Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2012 03 06, 18:07)
Sveikutės 4u.gif
O jau kilimo grožis ir ilgis wub.gif
Aš su vaikais tokio kilimo neklijuosiu, bet kiekvienas atskirai darysim ant didelio lapo. Įdomumo dėlei. Gal  galit patart, su kuo geriau limpa - su lipalu ar sausais klijais?

lipdome tik su lipnia juosta. Klijai neprilipdo popieriukų.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 06, 18:38)
sveikos, reikia pirmokių pagalbos ax.gif

Gal kuri nors namuose turite ir galite nuskenuoti pupos pratybų 60-66 psl. nuo temos Šiaudas, žarija ir pupa. Šešėlių teatras. Reikia skubiai suruošti medziagą vaduojančiai mokytojai.

gaila, bet namuose neturiu unsure.gif
o jūs tik šias temas dar eisit? mes baigiam 2 vadovėlį ir tai pasiskaičiavau, kad norint kalbėti apie Velykas prieš atostogas, tai esam dar 2-3 temomis atsilikę, o paskubint vis niekaip neina. Ir matematikos, ir pasaulio vis po 3 temas atsiliekam

QUOTE(Mergelė @ 2012 03 06, 20:19)
Persiregistravau, bet vėl bandžiau toms pačioms dienoms. Nes kitos labai jau netinka. O po registracijos ar jūs ką nors gaunat papildomai į paštą? Gal sakau rytoj man pasiskambint? Nu taip aš noriu į tuos kursus rolleyes.gif

kai registravomės kovo 2 dieną savam mieste į seminarą, tai atsakymą, kad nepapuoliau gavau prieš savaitę.
Dar su drauge užsiregistravome į šį http://www.inovacijo...nt01returnid=18
Panevėžyje, jokio atsakymo kol kas negavom
Papildyta:
QUOTE(pusele30 @ 2012 03 06, 15:28)

Dar turiu tokį prašymą doh.gif Pas mus organzuojama Pavasario šventė. Reikia persirengt paukšteliais ir paruošt prisistatymą. Gal turi kažką panašaus? Bandysiu lįst dar paštan, bet gal kokių naujesnių idėjų pasiūlytumėte. Prisistatymas gali būti meniškas, kūrybinis, mokslinis.Padėkit blush2.gif

man tokioms šventėms puikiai pasitarnauja knygelės "Pavasarėlis", "Vasarėlė" ir t.t. Ten sakmių, šiaip pasakojimų pilna, kuriuos galima ir suvaidinti. Pamėgdžiokit paukščių balsus, dar ratelį - žaidimą sušokit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 06, 19:38)
sveikos, reikia pirmokių pagalbos ax.gif

Gal kuri nors namuose turite ir galite nuskenuoti pupos pratybų 60-66 psl. nuo temos Šiaudas, žarija ir pupa. Šešėlių teatras. Reikia skubiai suruošti medziagą vaduojančiai mokytojai.

Aš irgi namuose turiu tik mokytojo knygą. Ar reikia iš mokytojo knygos nuskanuoti?

Papildyta:
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 06, 13:51)
o cia isreiskiu pagarba mokytojai Ritai Šulinskienei - gal netyčia ji tarpe mūsų  4u.gif

Aš irgi žaviuosi rityte ir jos nuostabiomis pateiktimis... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2012 03 06, 19:47)
i koki pasta?? nerandu ?  g.gif

į 2 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 03 06, 20:08)
Labai norėčiau pažiūrėti montažą iš nuotraukų, bet nerandu. Kokiame pašte?
Papildyta:
Jau radau, pirmame pašte. Kokiu būdu tai darėte?

Siunčiau į antrą g.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 06, 20:21)
Mergaitės, gal ką nors girdėjote apie standartizuotus testus ketvirtokams savo mokyklose? Kokių nors naujienų nėra  ax.gif ?

viskas surašyte internete. kaip tik šiandien metodinis pasitarimas buvo. Jei reikia paieškosiu adreso?
Papildyta:
QUOTE(rutagra @ 2012 03 06, 20:38)
Visos užsiėmusios  blush2.gif
Ir aš prieš keletą dienų ieškojau. Bet nieko tokio neradau.  doh.gif  Mane nervuoja, kai apsiskelbia, kad bus tas ir tas , tada ir tada, ir nieko nepadaro  g.gif
Radau tik ankstesnių metų testus. Tai į matematikos pasižiūrėjau ir taip supykau g.gif  - vunderkindų nori, kad vyresnėse klasėse nieko veikt nereiktų  schmoll.gif

