Su mergaitiškiausia diena! Visoms sveikinimai!!!
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 08, 09:58)
va parsisiusk sita programele , susiinstaliuok ir visokiu ofisu dokumentus be vargo atidarysi.. ji labai paprasta ir aiski is jos galima nukopinti dokumenta ir persikelti i worda .. jei tik reikia..
http://www.openoffice.org/download/
O kurią iš jų? ir man reikia
P.S. Jasa,kaip sekasi su ,,sauga"? ar pagelbejo mintys?
[/quote]
Aciu dar syki uz pagalba. prisirinkau medziagos, tikrai nulipdysiu ta pranesima. Tik kad apsirgau nelaiku, prastai jauciuosi ir nieko kolkas nerasau
Labutis . Su mūsų diena, mergaitės
Prieš kurį laiką (jau gana senokai) kažkuri iš jūsų (nepamenu kas) iš youtube.com buvote įkėlusi video apie Mėnulį, bet ten angliškai pasakoja. Gal kartais turite pasidariusi vertimą ?
Prieš kurį laiką (jau gana senokai) kažkuri iš jūsų (nepamenu kas) iš youtube.com buvote įkėlusi video apie Mėnulį, bet ten angliškai pasakoja. Gal kartais turite pasidariusi vertimą ?
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 08, 09:58)
va parsisiusk sita programele , susiinstaliuok ir visokiu ofisu dokumentus be vargo atidarysi.. ji labai paprasta ir aiski is jos galima nukopinti dokumenta ir persikelti i worda .. jei tik reikia..
Nelabai aš moku su tais instaliavimais. Kaip ten reik toliau tvarkytis? Angiškai tai neskaitau... Aš - tarybinė liekana...
QUOTE(b.s @ 2012 03 08, 12:17)
O kurią iš jų? ir man reikia
Ir man tas klausimas iškilo
Gavau patvirtinimą į seminarą "Interaktyvios lentos panaudojimo pradiniam ugdymui galimybės Klaipdėdoje, balandžio 4-5 dienomis. Gal dar kas ten būsit?
QUOTE(NOKIA @ 2012 03 07, 17:26)
Gal turit, mergaitės, Linksmojo do ,,Jonvabalių dainelė''?
Siunčiu į paštą
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 08, 17:14)
Labutis . Su mūsų diena, mergaitės
Aš buvau, bet taip neatsirado laiko vertimui. Pakomentavau vaikams ir tiek
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 08, 18:50)
Aš buvau, bet taip neatsirado laiko vertimui. Pakomentavau vaikams ir tiek
Supratau, vadinasi ir aš taip darysiu
QUOTE(Aurute @ 2012 03 07, 21:12)
Balsavau . Puikūs besmegeniai .
O aš nemoku balsavimo įdėt . Laukiu meeto, kol kas pamokys .
Mano svetaine ne jimdo... o blogspote... Gal ten neina?
Linkėjimai konkursantams
Aš užsiregistravau VA ČIA į seminarą. jau gavau patvirtinimą. Apie interaktyvias lentas patvirtinimas neatėjo, tai nors čia pavyko.
O aš nemoku balsavimo įdėt . Laukiu meeto, kol kas pamokys .
Mano svetaine ne jimdo... o blogspote... Gal ten neina?
Linkėjimai konkursantams
Aš užsiregistravau VA ČIA į seminarą. jau gavau patvirtinimą. Apie interaktyvias lentas patvirtinimas neatėjo, tai nors čia pavyko.
Pagaliau aš gavau patvirtinimą į smart lentų seminarą. Bet gavau tik po to kaip parašiau laišką- užklausimą. Gal buvo užmiršę?
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 08, 10:58)
Ok, ryt darbe pažiūrėsiu
Sveikos koleges. Turiu prašymą. Buvo ir pašte, bet nerandu. Man labai reikia įvairių knygų skirtukų pavyzdžių. Žinau buv ir su plevele. Gal kuri turite. Būč labai dėkinga.