Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(pirmokiukė @ 2012 03 10, 19:15)
thumbup.gif 

thumbup.gif prabalsuota, nors ir labai jau sunku, kai tokie nerealūs aštuonkojai. Šaunuoliai vaikai.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ir jų mokytoja taip pat  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

prabalsuota, susižavėta, nusišypsota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2012 03 10, 17:31)
prabalsuota, susižavėta, nusišypsota 4u.gif

Smagu, kad nuotaiką pakėlė mirksiukas.gif , tikrai yra ko šypsotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 10, 09:10)
Labas rytas 4u.gif

Duok die, kad pailsėtumėt per savaitgalį, nes nuotaikas jau matau ne kokias. pavasarinis išsekimas.  ax.gif

Mergele,  suprantu ir užjaučiu, kad vaikai neįvertina ką jiems darai. Ir nesiversk per galvą. Atlyginimo tikrai nepridės, o nervų paklosi.

Zuzanelei   tą patį noriu paantrint.  bigsmile.gif  bigsmile.gif Mažiau imkis atsakomybės, daugiau užkrauk kitiems. Bent jau, kad taip atrodytų. Suprantu, kaip tai sunku. Bet paskui palengvės. Patausok save ir balsą doh.gif . Nepakeičiamų pilnos kapinės.  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labutis,
Kaip suprantu seminaras Panevėžyje toms, kurios jau dalyvavo kažkokiame projekte anksčiau ir čia turbūt tęsinys?
Šaunu, kad mergaitės galvojate apie susitikimą, bet atstumas per tolimas. Tikiuosi, papasakosit ir plačioje erdvėje susitikimo nuotrupas. O gal yra norinčių kažkur arčiau Panevėžio organizuot susibėgimą.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 10, 15:21)

O ko čia nesuprast?  blink.gif
Todėl ir reikia derint datą. Aš tik balandžio 4-5 dienom negaliu, nes seminaras.  Siūlykit laiką.

Tai visgi kažko neįkirtau aš apie tą sakramentą g.gif doh.gif Čia apie SB juk, ane? blush2.gif

Mes atostogaujame prieš Velykas . Aišku, norėčiau labai, bet pažadėt tiksliai -tikrai negaliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 03 10, 17:27)
Tai visgi kažko neįkirtau aš apie tą sakramentą  g.gif  doh.gif  Čia apie SB juk, ane?  blush2.gif

Matai, kad įkirtai. Viskas OK ok.gif . Bažnytinė santuoka - sakramentas. O aš sušiūbavota user posted image . Iki gyvenimo pabaigos. user posted image
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 10, 17:18)
Labutis,
Kaip suprantu seminaras Panevėžyje toms, kurios jau dalyvavo kažkokiame projekte anksčiau ir čia turbūt tęsinys?

Sveikutes 4u.gif

Skambinau ir klausiau ar testinis seminaras, atsake, kad ne ir galima registruotis, taip, kad drasiai registruokis.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 10, 18:18)
Šaunu, kad mergaitės galvojate apie susitikimą, bet atstumas per tolimas. Tikiuosi, papasakosit ir plačioje erdvėje susitikimo nuotrupas. O gal yra norinčių kažkur arčiau Panevėžio organizuot susibėgimą.

Man irgi labai toli. Juk nuo pačio tolimiausio Rokiškio užkampio esu. Žinoma, susitikt kažkur vidurkelėj būtų geriau...
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 10, 17:18)
Labutis,

O čia kada? Nors man virš 100km, atvažiuočiau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 10, 16:42)
Smagu, kad nuotaiką pakėlė  mirksiukas.gif , tikrai yra ko šypsotis  lotuliukas.gif

O su kuo klijavot? kibo su paprastais klijais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 10 kovo 2012 - 20:13
QUOTE(Aurute @ 2012 03 10, 13:40)

Merginos, iki pavasario atostogų liko mėnuo. Buvau siūlius susitikt, patirtim pasidalyt, Ventės ragą aplankyt... jei bus laiko ir noro dar daug ką yra pamatyt pašonėj Klaipėdos. Kadangi čia gyvenu, tai galiu kviest tik pas save. Kiek bus pageidaujančių?
Gal, 22peliuk22, atidarinėdama sekančią temą apklausą dėl laiko ir trukmės. Labai jau norėčiau. Ir sakramentas mano pritaria.

Kaip būtų puiku, bet man iš vis netinka tos 2 savaitės, nes per jas man kaip tik sesija... verysad.gif Tai tik sekmadieniai laisvi...

QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 10, 14:16)
Reik susiinstaliuot notebook'o programą. Jei pati neturi, prašyk kolegių, kurios turi smart lentą. Turėtų tikt programa. Bet ne visų lentų tos programos vienodos. Bet visos labai geros. Verta su jomis dirbti biggrin.gif

Aišku, aš nedirbu su smart lenta, nėra pas mus tokios ax.gif blush2.gif

Kokie puikūs aštuonkojai thumbup.gif Prabalsavau, nors tikrai norėjosi už kelis atiduot balsą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 10 kovo 2012 - 20:50
Sveikutės 4u.gif
Norėjau pasiteiraut, gal kas dalyvavo seminare „Pokyčių galimybės diegiant inovatyvius mokymosi metodus ir IKT pradinėje mokykloje” ir pasidalintų įspūdžiais? Ar gavot patvirtinimą apie registraciją? Užsiregistravau tik paskelbus apie seminarą, vėliau dar laišką parašiau, norėdama sužinot, ar patekau, bet vis tyla... g.gif

čia apie šitą teiravausi:
http://www.inovacijo...nt01returnid=18

Už aštuonkojus irgi balsavau. Tikrai motyvuoja vaikus stengtis.. O ir šiaip smagu po kolegės puslapėlį pasidairyt.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 10 kovo 2012 - 20:53
Labukas, smagu, kad organizuojat susitikimą, bet man beveik 400 km, manau toloka schmoll.gif.
Ten važiuojam tik vasarą vacation4.gif Pasidalinsiu receptu, kuris man suteikia jėgų.
Reikia 1 citrinos sultis sumaišyti su 0,5 l virinto šilto vandens, įmaišyti 1-2 šaukštus medaus ir ramiai gurkšnoti. Gerti tiek dienų, kiek norisi, kai organizmas pasisotina vitaminu C, negalėsit ir pažiūrėti į tą gėrimą, bent jau man taip buvo, pirmas porą dienų taip norėjosi, kad negalėjau sulaukti kol pasigaminsiu. Į sveikatą mirksiukas.gif
Gražūs aštunkojai, jau pabalsavau, tik gaila vaikų, kurie dar negavo nei vieno balsiuko schmoll.gif
Atsakyti