Gal reikia "prisilogint"?
QUOTE(Aurute @ 2012 03 07, 19:53)
Tai kad ne . O kaip pas jus visas?
QUOTE(Aurute @ 2012 03 07, 20:53)
Nereikia Išbandžiau pati pirmoji
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 07, 20:55)
Tai kad ne . O kaip pas jus visas?
Ir man įdomu...
QUOTE(Vildinga @ 2012 03 07, 15:36)
Susirašysim per až. Laiko dar į valias. Galim spėti ir pasikeisti per tiek mėnesių
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 19:50)
O tai kaip tada kiti balsuoja?
Balsavimo sistema man veikia be trukdžių. Tik sunku buvo apsispręsti, kam atiduoti savo balsą, nes visi besmegeniai originalūs. Bet prabalsavau už...
Ačiū visoms balsuojančioms
Vaikams bus smagu pamatyti augančius balsus
Norėjosi daugiau besmegenių, bet... Yra kaip yra. Manau, kad kitame konkurse aktyviau dalyvaus, kai pamatys, jog galima balsuot. Vis įdomiau
Vaikams bus smagu pamatyti augančius balsus
Norėjosi daugiau besmegenių, bet... Yra kaip yra. Manau, kad kitame konkurse aktyviau dalyvaus, kai pamatys, jog galima balsuot. Vis įdomiau
Tai kas čia dabar su mano kompiuteriu aaaaaaaa , kodėl negaliu balsuoti ???????? Gal pametėk nuorodą, nes ką žinau
QUOTE(Betukas @ 2012 03 07, 11:52)
Aš neplanuotai namie, mažoji susirgo. Taip bijau tų meningokokų visokių, siaubas
Gal dalyvausit Žaliosios palangės konkursėlyje?
Sveikatėlės sergantiems , aš irgi iki savaitgalio nedirbsiu - namie vietines reikšmės ambulatorija - vaikai serga vienas paskui kitą. del to košmaro - meningokoko - išsigandus šeštadienį net į klinikas su vaiku lėkiau, kad apžiūrėtų.
Konkursai eina vienas po kito, kiekvieną dieną. Reikia jau atsirinkti kur dalyvauti, o kur ne, nes visur spėti neįmanoma.
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 07, 13:51)
Kelių dienų bėgyje atėjo patvirtinimo laiškas į e. paštą.
Papildyta:
Gavau tokio turinio laišką:
"Jūsų registracija į seminarus "Interaktyvios lentos panaudojimo pradiniam ugdymui galimybės Vilniuje, birželio 4 - 5 dienomis gauta. Seminaro programą ir raštą mokyklų vadovams, kurio pagrindu Jus išleis į renginį, atsiųsime likus maždaug savaitei iki pirmojo seminaro. Mokymai vyks viešbutyje "Europa City".
Mokymo vietos ir priemonės bus paruoštos, nieko papildomai vežtis nereikia.
Nakvynė viešbutyje (jeigu reikalinga) ir maitinimas apmokamos iš projekto lėšų.
Jei turėsite klausimų - susisiekime. Iki!"
Taigi, jei noras labai didelis , tai būtinai pasiskambink organizatoriams.Sėkmės!
Papildyta:
Gavau tokio turinio laišką:
"Jūsų registracija į seminarus "Interaktyvios lentos panaudojimo pradiniam ugdymui galimybės Vilniuje, birželio 4 - 5 dienomis gauta. Seminaro programą ir raštą mokyklų vadovams, kurio pagrindu Jus išleis į renginį, atsiųsime likus maždaug savaitei iki pirmojo seminaro. Mokymai vyks viešbutyje "Europa City".
Mokymo vietos ir priemonės bus paruoštos, nieko papildomai vežtis nereikia.
Nakvynė viešbutyje (jeigu reikalinga) ir maitinimas apmokamos iš projekto lėšų.
Jei turėsite klausimų - susisiekime. Iki!"
Taigi, jei noras labai didelis , tai būtinai pasiskambink organizatoriams.Sėkmės!
o iš Kauniečių kas nors gavot patvirtinimą?
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 07, 21:15)
Tai kas čia dabar su mano kompiuteriu aaaaaaaa , kodėl negaliu balsuoti ???????? Gal pametėk nuorodą, nes ką žinau
O tu ne iš planšetinio bandai balsuot? Nes man sakė, jog per planšetinį kompiuterį yra kažkokie trukdžiai patekt į svetainę
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 20:17)
O tu ne iš planšetinio bandai balsuot? Nes man sakė, jog per planšetinį kompiuterį yra kažkokie trukdžiai patekt į svetainę
Iš nešiojamo Jei ką, tai rytoj mokykloj iš stacionaraus pabandysiu
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 07, 21:15)
o iš Kauniečių kas nors gavot patvirtinimą?
Aš gal ir norėčiau, bet kadangi nežinau kur ir ką veiksiu nuo rugsėjo 1, tai nesiregistruoju
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 07, 19:34)
Gal gali atsiųsti koordinates kas parašė laišką, tai ryt pasiskambinčiau?
Mergele, kontaktai, kurių prašei jau Tavo pašte
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 20:20)
Aš gal ir norėčiau, bet kadangi nežinau kur ir ką veiksiu nuo rugsėjo 1, tai nesiregistruoju
Zuzanėle, kodėl tokios liūdnos mintys? Ar situacija tiek rimta?
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 07, 21:25)
Zuzanėle, kodėl tokios liūdnos mintys? Ar situacija tiek rimta?
Tikrai taip. Buvo darželis- mokykla, lieka tik darželis. Išleidžiu ir... Kaip ir visur, pradinukių per daug, darbo nėra. Blogiausiu ar geriausiu atveju gausiu vietą darželyje