi ir mano kleckiukas susirgo tai si savaite man nedarbo. Pasirodo, kai grizti po dekreto imunitetas pamirses buna , kad esi mokytoja ir nebutina kiekvienam serganciam mokiniui palaikyt kompanijos. Cia taip man gydytoja paaiskino. Kazin ar man cia taip vienai?

Del ketvirtoku skaitymo tai manau, kad karts nuo karto mokytoja turi vaikam ir pati paskaityt, kad vaikai girdetu pavyzdini skaityma.

Del darbo mokiniu atostogu metu, tai galiu pasigirt, nors esu is miesto, bet administracija siuo klausimu pasakiska. Parasomas mokyt. kambary darbo planas ir jei tavo darbu jame nera gali neit i mokykla. Tie darbai tai koks susibegimas metodinis. Savisvietos buna, uz budejimus duoda laisvadieni. Na zodziu neitemptai siuo klausimu.

Jau visas menuo kaip bandau tapti Jusu drauge, dalintis kuo turiu, gal Jusu saunus burys apsvarstytumet galimybe del raktelio suteikimo. ax.gif Buciau laaaaaabai dekinga (dekinga uz pasvarstyma, o uz rakteli dekociau is naujo smile.gif )
Atsakyti