Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 10, 12:47)
Ačiū  4u.gif . Būtų tokie neišėję, bet kai pasakiau, kad bus konkursas, tai iškart azartas juos pagavo  lotuliukas.gif . Nors vistiek buvo tokių, kuriems nelabai pavyko. Tik jeigu jau konkursas, tai sąlygos visiems vienodos ir padėjau tik patarimais, ne darbu. Tiesa, keli taip ir nesugebėjo pabaigti darbo, išėjo namo be aštuonkojų  doh.gif ...

Pas mane irgi tokių būna, kad nesugeba pabaigt... doh.gif Patys kalti blush2.gif . Tada aš jiems sakau, kad galiu padėt pavalgyt, bet ne darbelį padaryt... lotuliukas.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 10, 13:16)
Labai noriu atvažiuot ir stengsiuosi susiderint, kad galėčiau... Tik nežinau, koks dar vyro darbo grafikas. Viska nuo jo priklausys. blush2.gif

Todėl ir reikia planuot iš anksto, kad laikus susiderint. Man 4-5 dienom seminaras interaktyvių lentų, tai siūlau atvelykio savaitę. Ar visoms tuo metu atostogos?
Atsakyti
Sveikkutės 4u.gif

Prabalsavau už aštuonkojus thumbup.gif O besmegeniukai kokie, super bigsmile.gif

Aurute, būtų labai smagu susimatyti, paekskursaut bigsmile.gif thumbup.gif Per pavasario atostogas, jei nieks nepasikeis ir taip į Klaipėdą greičiausiai atvyksiu su rajono pradinukėmis. Gal ir į jūsų mokyklą užsuksim??? bigsmile.gif
Kitą savaitgalį, tai parelaksuosiu...irgi Klaipėdoje biggrin.gif Kirkorovo paklausysim, savaitgalį visą žadam praleist pajūry ax.gif
Gero likusio savaitgalio, mergaitės 4u.gif Sveikatėlės, stiprybės 4u.gif Jetau jetau, kaip gera pasidaro, kad ne aš viena tokia puolanti viską daryt už kitus doh.gif ...bet kartais pagalvoju, kad puolu puolu, o nieko doro nepadarau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 10, 14:40)
Merginos, iki pavasario atostogų liko mėnuo. Buvau siūlius susitikt, patirtim pasidalyt, Ventės ragą aplankyt... jei bus laiko ir noro dar daug ką yra pamatyt pašonėj Klaipėdos. Kadangi čia gyvenu, tai galiu kviest tik pas save. Kiek bus pageidaujančių?
Gal, 22peliuk22, atidarinėdama sekančią temą apklausą dėl laiko ir trukmės. Labai jau norėčiau. Ir sakramentas mano pritaria. [/i][/color]

Čia tai geras biggrin.gif

Ačiū už kvietimą, bet aš pasuoju unsure.gif Pirma - tolimas kelias, antra- nelabai turiu nuotaikos kur važiuot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 10 kovo 2012 - 13:31
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 10, 13:31)
Čia tai geras biggrin.gif

lotuliukas.gif doh.gif kol supratau lotuliukas.gif
Atsakyti
Už aštunkojus prabalsuota 4u.gif Daug labai gražių, todėl teko net kelis kartus rimtai peržiūrėti. Šaunūs vaikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2012 03 10, 15:07)
Už aštunkojus prabalsuota 4u.gif Daug labai gražių, todėl teko net kelis kartus rimtai peržiūrėti. Šaunūs vaikai mirksiukas.gif

Ačiū už komplimentus 4u.gif , man irgi sunku buvo apsispręsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 10, 14:28)
siūlau atvelykio savaitę. Ar visoms tuo metu atostogos?

Ne schmoll.gif mes atostogaujam prieš velykas ir viskas schmoll.gif
Atsakyti
Prabalsuota už aštuonkojį. Gail, kad galima tik už vieną. Norėjos balsus atiduot už kelis.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 03 10, 13:30)
Aurute, būtų labai smagu susimatyti, paekskursaut  bigsmile.gif  thumbup.gif  Per pavasario atostogas, jei nieks nepasikeis ir taip į Klaipėdą greičiausiai atvyksiu su rajono pradinukėmis. Gal ir į jūsų mokyklą užsuksim??? 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 03 10, 13:31)
Ačiū už kvietimą, bet aš pasuoju unsure.gif Pirma - tolimas kelias, antra- nelabai turiu nuotaikos kur važiuot unsure.gif

Juk ne vienai diena... susikooperavus nebūtų taip toli... O nuotaika dar pasitaisys... reik iš namų ištrūkt. Pajusi savo vertę, o dabar pesimizmo tik pasikrauni...

QUOTE(Betukas @ 2012 03 10, 13:47)
lotuliukas.gif  doh.gif kol supratau  lotuliukas.gif

O ko čia nesuprast? blink.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 10, 14:51)
Ne schmoll.gif mes atostogaujam prieš velykas ir viskas schmoll.gif

Todėl ir reikia derint datą. Aš tik balandžio 4-5 dienom negaliu, nes seminaras. Siūlykit laiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 10 kovo 2012 - 15:23
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 10, 12:03)
Mergaitės, gal galėtumėte padėti išrinkti gražiausią darbelį? Sukėliau visus - kokie bebūtų, bet pažadėtas prizas už pirmą vietą, tai norisi daugiau balsų, o tuo labiau nešališkų. Jeigu nesunku, tai prabalsuokite už aštuonkojį, kuris labiausiai patiko čia  4u.gif

Jau prabalsavau. Labai grazus darbeliai.
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 10, 11:03)
Mergaitės, gal galėtumėte padėti išrinkti gražiausią darbelį? Sukėliau visus - kokie bebūtų, bet pažadėtas prizas už pirmą vietą, tai norisi daugiau balsų, o tuo labiau nešališkų. Jeigu nesunku, tai prabalsuokite už aštuonkojį, kuris labiausiai patiko čia  4u.gif

thumbup.gif prabalsuota, nors ir labai jau sunku, kai tokie nerealūs aštuonkojai. Šaunuoliai vaikai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir jų mokytoja taip pat thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 10 kovo 2012 - 16:16
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 03 10, 17:15)
thumbup.gif 

thumbup.gif prabalsuota, nors ir labai jau sunku, kai tokie nerealūs aštuonkojai. Šaunuoliai vaikai.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ir jų mokytoja taip pat  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ačiūūūūūūūūūūūūūūū blush2.gif 4u.gif
Atsakyti