Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2012 03 11, 19:06)
Mums sako, ruoškitės po darbo  doh.gif O į mokyklą privalom eiti, jei nieko neveikiam, tai nors darbe turim būt ir kavą galim gert  rolleyes.gif

O mes kavos neturim kada pagert ir reikalus aptart. Apkrauna visokiais darbais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 11 kovo 2012 - 18:24
Laba diena,
Norėčiau ir aš į šį šaunų būrelį prisijungti. Jau kelios dienos paskaitinėju temą, labai šaunių minčių pasirinkau, o ir į seminarą apie lentas užsirašiau. Labai dėkoju , kad dalinatės informacija. 4u.gif Tikiuosi ir aš būti naudinga...
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 11, 14:51)
Šiaip tai ir mums taip pat. Bet galvoju, na negi jau taip vadovai nepatikėtų, kad metodinintis važiuojam. Man dar niekaip nedašyla, kad jau čia toks griežtumas pasidarė su mokinių vaikų atostogom g.gif
O vakar pasirašėm po įsakymu, kad sumažinama klaės auklėtojo valandų. Buvo keturios liko trys per savaitę. Na tai gal užtektų tiek laiko dienynui pildyt ir darbo planui rašyt... Taip rajonas nusprendė blink.gif Kur gali, visur "trumpina".

Pasiguosiu - mums moka tik už 1 doh.gif Nuo rugsėjo 1 d. O iki to - už 2. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 11, 19:22)
O mes kavos neturim kada pagert ir reikalus aptart. Apkrauna visokiais darbais.

Trūksta žodžių doh.gif
Aš, kai dirbau mieste, tai per atostogas su kolegėmis važiuodavome į šiltesnius-šaltesnius kraštus pailsėti ir dar kelionę kompensuodavo dalinai. Dabar rajone apie tai net kalbų nėra. Dirbk ir džiaukis, kad darbą turi! Skiria 1 dieną savišvietai atostogų metu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(domisodo @ 2012 03 11, 19:47)
Laba diena,
Norėčiau ir aš į šį šaunų būrelį prisijungti. Tikiuosi ir aš būti naudinga...

Domisodo, junkis prie mūsų. Pataikei tiesiai į dešimtuką. Čia pats šauniausias forumas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 11 kovo 2012 - 19:04
sveikos mergaitės, Jūs tiek priplepėjot, kad net nebegaliu suspėt visko perskaityt, supratauu, kad Jūs už kažką balsuojat, priminkit kokiuo adresu reikia prisijungt, kad galėčiau prabalsuot, jei dar ne vėlu , už tuos gražuolius.
Turiu prašymą, gal kuri turit ,,Saulės vaikai", dainelės ,,Vitaminai" fonogramą? Būčiau laaaabai dėkinga.
Kur daugiau besikreipti, jei ne pas Jus?blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 11 kovo 2012 - 19:27
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 11, 18:06)
Mums sako, ruoškitės po darbo  doh.gif O į mokyklą privalom eiti, jei nieko neveikiam, tai nors darbe turim būt ir kavą galim gert  rolleyes.gif

Pas mus taip pat. Trinasi visi, kavas gėrinėja, vieni kitus apšnekinėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 11, 17:58)
Mums nuo naujų metų sumažino - turim po 3 val.

Mums duoda paskutinę mokinių atostogų dieną laisvą - pasiruošimui namuose.

iš mūsų dar neatėmė, pildom 4 valandas, tik minimaliu koeficientu atlyginimą skaičiuoja....
mūsų sukalbamos vadovės, per atostogas ir išvykti leidžia, ir neatvažiuoti, tik mes tokios geruolės, vis darbų turim ir klasėse sėdim biggrin.gif
Į susitikimą pajūryje negaliu, nes daug darbų nuplanavau,į 2 seminarus užsiregistravau, planuoju tris dienas kviestis pirmokus, kuriems sunkiai sekasi lietuvių kalba ir padirbėti su jais.
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 03 11, 19:49)
planuoju tris dienas kviestis pirmokus, kuriems sunkiai sekasi lietuvių kalba ir padirbėti su jais.

