QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 06, 18:38)
sveikos, reikia
pirmokių pagalbos
Gal kuri nors namuose turite ir galite nuskenuoti pupos pratybų 60-66 psl. nuo temos Šiaudas, žarija ir pupa. Šešėlių teatras. Reikia skubiai suruošti medziagą vaduojančiai mokytojai.
gaila, bet namuose neturiu
o jūs tik šias temas dar eisit? mes baigiam 2 vadovėlį ir tai pasiskaičiavau, kad norint kalbėti apie Velykas prieš atostogas, tai esam dar 2-3 temomis atsilikę, o paskubint vis niekaip neina. Ir matematikos, ir pasaulio vis po 3 temas atsiliekam
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 06, 20:19)
Persiregistravau, bet vėl bandžiau toms pačioms dienoms. Nes kitos labai jau netinka. O po registracijos ar jūs ką nors gaunat papildomai į paštą? Gal sakau rytoj man pasiskambint? Nu taip aš noriu į tuos kursus
kai registravomės kovo 2 dieną savam mieste į seminarą, tai atsakymą, kad nepapuoliau gavau prieš savaitę.
Dar su drauge užsiregistravome į šį
http://www.inovacijo...nt01returnid=18
Panevėžyje, jokio atsakymo kol kas negavom
Papildyta:
QUOTE(pusele30 @ 2012 03 06, 15:28)
Dar turiu tokį prašymą
Pas mus organzuojama Pavasario šventė. Reikia persirengt paukšteliais ir paruošt prisistatymą. Gal turi kažką panašaus? Bandysiu lįst dar paštan, bet gal kokių naujesnių idėjų pasiūlytumėte. Prisistatymas gali būti meniškas, kūrybinis, mokslinis.Padėkit
man tokioms šventėms puikiai pasitarnauja knygelės "Pavasarėlis", "Vasarėlė" ir t.t. Ten sakmių, šiaip pasakojimų pilna, kuriuos galima ir suvaidinti. Pamėgdžiokit paukščių balsus, dar ratelį - žaidimą sušokit