Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Su mergaitiškiausia diena! Visoms sveikinimai!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 08, 09:58)

va parsisiusk sita programele , susiinstaliuok ir visokiu ofisu dokumentus be vargo atidarysi.. ji labai paprasta ir aiski smile.gif  is jos galima nukopinti dokumenta ir persikelti i worda .. jei tik reikia..

http://www.openoffice.org/download/

O kurią iš jų? blush2.gif blush2.gif blush2.gif ir man reikia rolleyes.gif
Atsakyti

P.S. Jasa,kaip sekasi su ,,sauga"? ar pagelbejo mintys?
[/quote]

Aciu dar syki uz pagalba. prisirinkau medziagos, tikrai nulipdysiu ta pranesima. Tik kad apsirgau nelaiku, prastai jauciuosi ir nieko kolkas nerasau
Atsakyti
Mielos kolegės,
Uždekim pačios sau žvakes ir prisipilkim taurę vyno ir nuo pat ryto imkim švęst, kad vakare mus atsimintų vyrai. Su mūsų diena!
user posted image
Atsakyti
Labutis 4u.gif . Su mūsų diena, mergaitės user posted image

Prieš kurį laiką (jau gana senokai) kažkuri iš jūsų (nepamenu kas) iš youtube.com buvote įkėlusi video apie Mėnulį, bet ten angliškai pasakoja. Gal kartais turite pasidariusi vertimą blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 08, 09:58)
va parsisiusk sita programele , susiinstaliuok ir visokiu ofisu dokumentus be vargo atidarysi.. ji labai paprasta ir aiski smile.gif  is jos galima nukopinti dokumenta ir persikelti i worda .. jei tik reikia..

http://www.openoffice.org/download/

Nelabai aš moku su tais instaliavimais. Kaip ten reik toliau tvarkytis? Angiškai tai neskaitau... Aš - tarybinė liekana...

QUOTE(b.s @ 2012 03 08, 12:17)
O kurią iš jų?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ir man reikia rolleyes.gif

Ir man tas klausimas iškilo blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gavau patvirtinimą į seminarą "Interaktyvios lentos panaudojimo pradiniam ugdymui galimybės“ Klaipdėdoje, balandžio 4-5 dienomis. Gal dar kas ten būsit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2012 03 07, 17:26)
Gal turit, mergaitės, Linksmojo do ,,Jonvabalių dainelė''? g.gif

Siunčiu į paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 08, 17:14)
Labutis  4u.gif . Su mūsų diena, mergaitės user posted image

Prieš kurį laiką (jau gana senokai) kažkuri iš jūsų (nepamenu kas) iš youtube.com buvote įkėlusi video apie Mėnulį, bet ten angliškai pasakoja. Gal kartais turite pasidariusi vertimą  blush2.gif ?

Aš buvau, bet taip neatsirado laiko vertimui. Pakomentavau vaikams ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 08, 18:50)
Aš buvau, bet taip neatsirado laiko vertimui. Pakomentavau vaikams ir tiek  ax.gif

Supratau, vadinasi ir aš taip darysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 07, 21:12)
Balsavau  drinks_cheers.gif  . Puikūs besmegeniai  thumbup.gif  .

O aš nemoku balsavimo įdėt  blush2.gif . Laukiu meeto, kol kas pamokys  mirksiukas.gif  .
Mano svetaine ne jimdo... o blogspote... Gal ten neina?
Linkėjimai konkursantams  4u.gif
Aš užsiregistravau VA ČIA į seminarą. jau gavau patvirtinimą. Apie interaktyvias lentas patvirtinimas neatėjo, tai nors čia pavyko.

Pagaliau aš gavau patvirtinimą į smart lentų seminarą. Bet gavau tik po to kaip parašiau laišką- užklausimą. Gal buvo užmiršę?
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 08, 10:58)
gal turi kur kompe tos anketos klausimus.. gal imestum ir mums i pasta ?  blush2.gif

Ok, ryt darbe pažiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos koleges. Turiu prašymą. Buvo ir pašte, bet nerandu. Man labai reikia įvairių knygų skirtukų pavyzdžių. Žinau buv ir su plevele. Gal kuri turite. Būč labai dėkinga.
Atsakyti