Per atostogas? Nežinau, jei pasikviesčiau mokinį į mokyklą per atostogas, likčiau nesuprasta administracijos. Atostogos mokiniams ir tegu būna namie. Geriau informuoju tėvelius, ką reikia perskaityti, parašyti per atostogas ir tegu dirba namie. Kam save apkrauti papildomai.
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2012 03 11, 20:25)
sveikos mergaitės, Jūs tiek priplepėjot, kad net nebegaliu suspėt visko perskaityt, supratauu, kad Jūs už kažką balsuojat, priminkit kokiuo adresu reikia prisijungt, kad galėčiau prabalsuot, jei dar ne vėlu , už tuos gražuolius.
Turiu prašymą, gal kuri turit ,,Saulės vaikai", dainelės ,,Vitaminai" fonogramą? Būčiau laaaabai dėkinga.
Kur daugiau besikreipti, jei ne pas Jus?blush2.gif

Balsuoti galima čia 4u.gif . Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 11, 19:57)
Per atostogas? Nežinau, jei pasikviesčiau mokinį į mokyklą per atostogas, likčiau nesuprasta administracijos. Atostogos mokiniams ir tegu būna namie. Geriau informuoju tėvelius, ką reikia perskaityti, parašyti per atostogas ir tegu dirba namie. Kam save apkrauti papildomai.

Aš irgi esu tos nuomonės. Jeigu kur pasisakytų tėveliai doh.gif , tai doh.gif . Juk negalima atostogoms užduoti net namų darbų. Nu nebent tėvai supratingi. Bet aš manau reikia atostogų ir vaikui, ir mokytojai pasukt darbus truputį kita linkme, t.y. atspūsti nuo vaikų. Aš žinau pagal savo sūnųm kiap jis laukia atostogų ir skaičiuoja dieneles. O jei reikėtų per atostogas į mokyklą, tai pakletų jis vėją.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 11, 20:42)
Balsuoti galima čia  4u.gif . Iš anksto dėkoju  4u.gif

Leidžia balsuot du kart. Šiaip rodo balsavimo rezultatus, bet kur parašyta šis sakinys „ Jeigu jūsų kompiuteris nerodo balsavimo lentelės, tai ją pasiekti galite paspaudę šią nuorodą “ ir paspaudus ant nuorodos gali balsuot kiek nori.
Atsakyti
Noriu išgirsti Jūsų nuomonę, kurios dirbate su ketvirtokais. Ar lietuvių k. pamokoje naują tekstą visada skaito mokiniai ir po to nagrinėjate ar dažnai skaitote pačios? Pasidalinkite savo idėjomis ir kaip į tai žiūri vertintojai, nes po truputį ruošiuosi atvirom pamokom. Jei pati skaitysiu tekstą, ar nebūsiu nesuprasta?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 11, 20:50)
Noriu išgirsti Jūsų nuomonę, kurios dirbate su ketvirtokais. Ar lietuvių k. pamokoje naują tekstą visada skaito mokiniai ir po to nagrinėjate ar dažnai skaitote pačios? Pasidalinkite savo idėjomis ir kaip į tai žiūri vertintojai, nes po truputį ruošiuosi atvirom pamokom. Jei pati skaitysiu tekstą, ar nebūsiu nesuprasta?

Aš dirbu pgl seną Šaltinį, tai dažniausiai skaito tylomis, ar jau ateina perskaitę namuose. Niekada garsiai neskaitau klasėje, nes tam neturiu laiko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 11, 21:50)
Aš irgi esu tos nuomonės. Jeigu kur pasisakytų tėveliai doh.gif , tai  doh.gif . Juk negalima atostogoms užduoti net namų darbų. Nu nebent tėvai supratingi. Bet aš manau reikia atostogų ir vaikui, ir mokytojai pasukt darbus truputį kita linkme, t.y. atspūsti nuo vaikų. Aš žinau pagal savo sūnųm kiap jis laukia atostogų ir skaičiuoja dieneles. O jei reikėtų per atostogas į mokyklą, tai pakletų jis vėją.
Papildyta:
Leidžia balsuot du kart. Šiaip rodo balsavimo rezultatus, bet kur parašyta šis sakinys „    Jeigu jūsų kompiuteris nerodo balsavimo lentelės, tai ją pasiekti galite paspaudę šią nuorodą  “ ir paspaudus ant nuorodos gali balsuot kiek nori.

thumbup.gif mano nuomone tokia pati. Turbut mano nuosavas vaikas gala gautu,jei per atostogas reiketu eiti i mokykla. Juk galu gale ir isvaziuoti gali.O ir pati bent per atostogas noriu atsiriboti nuo "kontaktiniu valandu"
Atsakyti