Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Norėčiau padėkoti kažkuriai iš jūsų už pamokėlę apie balsavimo skaitliuko įkėlimą į tinklalapį. Nepamenu kuri labai padėjo. Ačiū 4u.gif Pavyko puikiai. Dabar jau vyksta balsavimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 19:18)
Norėčiau padėkoti kažkuriai iš jūsų už pamokėlę apie balsavimo skaitliuko įkėlimą į tinklalapį. Nepamenu kuri labai padėjo. Ačiū 4u.gif  Pavyko puikiai. Dabar jau vyksta balsavimas smile.gif

Džiaugiuosi, kad galėjau būti naudinga ir aš jums thumbup.gif , o tai atrodo, kad tik prašinėju blush2.gif .
Atsakyti
Gal norite padėti išrinkti gražiausią vaikų besmegenį, apsilankykite mano tinklalapyje mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 07, 18:29)
Sveikos mergaitės  4u.gif . Aš vėl pas jus su prašymu. Kažkada anksčiau su vaikais esame darę aštuonkojį iš plastikinio butelio - toks lyg su skrybėlaite gaunasi. Man atrodo, kad aprašymas buvo "Žvirblių take", bet jau senas numeris. Dabar norėčiau vėl daryti su vaikais, bet būtų gerai turėti instrukcijas (šiek tiek pamenu, bet gal ką pamiršau  ax.gif ). Ar nė viena tokio darbelio nedarėte? Gal kas gali  (jeigu turi) įkelti kokią info apie tokį darbelį  blush2.gif . Vilčių mažai, bet vis dėlto bandau prašyti  blush2.gif ...

turiu simtakoji is vienkartines stiklinaites, jei ka galiu ikleti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 03 07, 11:52)
Labas rytas,

Maža maža, visas pasaulis mažas  biggrin.gif  Jei kas pakliuvo į interneto platybes, tas jau visų  ax.gif  doh.gif 

Aš neplanuotai namie, mažoji susirgo. Taip bijau tų meningokokų visokių, siaubas  unsure.gif

O popierėlių kilimėlis  blink.gif  - NEREALUS VAIZDAS  wub.gif Pagarba darytojams  4u.gif
Gal dalyvausit Žaliosios palangės konkursėlyje?  bigsmile.gif

Kas čia per žalioji palangė?
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 07, 13:51)
Kelių dienų bėgyje atėjo patvirtinimo laiškas į e. paštą.
Papildyta:

Gavau tokio turinio laišką:
"Jūsų registracija į seminarus "Interaktyvios lentos panaudojimo pradiniam ugdymui galimybės“ Vilniuje, birželio 4 - 5 dienomis gauta. Seminaro programą ir raštą mokyklų vadovams, kurio pagrindu Jus išleis į renginį, atsiųsime likus maždaug savaitei iki pirmojo seminaro. Mokymai vyks viešbutyje "Europa City".
Mokymo vietos ir priemonės bus paruoštos, nieko papildomai vežtis nereikia.
Nakvynė viešbutyje (jeigu reikalinga) ir maitinimas apmokamos iš projekto lėšų.
Jei turėsite klausimų - susisiekime. Iki!"

Taigi, jei noras labai didelis , tai būtinai pasiskambink organizatoriams.Sėkmės!

Gal gali atsiųsti koordinates kas parašė laišką, tai ryt pasiskambinčiau? Siųsk asmeninę žinutę. Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 19:31)
Gal norite padėti išrinkti gražiausią vaikų besmegenį, apsilankykite mano tinklalapyje mirksiukas.gif  smile.gif

O kur rasti balsavimą? Man nerodo g.gif , tik besmegenių nuotraukas g.gif
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 07, 19:34)
turiu simtakoji is vienkartines stiklinaites, jei ka galiu ikleti mirksiukas.gif

Netinka, nes jau vaikai ruošia butelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 19:31)
Gal norite padėti išrinkti gražiausią vaikų besmegenį, apsilankykite mano tinklalapyje mirksiukas.gif  smile.gif

o kaip patekti i tinklapi?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 07, 20:36)
O kur rasti balsavimą? Man nerodo  g.gif , tik besmegenių nuotraukas  g.gif

Nežinau kodėl nesimato, nes po jais yra balsavimas. Vaikai jau balsuoja g.gif
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2012 03 07, 20:37)
o kaip patekti i tinklapi?

Nusiunčiau nuorodą rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane po besmegenių nuotraukom parašyta: You can not remove the poll link unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 07, 20:48)
Pas mane po besmegenių nuotraukom parašyta: You can not remove the poll link  unsure.gif

O tai kaip tada kiti balsuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 19:50)
O tai kaip tada kiti balsuoja? g.gif

Nežinau, gal tik pas mane taip g.gif ... Kažkodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 07, 20:51)
Nežinau, gal tik pas mane taip  g.gif ... Kažkodėl  g.gif

Įdomu... Reiks paklaust vaikų ar kam nors dar taip buvo? g.gif
Atsakyti