Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 20:39)
Kol dirbu, stengiuosi apie tai negalvot. Išnaudoju laiką įdomiai, kad ir pačiai, ir vaikams būtų įdomu mokykloje.
Va dabar audžiu mintį, ką įdomaus sugalvot mamytėms dovanų. Gal jūs jau ką darot?
Kažkada maksimoj nusipirkau rinkinuką, kur yra iš medžiagos iškirptos širdelės, juostelės galiukas ir sagą. Reikia viską susiūti rankom ir prikišti į vidų kažko. Manau, turėtų gražiai gautis. Tai ir mąstau paruošti tokius komplektukus vaikams, kad mokykloj visi kartu pasiūtume.
Papildyta:

Labai gaila, kad tokia situacija, bet... Kaip sako, uždaromos durys, atidaromas langas. Gal kas nušvis pro jį wub.gif

Labai gražu ir toks darbelis, mamytes sugraudino. Vaikai piešė mamos portretą, šalia rašė kažką gražaus apie savo mamą. Visus tuos darbelius nufotografavau ir sudėjau į skaidres, dar fonui uždėjau muziką. Per šventę mamos žiūrėjo su ašaromis akyse. Graži dovana. Tą dovanėlę įrašiau kiekvienai į diską. Liko prisiminimas.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 07, 23:12)
Balsavau  drinks_cheers.gif  . Puikūs besmegeniai  thumbup.gif  .

O aš nemoku balsavimo įdėt  blush2.gif . Laukiu meeto, kol kas pamokys  mirksiukas.gif  .
Mano svetaine ne jimdo... o blogspote... Gal ten neina?

Ačiū 4u.gif
Į mūsų paštą su visais nurodymais buvo įmetus smilga 1972 mirksiukas.gif Manau turėtų veikt visuose tinklalapiuose. Nepabandysi- nesužinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 20:39)
Va dabar audžiu mintį, ką įdomaus sugalvot mamytėms dovanų. Gal jūs jau ką darot?
Papildyta:

Aš esu davus vaikams pildyti anketą "Ką žinau apie savo mamą". Taip juokingai vaikai parašo, nors ten elementariausi klausimai, pvz., mėgstamiausia spalva ar patiekalas, ar užsiėmimas, smile.gif Vaikai visuomet rašo taip, kaip jiems atrodo ar kaip jie mato, o mamos kai paskaito, tai sužino apie save ko nežinoję biggrin.gif Taip pat ir apie tėtį galima pildyti, kadangi paprastai švenčiam šeimos šventę mirksiukas.gif Ir kuo mažesni vaikai, tuo būna juokingiau smile.gif

Pirmoje klasėje vaikai prirašė pilną sąsiuvinuką eilėraščių apie mamą, dailyraščiu, su iliustracijom ir padovanojo mamoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 07 kovo 2012 - 21:30
QUOTE(Aurute @ 2012 03 07, 17:12)

Į šitą aš irgi registravaus. Vakar. Negavus patvirtinimo šiandien pakartojau registraciją kitai datai, nes maniau, kad neliko man vietos. Tai tuoj paskambino. Tai išsiaiškinom, kad kol nesukomplektuoja grupės, patvirtinimų ir neišsiunčia.
Palūkėk. Gausi patvirtinimą.
Oi kaip norėčiau sulaukt to patvirtinimo apie seminarą su interaktyviom lentom...
Jau pradėjau ieškotis, kas padirbs, nes pavadavimų neduoda. Taupo.

a tai gerai, lauksiu patvirtinimo
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 07, 17:29)
Sveikos mergaitės  4u.gif . Aš vėl pas jus su prašymu. Kažkada anksčiau su vaikais esame darę aštuonkojį iš plastikinio butelio - toks lyg su skrybėlaite gaunasi. Man atrodo, kad aprašymas buvo "Žvirblių take", bet jau senas numeris. Dabar norėčiau vėl daryti su vaikais, bet būtų gerai turėti instrukcijas (šiek tiek pamenu, bet gal ką pamiršau  ax.gif ). Ar nė viena tokio darbelio nedarėte? Gal kas gali  (jeigu turi) įkelti kokią info apie tokį darbelį  blush2.gif . Vilčių mažai, bet vis dėlto bandau prašyti  blush2.gif ...

ar labai senam Žvirblių take? Gal ten mano bendradarbės buvo...... ryt paklausiu ar darė tokį

QUOTE(Aurute @ 2012 03 07, 21:12)

Aš užsiregistravau VA ČIA į seminarą. jau gavau patvirtinimą. Apie interaktyvias lentas patvirtinimas neatėjo, tai nors čia pavyko.

