Sveikutės kolegės,
Diskutuojate apie įvairius seminarus. Aišku reikia naujovių, bet kai kurie seminarai atbaido dėl atstumo, Palanga būtų per toli. Lauksim arčiau gyvenamosios vietos.
Šarka, gal galėtumėte atsiųsti anketą Ką žinau apie savo mamą. Būtų įdomus pabandyti su vaikais.
mielosios ,
velniop darba, velniop vyra,siandien musu diena yra !Gerkim sampa, gerkim vyna, pabuciuokime kaimyna..pamirksekim svetimam -
siandien viskas mums bim bam ..
su kovo 8
QUOTE(rollick @ 2012 03 08, 21:17)
mielosios ,
velniop darba, velniop vyra,siandien musu diena yra !Gerkim sampa, gerkim vyna, pabuciuokime kaimyna..pamirksekim svetimam -
su kovo 8
su kovo 8
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 08, 19:52)
Supratau, vadinasi ir aš taip darysiu
as youtube "paslaugomis" naudojuosi gana daznai pasaulio paz.pamokose.Tiesiog isjungiu garsa ir pakomentuoju. Nes ivedus lietuviu k .ne ka duoda, o vat bent jau angliskai tai
QUOTE(b.s @ 2012 03 08, 14:17)
O kurią iš jų? ir man reikia
QUOTE(Aurute @ 2012 03 08, 18:21)
Nelabai aš moku su tais instaliavimais. Kaip ten reik toliau tvarkytis? Angiškai tai neskaitau... Aš - tarybinė liekana...
Ir man tas klausimas iškilo
Ir man tas klausimas iškilo
bandau padeti, as irgi ne profe, viska mokausi bezdzioneles metodu ) , zodziu atsidariusios nuoroda matot programeles pavadinima Download OpenOffice.org. 3.3.0 spaudziam salia esancia zalia rodykle ir jums ismeta lentele , kad programele jums siunciama .. pries tai jusu klausia ar norite issaugoti sia programele, jus turite paspausti mygtuka "save " ir parsiusta faila kompe susirasti , paleisti ji .. t.y. susiinstaliuoti , o baigus ja instaliuoti pamatysite tos programeles "mygtuka" destope (melynas rutuliukas su baltais zuvedru siluetais) .. kai atsidarysite suinstaliuota programele jums atsivers lentele su keliais pasirinkimais : viskas bus lietuviskai surasyta ir jus puikiausiai viska suprasite .. nu gal netiksliai paaiskinau, bet tikiuosi esat nors karta ka nors paprasto suinstaliave ir zinote kaip tai padaryti ..
jeigu ne - yra visada lengva galimybe - prigriebti i pagalba ka nors is jaunimo .. tik atverkite jam (jai ) savo programele nuoroda ir jaunas zmogutis jums kaip mat viska parsius ir suinstaliuos ... o paskui sau be problemu dirbsite su ivairaus plauko siuntiniais
P.S. jau ismokau ir is yotube parsisiusti failus .. tai irgi labai primityvi programele padeda
QUOTE(rollick @ 2012 03 08, 23:17)
mielosios ,
su kovo 8
su kovo 8
Labai orginalus sveikinimas . Liuks
sveikutės,
per mokinių pavasario atostogas siūlau išmėginti kažką naujo:
http://portalas.emok...ujiena6721.aspx
(Atleiskite, kad informacija skirta tik vilnietėms )
Papildyta:
Pasidalink nuoroda
per mokinių pavasario atostogas siūlau išmėginti kažką naujo:
http://portalas.emok...ujiena6721.aspx
(Atleiskite, kad informacija skirta tik vilnietėms )
Papildyta:
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 09, 11:32)
P.S. jau ismokau ir is yotube parsisiusti failus .. tai irgi labai primityvi programele padeda
Pasidalink nuoroda
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 09, 13:13)
Pasidalink nuoroda
Googlej užsirašyk youtube downloader free. Išmes pasirinkimo kiek tik nori... Parsisiųsi ir susiinstaliuosi pagal nurodymus.Kai siūlo pasirinkt kalbą (language) aš pasidarau rusiškai tai tada aiškiau negu angliškai. Bandyk, tikrai išeis viskas. Ir taip filmukais daug geriau naudotis nei on line.
Sveikos, į paštą įmečiau anketas Apie mamą ir tėtį.
Aš iš Youtube siunčiuosi Freecorder programėlės dėka, ja galima įsirašyti ir tai, kas šiuo metu groja tavo kompe. Ja galima konvertuoti failus į mp3, mp4.
Čia nuoroda http://applian.com/freecorder4/
Aš iš Youtube siunčiuosi Freecorder programėlės dėka, ja galima įsirašyti ir tai, kas šiuo metu groja tavo kompe. Ja galima konvertuoti failus į mp3, mp4.
Čia nuoroda http://applian.com/freecorder4/
QUOTE(kara117 @ 2012 03 09, 17:26)
Sveikos mergaitės.Labai reikia Jūsų pagalbos.Gal turite kokią nors dainelę ( ir karaokę) apie drugelius.Būčiau labai dėkinga, nes pati jau kelias dienas ieškau ir nieko nerandu
Esu nusiuntusi į paštą praėjusią savaitę. Ten tikrai dainelė yra.
DEmesio .. merginos, gal yra kuri is Druskininku ar gyvananti salia ju .. ir norinti su antraja puse apsilankyti vandens parke ... ?????
Padovanociau du kvietimus suaugusiems i Druskininku vandens parka .. kvietimai galioja iki kovo 31d.. mums is Vilniaus vaziuoti tik del vandens pramogu kazkaip nesinori, juolab turim savo Vihy vandens parka ..
Taigi parasykit man zinute, kuri tikrai juos panaudotu ir as juos issiusiu pastu .. bus gaila, jei jie liks nepanaudoti ) O mes, pedagoges tikrai nusipelne relakso ..
Padovanociau du kvietimus suaugusiems i Druskininku vandens parka .. kvietimai galioja iki kovo 31d.. mums is Vilniaus vaziuoti tik del vandens pramogu kazkaip nesinori, juolab turim savo Vihy vandens parka ..
Taigi parasykit man zinute, kuri tikrai juos panaudotu ir as juos issiusiu pastu .. bus gaila, jei jie liks nepanaudoti ) O mes, pedagoges tikrai nusipelne relakso ..
Nusibodo mano mokiniams saldainių popierėliai . Ar aš nemoku uždegti ta ugnele ar kaip yra, ar jie jau tokie išpuikę? Kilimo ilgis rūpi man ir ilgis labiausiai rūpi man ir dar keliems mokiniams, o kiti atsipūtę. Viskas kiek suklijavom tiek pakaks. Jai jiems nereikia, tai ir man vienodai. Likutį popierėlių pasiliksiu kitį metų kalėdiniams papuošimams.