Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Gal reikia "prisilogint"?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 07, 19:53)

Tai kad ne blush2.gif . O kaip pas jus visas?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 07, 20:53)

Nereikia schmoll.gif Išbandžiau pati pirmoji mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 07, 20:55)
Tai kad ne  blush2.gif . O kaip pas jus visas?

Ir man įdomu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 03 07, 15:36)
Super  bigsmile.gif
Kaip atrasim viena kita?  ax.gif

Susirašysim per až. Laiko dar į valias. Galim spėti ir pasikeisti per tiek mėnesių lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 19:50)
O tai kaip tada kiti balsuoja? g.gif

Balsavimo sistema man veikia be trukdžių. Tik sunku buvo apsispręsti, kam atiduoti savo balsą, nes visi besmegeniai originalūs. Bet prabalsavau už... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 07 kovo 2012 - 19:14
Ačiū visoms balsuojančioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vaikams bus smagu pamatyti augančius balsus mirksiukas.gif

Norėjosi daugiau besmegenių, bet... Yra kaip yra. Manau, kad kitame konkurse aktyviau dalyvaus, kai pamatys, jog galima balsuot. Vis įdomiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 kovo 2012 - 19:15
Tai kas čia dabar su mano kompiuteriu aaaaaaaa g.gif , kodėl negaliu balsuoti verysad.gif ???????? Gal pametėk nuorodą, nes ką žinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 07 kovo 2012 - 19:15
QUOTE(Betukas @ 2012 03 07, 11:52)

Aš neplanuotai namie, mažoji susirgo. Taip bijau tų meningokokų visokių, siaubas  unsure.gif

Gal dalyvausit Žaliosios palangės konkursėlyje?  bigsmile.gif

Sveikatėlės sergantiems 4u.gif , aš irgi iki savaitgalio nedirbsiu - namie vietines reikšmės ambulatorija doh.gif - vaikai serga vienas paskui kitą. del to košmaro - meningokoko - išsigandus šeštadienį net į klinikas su vaiku lėkiau, kad apžiūrėtų.

Konkursai eina vienas po kito, kiekvieną dieną. Reikia jau atsirinkti kur dalyvauti, o kur ne, nes visur spėti neįmanoma. g.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 03 07, 13:51)
Kelių dienų bėgyje atėjo patvirtinimo laiškas į e. paštą.
Papildyta:

Gavau tokio turinio laišką:
"Jūsų registracija į seminarus "Interaktyvios lentos panaudojimo pradiniam ugdymui galimybės“ Vilniuje, birželio 4 - 5 dienomis gauta. Seminaro programą ir raštą mokyklų vadovams, kurio pagrindu Jus išleis į renginį, atsiųsime likus maždaug savaitei iki pirmojo seminaro. Mokymai vyks viešbutyje "Europa City".
Mokymo vietos ir priemonės bus paruoštos, nieko papildomai vežtis nereikia.
Nakvynė viešbutyje (jeigu reikalinga) ir maitinimas apmokamos iš projekto lėšų.
Jei turėsite klausimų - susisiekime. Iki!"

Taigi, jei noras labai didelis , tai būtinai pasiskambink organizatoriams.Sėkmės!

o iš Kauniečių kas nors gavot patvirtinimą?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 07, 21:15)
Tai kas čia dabar su mano kompiuteriu aaaaaaaa  g.gif , kodėl negaliu balsuoti  verysad.gif ???????? Gal pametėk nuorodą, nes ką žinau  g.gif

O tu ne iš planšetinio bandai balsuot? Nes man sakė, jog per planšetinį kompiuterį yra kažkokie trukdžiai patekt į svetainę g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 20:17)
O tu ne iš planšetinio bandai balsuot? Nes man sakė, jog per planšetinį kompiuterį yra kažkokie trukdžiai patekt į svetainę g.gif

Iš nešiojamo unsure.gif Jei ką, tai rytoj mokykloj iš stacionaraus pabandysiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 07 kovo 2012 - 19:19
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 07, 21:15)
o iš Kauniečių kas nors gavot patvirtinimą?

Aš gal ir norėčiau, bet kadangi nežinau kur ir ką veiksiu nuo rugsėjo 1, tai nesiregistruoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 07, 19:34)
Gal gali atsiųsti koordinates kas parašė laišką, tai ryt pasiskambinčiau?

Mergele, kontaktai, kurių prašei jau Tavo pašte 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 20:20)
Aš gal ir norėčiau, bet kadangi nežinau kur ir ką veiksiu nuo rugsėjo 1, tai nesiregistruoju unsure.gif

Zuzanėle, kodėl tokios liūdnos mintys? Ar situacija tiek rimta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 07, 21:25)
Zuzanėle, kodėl tokios liūdnos mintys? Ar situacija tiek rimta? unsure.gif

Tikrai taip. Buvo darželis- mokykla, lieka tik darželis. Išleidžiu ir... Kaip ir visur, pradinukių per daug, darbo nėra. Blogiausiu ar geriausiu atveju gausiu vietą darželyje unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 kovo 2012 - 19:30