Norėčiau padėkoti kažkuriai iš jūsų už pamokėlę apie balsavimo skaitliuko įkėlimą į tinklalapį. Nepamenu kuri labai padėjo. Ačiū Pavyko puikiai. Dabar jau vyksta balsavimas
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 19:18)
Norėčiau padėkoti kažkuriai iš jūsų už pamokėlę apie balsavimo skaitliuko įkėlimą į tinklalapį. Nepamenu kuri labai padėjo. Ačiū Pavyko puikiai. Dabar jau vyksta balsavimas
Džiaugiuosi, kad galėjau būti naudinga ir aš jums , o tai atrodo, kad tik prašinėju .
Gal norite padėti išrinkti gražiausią vaikų besmegenį, apsilankykite mano tinklalapyje
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 07, 18:29)
Sveikos mergaitės . Aš vėl pas jus su prašymu. Kažkada anksčiau su vaikais esame darę aštuonkojį iš plastikinio butelio - toks lyg su skrybėlaite gaunasi. Man atrodo, kad aprašymas buvo "Žvirblių take", bet jau senas numeris. Dabar norėčiau vėl daryti su vaikais, bet būtų gerai turėti instrukcijas (šiek tiek pamenu, bet gal ką pamiršau ). Ar nė viena tokio darbelio nedarėte? Gal kas gali (jeigu turi) įkelti kokią info apie tokį darbelį . Vilčių mažai, bet vis dėlto bandau prašyti ...
turiu simtakoji is vienkartines stiklinaites, jei ka galiu ikleti
QUOTE(Betukas @ 2012 03 07, 11:52)
Labas rytas,
Maža maža, visas pasaulis mažas Jei kas pakliuvo į interneto platybes, tas jau visų
Aš neplanuotai namie, mažoji susirgo. Taip bijau tų meningokokų visokių, siaubas
O popierėlių kilimėlis - NEREALUS VAIZDAS Pagarba darytojams
Gal dalyvausit Žaliosios palangės konkursėlyje?
Maža maža, visas pasaulis mažas Jei kas pakliuvo į interneto platybes, tas jau visų
Aš neplanuotai namie, mažoji susirgo. Taip bijau tų meningokokų visokių, siaubas
O popierėlių kilimėlis - NEREALUS VAIZDAS Pagarba darytojams
Gal dalyvausit Žaliosios palangės konkursėlyje?
Kas čia per žalioji palangė?
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 07, 13:51)
Kelių dienų bėgyje atėjo patvirtinimo laiškas į e. paštą.
Papildyta:
Gavau tokio turinio laišką:
"Jūsų registracija į seminarus "Interaktyvios lentos panaudojimo pradiniam ugdymui galimybės Vilniuje, birželio 4 - 5 dienomis gauta. Seminaro programą ir raštą mokyklų vadovams, kurio pagrindu Jus išleis į renginį, atsiųsime likus maždaug savaitei iki pirmojo seminaro. Mokymai vyks viešbutyje "Europa City".
Mokymo vietos ir priemonės bus paruoštos, nieko papildomai vežtis nereikia.
Nakvynė viešbutyje (jeigu reikalinga) ir maitinimas apmokamos iš projekto lėšų.
Jei turėsite klausimų - susisiekime. Iki!"
Taigi, jei noras labai didelis , tai būtinai pasiskambink organizatoriams.Sėkmės!
Papildyta:
Gavau tokio turinio laišką:
"Jūsų registracija į seminarus "Interaktyvios lentos panaudojimo pradiniam ugdymui galimybės Vilniuje, birželio 4 - 5 dienomis gauta. Seminaro programą ir raštą mokyklų vadovams, kurio pagrindu Jus išleis į renginį, atsiųsime likus maždaug savaitei iki pirmojo seminaro. Mokymai vyks viešbutyje "Europa City".
Mokymo vietos ir priemonės bus paruoštos, nieko papildomai vežtis nereikia.
Nakvynė viešbutyje (jeigu reikalinga) ir maitinimas apmokamos iš projekto lėšų.
Jei turėsite klausimų - susisiekime. Iki!"
Taigi, jei noras labai didelis , tai būtinai pasiskambink organizatoriams.Sėkmės!
Gal gali atsiųsti koordinates kas parašė laišką, tai ryt pasiskambinčiau? Siųsk asmeninę žinutę. Dėkui.
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 19:31)
Gal norite padėti išrinkti gražiausią vaikų besmegenį, apsilankykite mano tinklalapyje
O kur rasti balsavimą? Man nerodo , tik besmegenių nuotraukas
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 07, 19:34)
turiu simtakoji is vienkartines stiklinaites, jei ka galiu ikleti
Netinka, nes jau vaikai ruošia butelius
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 19:31)
o kaip patekti i tinklapi?
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 07, 20:36)
O kur rasti balsavimą? Man nerodo , tik besmegenių nuotraukas
Nežinau kodėl nesimato, nes po jais yra balsavimas. Vaikai jau balsuoja
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2012 03 07, 20:37)
o kaip patekti i tinklapi?
Nusiunčiau nuorodą
Pas mane po besmegenių nuotraukom parašyta: You can not remove the poll link
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 07, 20:48)
Pas mane po besmegenių nuotraukom parašyta: You can not remove the poll link
O tai kaip tada kiti balsuoja?
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 19:50)
O tai kaip tada kiti balsuoja?
Nežinau, gal tik pas mane taip ... Kažkodėl
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 07, 20:51)
Nežinau, gal tik pas mane taip ... Kažkodėl
Įdomu... Reiks paklaust vaikų ar kam nors dar taip buvo?