Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Diskutuojate apie testus. Gal žinote kada jie pasieks mokyklas?
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 03 06, 20:53)
lipdome tik su lipnia juosta. Klijai neprilipdo popieriukų.

Labas rytas. Mes baiginėjame kilimą, tai nufotografuosiu, nes atrodo tikrai gražiai. Vakar visą ištiesėme, tai thumbup.gif . Žadam šią savaitę išsiųsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 07 kovo 2012 - 07:34
Sveikutes si sauleta ryta.. 4u.gif

parsisiunciau vakar is musu pasto apie vertinima kelis failiukus.. nu galvoju , idomu kokius lipdukus vertinimo koleges kure seniau ( prisiminiau kaip paciai pries desimt metu buvo tuos lipdukus kurti smagu ) ... atsidarau faila "lipdukai uz darba" ogi ziuriu ten mano kurti lipdukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot maza ta musu Lietuvele ...
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 07, 10:03)
Sveikutes si sauleta ryta..  4u.gif

parsisiunciau vakar is musu pasto apie vertinima kelis failiukus.. nu galvoju , idomu kokius lipdukus vertinimo koleges kure seniau  ( prisiminiau kaip paciai pries desimt metu buvo tuos lipdukus kurti smagu ) ...  atsidarau faila "lipdukai uz darba"  ogi ziuriu ten mano kurti lipdukai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif    ot maza ta musu Lietuvele ...

Labas rytas,

Maža maža, visas pasaulis mažas biggrin.gif Jei kas pakliuvo į interneto platybes, tas jau visų ax.gif doh.gif

Aš neplanuotai namie, mažoji susirgo. Taip bijau tų meningokokų visokių, siaubas unsure.gif

O popierėlių kilimėlis blink.gif - NEREALUS VAIZDAS wub.gif Pagarba darytojams 4u.gif
Gal dalyvausit Žaliosios palangės konkursėlyje? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 07 kovo 2012 - 11:53
QUOTE(Aurute @ 2012 03 06, 21:21)
Per kiek laiko gavai patvirtinimą? E-paštu?

Kelių dienų bėgyje atėjo patvirtinimo laiškas į e. paštą.
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 06, 21:19)
O po registracijos ar jūs ką nors gaunat papildomai į paštą? Gal sakau rytoj man pasiskambint? Nu taip aš noriu į tuos kursus rolleyes.gif

Gavau tokio turinio laišką:
"Jūsų registracija į seminarus "Interaktyvios lentos panaudojimo pradiniam ugdymui galimybės“ Vilniuje, birželio 4 - 5 dienomis gauta. Seminaro programą ir raštą mokyklų vadovams, kurio pagrindu Jus išleis į renginį, atsiųsime likus maždaug savaitei iki pirmojo seminaro. Mokymai vyks viešbutyje "Europa City".
Mokymo vietos ir priemonės bus paruoštos, nieko papildomai vežtis nereikia.
Nakvynė viešbutyje (jeigu reikalinga) ir maitinimas apmokamos iš projekto lėšų.
Jei turėsite klausimų - susisiekime. Iki!"

Taigi, jei noras labai didelis , tai būtinai pasiskambink organizatoriams.Sėkmės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 07 kovo 2012 - 13:52
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 06, 19:58)
Papildyta:
Pasimatysim mirksiukas.gif

Super bigsmile.gif
Kaip atrasim viena kita? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Ar tik uz Vildingos slapyvardziu ne grupioke Inga slepiasi g.gif smile.gif ...
Atsakyti
Gal turit, mergaitės, Linksmojo do ,,Jonvabalių dainelė''? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 07, 00:28)
Diskutuojate apie testus. Gal žinote kada jie pasieks mokyklas?

jei gerai supratau, vasario pabaiga- kovo pradžia. O čia bus visoms mokykloms tie testai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 03 07, 11:52)
Labas rytas,

Maža maža, visas pasaulis mažas  biggrin.gif  Jei kas pakliuvo į interneto platybes, tas jau visų  ax.gif  doh.gif 

Aš neplanuotai namie, mažoji susirgo. Taip bijau tų meningokokų visokių, siaubas  unsure.gif

O popierėlių kilimėlis  blink.gif  - NEREALUS VAIZDAS  wub.gif Pagarba darytojams  4u.gif
Gal dalyvausit Žaliosios palangės konkursėlyje?  bigsmile.gif

mes neturim palangės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 03 06, 20:35)
Mergičkos, kreipiuosi pagalbos... Galvoju jau apie mamyčių dieną. Labai norėčiau, kad vaikai pasiūto nosinytes mamytėms džiaugsmo ašaroms šluostyti. Gal turite savo lobiuose ką nors paprasto, bet gero. O gal idėja okia gimtų jūsų galvose  ax.gif  Įsivaizduoju, jog reiktų dailia siūle apsiūti ir šiek tiek pasiuvinėti. Bet ar nebus per sunku. Esam ketvirtokai  mirksiukas.gif

Kaip kokia laida papuola, kokia vaikų karta ateina. Mano praeiti vaikai ketvirtoj klasės siuvinėjo, o va užpraėjusieji - nė pro kur.

Mes esam siuvinję servetėlę. Ant lino. Pynute. Žemuogę piešiau tiesiai, iš rankos. Nosinaitei, mano manymu, reik minkštesnės medžiagos. Jei vaikai nesuraus, tai pavyks puikiai. Mokyk nepritraukt si9lo stipriai. Pabandysit, pasitreniruosit...

QUOTE(editaite @ 2012 03 06, 21:05)
Dar su drauge užsiregistravome į šį http://www.inovacijo...nt01returnid=18
Panevėžyje, jokio atsakymo kol kas negavom

Į šitą aš irgi registravaus. Vakar. Negavus patvirtinimo šiandien pakartojau registraciją kitai datai, nes maniau, kad neliko man vietos. Tai tuoj paskambino. Tai išsiaiškinom, kad kol nesukomplektuoja grupės, patvirtinimų ir neišsiunčia.
Palūkėk. Gausi patvirtinimą.

QUOTE(lutute1 @ 2012 03 07, 13:51)
Kelių dienų bėgyje atėjo patvirtinimo laiškas į e. paštą.

Oi kaip norėčiau sulaukt to patvirtinimo apie seminarą su interaktyviom lentom...
Jau pradėjau ieškotis, kas padirbs, nes pavadavimų neduoda. Taupo.
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif . Aš vėl pas jus su prašymu. Kažkada anksčiau su vaikais esame darę aštuonkojį iš plastikinio butelio - toks lyg su skrybėlaite gaunasi. Man atrodo, kad aprašymas buvo "Žvirblių take", bet jau senas numeris. Dabar norėčiau vėl daryti su vaikais, bet būtų gerai turėti instrukcijas (šiek tiek pamenu, bet gal ką pamiršau ax.gif ). Ar nė viena tokio darbelio nedarėte? Gal kas gali (jeigu turi) įkelti kokią info apie tokį darbelį blush2.gif . Vilčių mažai, bet vis dėlto bandau prašyti blush2.gif ...
Atsakyti