į šį niekaip nepavyko, Palanga toli, o Birštone nuo pirmadienio prasidėjo, pas mus Kaziukas ir piššššš, niekaip negalėjau ištrūkti
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 21:16)
Į mūsų paštą su visais nurodymais buvo įmetus smilga 1972 mirksiukas.gif Manau turėtų veikt visuose tinklalapiuose. Nepabandysi- nesužinosi mirksiukas.gif

Radau. Bet mano ofisas 2003 metų. Neatidaro docx dokumentų. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 07, 23:49)
Radau. Bet mano ofisas 2003 metų. Neatidaro docx dokumentų.  verysad.gif

Pataisiau , kad skaitytų 2003 metų ofisas mirksiukas.gif Siunčiu paštan...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 kovo 2012 - 22:09
QUOTE(Aurute @ 2012 03 07, 22:12)

Mano svetaine ne jimdo... o blogspote... Gal ten neina?

Eina ir blogspote. Mano tokia svetainė... Buvau pasidarius balsavimą....

Atsakyti
Zuzanele, imesk ir man linka del besmegeliu, prabalsuosim, dekui smile.gif Ir nenusimink, ten kur durys uzsidaro - kitur platesnis langas prasiveria smile.gif 4u.gif
P.S. Jasa,kaip sekasi su ,,sauga"? ar pagelbejo mintys?
Atsakyti
4u.gif Prabalsavau ir aš už besmegenius...
šaunus konkursas....

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 21:56)
Pataisiau , kad skaitytų 2003 metų ofisas mirksiukas.gif Siunčiu paštan...

AČIŪ 4u.gif

QUOTE(domassss @ 2012 03 07, 22:30)
Eina ir blogspote. Mano tokia svetainė... Buvau pasidarius balsavimą....

Eisim bandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(enija05 @ 2012 03 07, 23:53)
Zuzanele, imesk ir man linka del besmegeliu, prabalsuosim, dekui smile.gif Ir nenusimink, ten kur durys uzsidaro - kitur platesnis langas prasiveria smile.gif 4u.gif

O man po mokyklos reorganiavimo taip ir nepavyko rast pastovaus darbo... Keturi metai iki dekreto - tai dirbau, tai ne - vis pavadavimai ar terminuoti kokie darbiukai verysad.gif . Labai tikiuos, kad Zuzanelei pasiseks - gal bent kiek geresnej vietoj gyvena, nei as - labai kisa koja ir Pedagoginis... musu mieste verysad.gif .
Papildyta:
O popamokine grupe sunaus mokykloj jau irgi seniai mokama - 3Lt uz valanda. Bet va dabar dar ir burelius apmokestino... tik nezinau, ar visus g.gif .
Atsakyti
Sveikutes visos moteraites smile.gif Su musu diena user posted image

QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 20:31)
Gal norite padėti išrinkti gražiausią vaikų besmegenį, apsilankykite mano tinklalapyje mirksiukas.gif  smile.gif

oi maciau maciau, dar pries jusu balsavima , man labiausiai patiko broliai besmegeniai smile.gif

QUOTE(Šarkka @ 2012 03 07, 23:27)
Aš esu davus vaikams pildyti anketą "Ką žinau apie savo mamą". Taip juokingai vaikai parašo, nors ten elementariausi klausimai, pvz., mėgstamiausia spalva ar patiekalas, ar užsiėmimas, smile.gif Vaikai visuomet rašo taip, kaip jiems atrodo ar kaip jie mato, o mamos kai paskaito, tai sužino apie save ko nežinoję biggrin.gif Taip pat ir apie tėtį galima pildyti, kadangi paprastai švenčiam šeimos šventę  mirksiukas.gif Ir kuo mažesni vaikai, tuo būna juokingiau smile.gif

Pirmoje klasėje vaikai prirašė pilną sąsiuvinuką eilėraščių apie mamą, dailyraščiu, su iliustracijom ir padovanojo mamoms smile.gif

gal turi kur kompe tos anketos klausimus.. gal imestum ir mums i pasta ? blush2.gif

QUOTE(Aurute @ 2012 03 07, 23:49)
Radau. Bet mano ofisas 2003 metų. Neatidaro docx dokumentų.  verysad.gif

va parsisiusk sita programele , susiinstaliuok ir visokiu ofisu dokumentus be vargo atidarysi.. ji labai paprasta ir aiski smile.gif is jos galima nukopinti dokumenta ir persikelti i worda .. jei tik reikia..

http://www.openoffice.org/download/
Atsakyti