Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(naminukė @ 2012 03 11, 11:04)

Prašysiu pagalbos. Gal kas gali nurodyti kokį protingą straipsnį, kur būtų plačiau aprašytos įvairios vertinimo rūšys: kriterinis, kaupiamasis..

Labas rytas visoms - vėl sniegas lauke doh.gif , šlapia.
naminuke nusiųsiu seminaro medžiagą - pasižiūrėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 11, 12:24)
Dėl susitikimo: aš visom keturiom už, esu mašiniukų, tad atstumas manęs negąsdina. Bėda ta, kad per atostogas mes dirbame šventai ir laisvų dienų neturime. Man nepavyks prisijungti, tik vasarą  verysad.gif

Mes ir kasdien turim dirbti per atostogas. Jei gaunam nors vieną dieną, tai dėkojam išsišiepusios mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.
As uz astuonkojus nebalsuosiu unsure.gif Neisirenku graziausio, nutiek graziu darbeliu, kad neapsisprendziu, o balsuot gi tik uz viena leidzia, ar ne?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 11, 13:00)
Mes ir kasdien turim dirbti per atostogas. Jei gaunam nors vieną dieną, tai dėkojam išsišiepusios mirksiukas.gif

Ir mes dirbsime išsijuosę, nes po atostogų iškart laukia auditas (balandžio 16-20) doh.gif Žodžiu ne linksmybės bus galvoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
gal kur matėte lazdyno riešuto trafaretą?
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 03 11, 13:16)
Sveikutės,
gal kur matėte lazdyno riešuto trafaretą?

Tuoj įmesiu į paštą. Pažiūrėk, gal tiks, nes nelabai ką galima rasti internete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 11, 13:00)

Šiaip tai ir mums taip pat. Bet galvoju, na negi jau taip vadovai nepatikėtų, kad metodinintis važiuojam. Man dar niekaip nedašyla, kad jau čia toks griežtumas pasidarė su mokinių vaikų atostogom g.gif
O vakar pasirašėm po įsakymu, kad sumažinama klaės auklėtojo valandų. Buvo keturios liko trys per savaitę. Na tai gal užtektų tiek laiko dienynui pildyt ir darbo planui rašyt... Taip rajonas nusprendė blink.gif Kur gali, visur "trumpina".
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 11, 15:51)
Šiaip tai ir mums taip pat. Bet galvoju, na negi jau taip vadovai nepatikėtų, kad metodinintis važiuojam. Man dar niekaip nedašyla, kad jau čia toks griežtumas pasidarė su mokinių vaikų atostogom g.gif

Pas mus, kiek dirbu, vis tas pats- visos mokinių atostogų dienos darbe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 11, 13:25)
Tuoj įmesiu į paštą. Pažiūrėk, gal tiks, nes nelabai ką galima rasti internete  ax.gif

ačiū, bėgu žiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 11, 14:51)
O vakar pasirašėm po įsakymu, kad sumažinama klaės auklėtojo valandų. Buvo keturios liko trys per savaitę. Na tai gal užtektų tiek laiko dienynui pildyt ir darbo planui rašyt... Taip rajonas nusprendė blink.gif Kur gali, visur "trumpina".

Pas mus jau seniai (keli metai) klasės auklėtojo veiklai tik 3 val. ax.gif , o per atostogas dar ir auklėm dirbam - tėvai gali atvežti vaikus, jeigu nėra kur palikti ir mes turime juos užimti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 11 kovo 2012 - 14:24
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 11, 15:22)
Pas mus jau seniai (keli metai) klasės auklėtojo veiklai tik 3 val.  ax.gif , o per atostogas dar ir auklėm dirbam - tėvai gali atvežti vaikus, jeigu nėra kur palikti ir mes turime juos užimti  doh.gif

Nu cia tai geras blink.gif blink.gif da taip negirdejau blink.gif uzjauciu as jus ten.. doh.gif
ir pas mus 3 valandos jau senai .. kiek pamenu jau treti metai pildau po 3 h..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rollick: 11 kovo 2012 - 14:31
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 11, 11:57)

O kaip ten tau pavyko? Iš skirtingų kompiuterių  g.gif ? Ar iš telefono  g.gif ?

Is to pacio ax.gif bet per" internet explorer" lygtais taip vadinasi, pas mane galima balsuoti kelis kartus blush2.gif o per "mozila" tik viena karta leidzia mirksiukas.gif
Atsakyti