sakė, kad testus puikiai turėtų padaryti 20proc vaikų. ne klasės, o visos Lietuvos 20proc. Visiem kitiem nelabai įkandama.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 06, 17:33)
Sveikutės mergaitės  4u.gif . Jau kilimo grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif . Gailiuosi, kad su vaikais nedarėme tokio darbo  ax.gif ... Patingėjau gal, o be reikalo  unsure.gif ...
Dar vis prašau, nes gal pamiršote ar nepastebėjote prašymo anksčiau, gal kuri turite medžiagos (pranešimą) arba bent griaučius pranešimo apie gabių mokinių ugdymą pradinėse klasėse, nes prisirankiojau visokios medžiagos iš interneto, o konkretaus kolkas nieko  blush2.gif . Please, padėkit prašau  blush2.gif .

Nusiunčiau į paštą apie gabius vaikus. Bet gal netinka? Nelabai įsivaizduoju ko konkrečiai reikia. Atleisk, jei negalėjau padėti.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 03 06, 22:25)
Nusiunčiau į paštą apie gabius vaikus. Bet gal netinka? Nelabai įsivaizduoju ko konkrečiai reikia. Atleisk, jei negalėjau  padėti.

Ačiukas 4u.gif , patyrinėsiu, gal kas ir tiks mirksiukas.gif . Nu bet kur jūs randat testų sunkias užduotis g.gif ? Parodykit, bo aš nerandu niekur blush2.gif ... Lietuvių kalbos tai aišku, bus sunku - ypač jeigu bus rašinys, bet matematikos tai nematau sunkių užduočių (arba ne ten žiūriu g.gif )...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 06 kovo 2012 - 21:31
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 06, 21:28)
Ačiukas  4u.gif , patyrinėsiu, gal kas ir tiks  mirksiukas.gif . Nu bet kur jūs randat testų sunkias užduotis  g.gif ? Parodykit, bo aš nerandu niekur  blush2.gif ... Lietuvių kalbos tai aišku, bus sunku - ypač jeigu bus rašinys, bet matematikos tai nematau sunkių užduočių (arba ne ten žiūriu  g.gif )...

http://vertinimas.pe...ar-ju-atstovams

Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 03 06, 22:41)

Nu tai aš mačiau šitas skaidres, bet kur jums ten matematikos pavyzdžiai sunkūs? Pagal mane tai jie orientuoti į pagrindinį lygmenį g.gif ... Ai, jau visai nieko nesuprantu blink.gif Nu gal kiek ir reikia pamąstyti kur aukštesniojo lygio, bet kai pas mane tokių tik trys, tai nesiorientuoju į juos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 06 kovo 2012 - 21:48
[quote=eda77,2012 03 06, 18:15]
Na jau kilimukas bigsmile.gif Šaunuoliai!

Aš taip pat sužavėta kilimu. Labai daug darbo įdėta. Nuostabiai žiūrisi. Mes nedalyvavome šiame projekte. Tokio darbo tikrai nebūtume sugebėję padaryti.
Jūs šaunuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 06, 22:45)
Nu tai aš mačiau šitas skaidres, bet kur jums ten matematikos pavyzdžiai sunkūs? Pagal mane tai jie orientuoti į pagrindinį lygmenį  g.gif ... Ai, jau visai nieko nesuprantu  blink.gif Nu gal kiek ir reikia pamąstyti kur aukštesniojo lygio, bet kai pas mane tokių tik trys, tai nesiorientuoju į juos  blush2.gif

O kaži kaip bus su adaptuotais g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 06, 22:28)
Ačiukas  4u.gif , patyrinėsiu, gal kas ir tiks  mirksiukas.gif . Nu bet kur jūs randat testų sunkias užduotis  g.gif ? Parodykit, bo aš nerandu niekur  blush2.gif ... Lietuvių kalbos tai aišku, bus sunku - ypač jeigu bus rašinys, bet matematikos tai nematau sunkių užduočių (arba ne ten žiūriu  g.gif )...

Ieškau ... , bet ... Nors užsimušk - neberandu doh.gif .. Dar rankų nenuleidžiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 06, 21:45)
Nu tai aš mačiau šitas skaidres, bet kur jums ten matematikos pavyzdžiai sunkūs? Pagal mane tai jie orientuoti į pagrindinį lygmenį  g.gif ... Ai, jau visai nieko nesuprantu  blink.gif Nu gal kiek ir reikia pamąstyti kur aukštesniojo lygio, bet kai pas mane tokių tik trys, tai nesiorientuoju į juos  blush2.gif

Aš tai nesuku galvos, mokomės pagal programas ir tiek. Nieko spec. neruošiu. ir taip visokie renginiai, minėjimai, konkursai jau per gerklę lenda.
Atsakyti