Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(simba3 @ 2012 03 09, 19:48)

Siandien uzsiregistravau i seminara Panevezyje balandzio 10-11 d, kas dar busit? ax.gif

aš 12,13 dienomis užsiregistravus smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Į kokį seminarą Panevėžyje užsiregistravote, apšvieskite, gal ir aš norėčiau. Kur ieškoti info?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 09, 23:06)
Sveikutės,
Į  kokį seminarą Panevėžyje užsiregistravote, apšvieskite, gal ir aš norėčiau. Kur ieškoti info?

štai čia http://www.inovacijo...nt01returnid=18
Atsakyti
P.S Gero ir jaukaus savaitgalio visoms, biggrin.gif pailsekite bent siek tiek nuo visu nesibaigianciu darbeliu smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Duok die, kad pailsėtumėt per savaitgalį, nes nuotaikas jau matau ne kokias. pavasarinis išsekimas. ax.gif

Mergele, suprantu ir užjaučiu, kad vaikai neįvertina ką jiems darai. Ir nesiversk per galvą. Atlyginimo tikrai nepridės, o nervų paklosi.

Zuzanelei tą patį noriu paantrint. bigsmile.gif bigsmile.gif Mažiau imkis atsakomybės, daugiau užkrauk kitiems. Bent jau, kad taip atrodytų. Suprantu, kaip tai sunku. Bet paskui palengvės. Patausok save ir balsą doh.gif . Nepakeičiamų pilnos kapinės. doh.gif

Atsakyti
Labas rytelis,

tikrai, pailsėkit visos per savaitgalį - būtina nors truputėlį pagalvot TIK apie save 4u.gif

Norėjau paklaust, ar jums atsidaro Agės melagės atsiųstas failas apie medžius? Nes mano kompas neatpažįsta to failo notebook. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2012 03 09, 20:54)
REIKIA,LABAI REIKIA.Vis dar ieškau, jau prarandu paskutinę viltį doh.gif

Labas rytas.
Pažiūrėk, siunčiu į paštą, gal tiks rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šiandien rytas pasitinka miglotas- apsiniaukę ir lyja unsure.gif O vakar taip gražu pas mus buvo wub.gif
Na bet visi požymiai rodo, kad pavasaris tikrai greitai ateis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 10, 09:52)
Sveikutės 4u.gif
Šiandien rytas pasitinka miglotas- apsiniaukę ir lyja  unsure.gif  O vakar taip gražu pas mus buvo wub.gif
Na bet visi požymiai rodo, kad pavasaris tikrai greitai ateis thumbup.gif

Ir pas mus apniukę. g.gif Mūsų kraštui sinoptikai rytoj dar sniego žada doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
B.s, dainelė thumbup.gif .AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Net nesvarbu , koks oras už lango, kai ryte tokią staigmeną nuo b.s gavau.
Gero savaitgalio visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2012 03 10, 09:36)
Norėjau paklaust, ar jums atsidaro Agės melagės atsiųstas failas apie medžius? Nes mano kompas neatpažįsta to failo  notebook.  g.gif

Man atsidaro, nes turiu notebooką. Ten failas interakyviai lentai.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 10, 09:10)
Labas rytas 4u.gif

Duok die, kad pailsėtumėt per savaitgalį, nes nuotaikas jau matau ne kokias. pavasarinis išsekimas.  ax.gif

Mergele,  suprantu ir užjaučiu, kad vaikai neįvertina ką jiems darai. Ir nesiversk per galvą. Atlyginimo tikrai nepridės, o nervų paklosi.

Zuzanelei   tą patį noriu paantrint.  bigsmile.gif  bigsmile.gif Mažiau imkis atsakomybės, daugiau užkrauk kitiems. Bent jau, kad taip atrodytų. Suprantu, kaip tai sunku. Bet paskui palengvės. Patausok save ir balsą doh.gif . Nepakeičiamų pilnos kapinės.  doh.gif

Sveikutės 4u.gif 4u.gif . Pritariu visu 100% drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Tik iš tikrųjų labai sunku tai padaryti blush2.gif ... Vakar net kirpykloje nuo kirpėjos gavau velnių, kad perdaug viską pati darau ir kitiems nieko neleidžiu - mat norėjau pati galvą išsišluostyti lotuliukas.gif . Sako - tai gal ir žirkles duot, tai pati apsikirpsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Ot, vis norisi užsikrauti sau tai, ko tikrai nereikia doh.gif
Papildyta:
Mergaitės, gal galėtumėte padėti išrinkti gražiausią darbelį? Sukėliau visus - kokie bebūtų, bet pažadėtas prizas už pirmą vietą, tai norisi daugiau balsų, o tuo labiau nešališkų. Jeigu nesunku, tai prabalsuokite už aštuonkojį, kuris labiausiai patiko čia 4u.gif
Atsakyti