Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Mergaitės, gal galėtumėte padėti išrinkti gražiausią darbelį? Sukėliau visus - kokie bebūtų, bet pažadėtas prizas už pirmą vietą, tai norisi daugiau balsų, o tuo labiau nešališkų. Jeigu nesunku, tai prabalsuokite už aštuonkojį, kuris labiausiai patiko čia 4u.gif
[/quote]

as jau prabalsavau

As maniau, kad viena cia nusibaigus is po ziemos esu, bet ziuriu, kad koleges mano ir pavargo. Taip sunkiai sergu, vos pasneku, net rasyti cia sunku, uzmeciau aki ka idomaus beveikiat.

Mergaites , man drauges patare gerti issispaudus citrinu sultis, ta jau ir darau. Tai as visom noriu patarti ta pati, sako pagerina savijauta zenkliai, sustiprina imuniteta. Skrandziui nekenkia.
Sveikatos ir geros nuotaikos visom
Atsakyti
[quote=Jaša,2012 03 10, 12:38]
Mergaitės, gal galėtumėte padėti išrinkti gražiausią darbelį? Sukėliau visus - kokie bebūtų, bet pažadėtas prizas už pirmą vietą, tai norisi daugiau balsų, o tuo labiau nešališkų. Jeigu nesunku, tai prabalsuokite už aštuonkojį, kuris labiausiai patiko čia 4u.gif
[/quote]

as jau prabalsavau

[/quote]
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=smilga1972,2012 03 10, 11:51]
as jau prabalsavau

[/quote]
[/quote]
balsas atiduotas 4u.gif
Atsakyti
[quote=vai2,2012 03 10, 13:20]
[/quote]
balsas atiduotas 4u.gif
[/quote]
Ačiū, labai smagu, vaikams irgi į naudą tie balsiukai, gal pradės labiau stengtis, o tai tep lep ir "aš jau padariau!" doh.gif .
Atsakyti
Labai gražūs ir simpatiški tavo vaikų aštuonkojai thumbup.gif
Atsakyti
smilga1972, su amžium išmoksi mažiau daryt. Ale tada jau ir metų gaila pasidaro... Šaunuolė tavo kirpėja. Dažniau pas ją lankykis.
O mano kirpėja išvykus, o man į koncertą reik eit. Demio Rousso klausysiuos. Tikiuosi po tokio koncerto kas ant galvos ir ant skūros bus visai nesvarbu... lotuliukas.gif

Balsavau, smilgele mirksiukas.gif . Labai gerai sugalvojai rinkt nešališkus balsus thumbup.gif . Reiks ir man taip pradėt daryt thumbup.gif .

Merginos, iki pavasario atostogų liko mėnuo. Buvau siūlius susitikt, patirtim pasidalyt, Ventės ragą aplankyt... jei bus laiko ir noro dar daug ką yra pamatyt pašonėj Klaipėdos. Kadangi čia gyvenu, tai galiu kviest tik pas save. Kiek bus pageidaujančių?
Gal, 22peliuk22, atidarinėdama sekančią temą apklausą dėl laiko ir trukmės. Labai jau norėčiau. Ir sakramentas mano pritaria.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 10, 13:40)
Labai gražūs ir simpatiški tavo vaikų aštuonkojai thumbup.gif

Ačiū 4u.gif . Būtų tokie neišėję, bet kai pasakiau, kad bus konkursas, tai iškart azartas juos pagavo lotuliukas.gif . Nors vistiek buvo tokių, kuriems nelabai pavyko. Tik jeigu jau konkursas, tai sąlygos visiems vienodos ir padėjau tik patarimais, ne darbu. Tiesa, keli taip ir nesugebėjo pabaigti darbo, išėjo namo be aštuonkojų doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 10, 13:47)
Ačiū  4u.gif . Būtų tokie neišėję, bet kai pasakiau, kad bus konkursas, tai iškart azartas juos pagavo  lotuliukas.gif . Nors vistiek buvo tokių, kuriems nelabai pavyko. Tik jeigu jau konkursas, tai sąlygos visiems vienodos ir padėjau tik patarimais, ne darbu. Tiesa, keli taip ir nesugebėjo pabaigti darbo, išėjo namo be aštuonkojų  doh.gif ...

prabalsuota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2012 03 10, 13:56)
prabalsuota  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Prabalsavau ir aš.Lauksime rezultatų, gal paskelbsite rezultatus ir mums? bigsmile.gif
Atsakyti
Pabalsavau ir aš biggrin.gif Labai gera mintis šitas balsavimas. Vaikus tikrai turi užvest lotuliukas.gif Ir aš bandysiu taip daryt. Ačiū už mintį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2012 03 10, 13:40)
Kadangi čia gyvenu, tai galiu kviest tik pas save. Kiek bus pageidaujančių?
Gal, 22peliuk22, atidarinėdama sekančią temą apklausą dėl laiko ir trukmės. Labai jau norėčiau. Ir sakramentas mano pritaria. [/i][/color]

Labai noriu atvažiuot ir stengsiuosi susiderint, kad galėčiau... Tik nežinau, koks dar vyro darbo grafikas. Viska nuo jo priklausys. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Šarkka @ 2012 03 10, 10:36)
Norėjau paklaust, ar jums atsidaro Agės melagės atsiųstas failas apie medžius? Nes mano kompas neatpažįsta to failo  notebook.  g.gif

Reik susiinstaliuot notebook'o programą. Jei pati neturi, prašyk kolegių, kurios turi smart lentą. Turėtų tikt programa. Bet ne visų lentų tos programos vienodos. Bet visos labai geros. Verta su jomis dirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2012 03 10, 13:58)
Prabalsavau ir aš.Lauksime rezultatų, gal paskelbsite rezultatus ir mums? bigsmile.gif

Ačiū visoms 4u.gif Būtinai informuosiu, kas nugalėjo drinks_cheers.gif
Atsakyti