Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Mergelė @ 2012 03 09, 19:02)
Nusibodo mano mokiniams saldainių popierėliai g.gif . verysad.gif  verysad.gif  Ar aš nemoku uždegti ta ugnele ar kaip yra, ar jie jau tokie išpuikę? Kilimo ilgis rūpi man ir ilgis labiausiai rūpi man ir dar keliems mokiniams, o kiti atsipūtę. Viskas kiek suklijavom tiek pakaks. Jai jiems nereikia, tai ir man vienodai. Likutį popierėlių pasiliksiu kitį metų kalėdiniams papuošimams.

Žinok, ir mūsiškiai nedega noru, o svarbiausia, pats suklijavimas, švelniai tariant, baisokas, kampai atšokę, vis nukrenta keli popierėliai, nežinau, kas bus, kai išvyniosim mes tą kilimą lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2012 03 09, 18:06)
Žinok, ir mūsiškiai nedega noru, o svarbiausia, pats suklijavimas, švelniai tariant, baisokas, kampai atšokę, vis nukrenta keli popierėliai, nežinau, kas bus, kai išvyniosim mes tą kilimą  lotuliukas.gif  blush2.gif

Negąsdink, jei dar taip, tai eina velniop. Šiandien užgęso ir mano entuziazmas pamačius savo mokinių entuziazmą, nors visaip bandžiau motyvuoti. verysad.gif Parėjau visa liūdna, kad nemoku dirbti. Ai, iš vis man ši savaitė kažkokia pobaisė.
Atsakyti
Kvietimai pazadeti smile.gif)

Labai dziaugiuosi, kad jau atsirado vandens parko Druskininkuose kvietimu savininke ... Sveikinu ja ir linkiu puikaus relakso , ypac po sunkaus darbo smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 09, 18:12)
Kvietimai pazadeti smile.gif)
Labai dziaugiuosi, kad jau atsirado vandens parko Druskininkuose kvietimu savininke ... Sveikinu ja ir linkiu puikaus relakso , ypac po sunkaus darbo smile.gif))

smile.gif smile.gif smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
DĖKUI TAU, DONATUKE.
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū agei melagei ir šarkkai už nuorodas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 09 kovo 2012 - 18:59
QUOTE(b.s @ 2012 03 09, 19:56)
Esu nusiuntusi į paštą praėjusią savaitę. Ten tikrai dainelė yra.

Ačiukas 4u.gif Ieškau, bet niekaip nepagaunu blush2.gif Ar Jūs turite omeny Do re mi 2 diską?
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2012 03 09, 18:59)
Ačiukas 4u.gif Ieškau, bet niekaip nepagaunu  blush2.gif Ar Jūs turite omeny Do re mi 2 diską?

ups, dainele yra knygelėje „Dainų karuselė“. Jei reikia konkrečiai apie drugelį, atsiųsiu.
Atsakyti
Išgyvenau sunkią savaitę. Nebesusitvarkau su savo bernais- sienom lipa doh.gif Galutinis taškas- sulaužytas vaiko pirštas (Nors ir netyčia, bet... pajuokavo imdamiesi doh.gif ) Norint juos išlaikyt, vienintelė vieta- suolas ir taisyklių sąsiuvinys. Bet ir ten sugeba susimušt doh.gif
Gal tos saulės audros kaltos? Gal pavasaris? Nebežinau... Gerklę skauda nuo kalbų ir aiškinimosi. Bijau, kad balsas nedingtų, nes prieš pora metų apturėjau du kartus tokį "malonumą" pavasarį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 09, 19:17)
Išgyvenau sunkią savaitę. Nebesusitvarkau su savo bernais- sienom lipa doh.gif Galutinis taškas- sulaužytas vaiko pirštas (Nors ir netyčia, bet... pajuokavo imdamiesi  doh.gif ) Norint juos išlaikyt, vienintelė vieta- suolas ir taisyklių sąsiuvinys. Bet ir ten sugeba susimušt doh.gif
Gal tos saulės audros kaltos? Gal pavasaris? Nebežinau... Gerklę skauda nuo kalbų ir aiškinimosi. Bijau, kad balsas nedingtų, nes prieš pora metų apturėjau du kartus tokį "malonumą" pavasarį unsure.gif

Oi, uzuojauta tau, zianu, ka reiskia, kai kalbi kalbi, o jiems kaip vanduo nuo zasies doh.gif

Siandien uzsiregistravau i seminara Panevezyje balandzio 10-11 d, kas dar busit? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 09 kovo 2012 - 19:49
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 09, 19:17)
Išgyvenau sunkią savaitę. Nebesusitvarkau su savo bernais- sienom lipa doh.gif Galutinis taškas- sulaužytas vaiko pirštas (Nors ir netyčia, bet... pajuokavo imdamiesi  doh.gif ) Norint juos išlaikyt, vienintelė vieta- suolas ir taisyklių sąsiuvinys. Bet ir ten sugeba susimušt doh.gif

QUOTE(simba3 @ 2012 03 09, 19:48)
Oi, uzuojauta tau, zianu, ka reiskia, kai kalbi kalbi, o jiems kaip vanduo nuo zasies doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif čia gal dabar toks vaikų bendravimas?
Maniškiai, tai geruliai irgi. Kol aš šalia, tai viskas ok, gražu žiūrėti. Plepasi, kartojasi. Bet tik nusisuk su kuo nors kalbėti ar išeik kur nors, arba dar kai išeina laukti anglų ir muzikos, doh.gif Kai nuo grandinės nutrūkę, galėtų, tai liptų sienom.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 09, 21:13)
ups, dainele yra knygelėje „Dainų karuselė“. Jei reikia konkrečiai apie drugelį, atsiųsiu.

REIKIA,LABAI REIKIA.Vis dar ieškau, jau prarandu paskutinę viltį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 03 07, 16:59)
mes neturim palangės lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 07, 18:34)
Kas čia per žalioji palangė?

Va čia mirksiukas.gif
http://www.gamtinink...nge_kv_2012.pdf
http://www.gamtininkai.lt/

Labas vakarėlis 4u.gif
Ir man savaitė sunki doh.gif Ateitis lygiai tokia pati miglota verysad.gif ...O dar tie saulės pliūpsniai unsure.gif
Atsakyti