Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(elimak7 @ 2012 03 11, 15:33)
Is to pacio ax.gif bet per" internet explorer" lygtais taip vadinasi, pas mane galima balsuoti kelis kartus blush2.gif o per "mozila" tik viena karta leidzia mirksiukas.gif

Įdomiai čia gaunasi g.gif Kaži kodėl taip nevienodai g.gif ? Aš bandžiau net iš telefono balsuoti, tai irgi tik vieną kartą leidžia (bent jau pas mane) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Per atostogas šventai dirbsime, balandžio 4d. užsiregistravusi konferencijoje, dar noriu bandyti balandžio 12-13 į seminarą, jei pakliūsiu. Būtų labai smagu susitikti, bet deja, deja...
Atsakyti
laba diena poilsiaujančioms biggrin.gif Ties savaitgaliai labai greit praeina, nespėji net kaip reikiant atsipalaiduot smile.gif Ruošiamės su antrokais Žemės dienai (pasinaudojom jūsų atsiųstu vaidinimu Žemės prašymas". Bet jau taip sunkiai einas...Tingi mano berniukai žodžius mokytis blush2.gif Bet kasdien "kalam", tai iki 20 d. kaip nors pasiruošim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 11, 16:33)
Is to pacio ax.gif bet per" internet explorer" lygtais taip vadinasi, pas mane galima balsuoti kelis kartus blush2.gif o per "mozila" tik viena karta leidzia mirksiukas.gif

Išbandžiau. Tikra tiesa g.gif Nepatinka man toks balsavimas, nes mano viena mergaičiukė prisipažino, kad po kelis kartus per dieną balsuoja už savo darbą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 11, 17:34)
Išbandžiau. Tikra tiesa g.gif Nepatinka man toks balsavimas, nes mano viena mergaičiukė prisipažino, kad po kelis kartus per dieną balsuoja už savo darbą cool.gif

Nu nežinau, bet man neišeina nieko schmoll.gif . Iš kiekvienos naršyklės po kartą ir viskas ax.gif ... Aišku, jeigu savo kompe turi ne vieną, tai ir balsų daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 11, 18:41)
Nu nežinau, bet man neišeina nieko  schmoll.gif . Iš kiekvienos naršyklės po kartą ir viskas  ax.gif ... Aišku, jeigu savo kompe turi ne vieną, tai ir balsų daugiau  ax.gif

Mano kompe dvi naršyklės. Per Mozilą- vieną kartą, per explorerį pabandžiau balsuot- leido. Žiūrėsiu rytoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 11, 17:45)
Mano kompe dvi naršyklės. Per Mozilą- vieną kartą, per explorerį pabandžiau balsuot- leido. Žiūrėsiu rytoj g.gif

Aš net dabar ką tik pamėginau tai tikrai neleidžia explorer pas mane schmoll.gif
Atsakyti
Balsuot leidžia po sykį iš vienos naršyklės.

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 11, 10:24)
Dėl susitikimo: aš visom keturiom už, esu su mašiniuku, tad atstumas manęs negąsdina. Bėda ta, kad per atostogas mes dirbame šventai ir laisvų dienų neturime. Man nepavyks prisijungti, tik vasarą  verysad.gif

Matau, kad sudėtinga g.gif . Gal dar pabandom surinkt info, kas kaip gali, bet jaučiu nuskriausim dirbančias verysad.gif . Būtent tas, kurias ir taip mokykla skriaudžia. Mums per atostogas neprivaloma mokykloj sėdėt. Savišvieta.
Galima ir vasarą. Tik Ventės rage pavasarį paukščių gausybė labai viliojanti... blush2.gif

Tiesiog labai norėjau patirties pasidalijimo betarpiškai. Viena kitą ko nors pamokytume...
Aš irgi labai laukiau susitikim, nes trokštu išmokt darant pateiktis įdėt nuorodą po paveikslėliu... nu kad pereit į kitą skaidrę... pagal atsakymą...
Jūs jaunos greit viską įkandat, o man reik pamažu ir daug kartų tą patį padaryt, kad išmokčiau ir nepamirščiau.
Atsakyti
Aurute, aš daug ką atiduočiau, kad tik galėčiau atvažiuoti į šį susitikimą. Labai ir paukščiai vilioja, jūra mane užburia visais metų laikais.

Kitoje temoje įdėsiu apklausą, bus matyt, kas ir kaip. Dėl vadovų, pas mus neperkalbamai, jei ir duoda kokią laisvą dienelę tai per fuksą ir tik dieną prieš paaiškėja.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Mes irgi atostogų metu privalome būti mokykloje kiekvieną dieną, tai ištrukti į susitikimą tikrai nepavyks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 11, 13:51)
ašyla, kad jau čia toks griežtumas pasidarė su mokinių vaikų atostogom g.gif
O vakar pasirašėm po įsakymu, kad sumažinama klaės auklėtojo valandų. Buvo keturios liko trys per savaitę. Na tai gal užtektų tiek laiko dienynui pildyt ir darbo planui rašyt... Taip rajonas nusprendė blink.gif Kur gali, visur "trumpina".

Mums nuo naujų metų sumažino - turim po 3 val.
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 11, 14:03)
Pas mus, kiek dirbu, vis tas pats- visos mokinių atostogų dienos darbe doh.gif

Mums duoda paskutinę mokinių atostogų dieną laisvą - pasiruošimui namuose.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 11, 19:58)
Mums duoda paskutinę mokinių atostogų dieną laisvą - pasiruošimui namuose.

Mums sako, ruoškitės po darbo doh.gif O į mokyklą privalom eiti, jei nieko neveikiam, tai nors darbe turim būt ir kavą galim gert rolleyes.gif
Atsakyti