Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(lutute1 @ 2012 03 06, 18:39)
Mergele,bandyk dar kartą. Aš registravausi iš pradžių kovo 28-29d., bet kai negavau jokio patvirtinimo, tai pakartojau registraciją pasirinkdama kitą datą. Šį sykį sėkmingai Pavyks ir Tau, juk registracija dar vyksta))))

Persiregistravau, bet vėl bandžiau toms pačioms dienoms. Nes kitos labai jau netinka. O po registracijos ar jūs ką nors gaunat papildomai į paštą? Gal sakau rytoj man pasiskambint? Nu taip aš noriu į tuos kursus rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal ką nors girdėjote apie standartizuotus testus ketvirtokams savo mokyklose? Kokių nors naujienų nėra ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 06, 18:39)
Mergele,bandyk dar kartą. Aš registravausi iš pradžių kovo 28-29d., bet kai negavau jokio patvirtinimo, tai pakartojau registraciją pasirinkdama kitą datą. Šį sykį sėkmingai Pavyks ir Tau, juk registracija dar vyksta))))

Per kiek laiko gavai patvirtinimą? E-paštu?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 06, 21:08)
Labai norėčiau pažiūrėti montažą iš nuotraukų, bet nerandu. Kokiame pašte?
Papildyta:
Jau radau, pirmame pašte. Kokiu būdu tai darėte?

gal gali pasakyt tiksliau kur radai?? nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 06, 18:38)
sveikos, reikia pirmokių pagalbos ax.gif

Gal kuri nors namuose turite ir galite nuskenuoti pupos pratybų 60-66 psl. nuo temos Šiaudas, žarija ir pupa. Šešėlių teatras. Reikia skubiai suruošti medziagą vaduojančiai mokytojai.

Jeigu dar reikia galiu iš mokytojų knygos nuskanuoti ir atsiųsti 4u.gif
Atsakyti
user posted image Jaučiuosi šiandien ignoruojama, niekas su manim nešneka user posted image ........
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 06, 21:32)
user posted image Jaučiuosi šiandien ignoruojama, niekas su manim nešneka user posted image ........

4u.gif 4u.gif Niekas tavęs neignoruoja, gal tik medžiagos neturi. Labai neliūdėk. Gaila, bet niekuo negaliu padėto. O iki kada tau reik?
Atsakyti
Sveikos, darbštuolytės thumbup.gif

O jau kilimo įspūdingumas drinks_cheers.gif

O aš nė kiek nesigailiu, kad nedalyvavome - ir taip daug visko vyksta. niekur nebespėju. Namus visai pamiršus. Be to, "Grynos sultys" konkurso liekanos vis dar mano kabinete doh.gif doh.gif doh.gif

Mergičkos, kreipiuosi pagalbos... Galvoju jau apie mamyčių dieną. Labai norėčiau, kad vaikai pasiūto nosinytes mamytėms džiaugsmo ašaroms šluostyti. Gal turite savo lobiuose ką nors paprasto, bet gero. O gal idėja okia gimtų jūsų galvose ax.gif Įsivaizduoju, jog reiktų dailia siūle apsiūti ir šiek tiek pasiuvinėti. Bet ar nebus per sunku. Esam ketvirtokai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 06, 21:35)
4u.gif  4u.gif Niekas tavęs neignoruoja, gal tik medžiagos neturi. Labai neliūdėk. Gaila, bet niekuo negaliu padėto. O iki kada tau reik?

Oi, jau linksmiau pasidarė, kad nors kažkas prašneko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Neturit tai nieko, kaip nors pati išsivartysiu, kovo 23 dieną per konferenciją mokykloj reikės pranešimą skaityti blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 06, 21:21)
Mergaitės, gal ką nors girdėjote apie standartizuotus testus ketvirtokams savo mokyklose? Kokių nors naujienų nėra  ax.gif ?

Visos užsiėmusios blush2.gif
Ir aš prieš keletą dienų ieškojau. Bet nieko tokio neradau. doh.gif Mane nervuoja, kai apsiskelbia, kad bus tas ir tas , tada ir tada, ir nieko nepadaro g.gif
Radau tik ankstesnių metų testus. Tai į matematikos pasižiūrėjau ir taip supykau g.gif - vunderkindų nori, kad vyresnėse klasėse nieko veikt nereiktų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 03 06, 21:35)
Sveikos, darbštuolytės  thumbup.gif
Mergičkos, kreipiuosi pagalbos... Galvoju jau apie mamyčių dieną. Labai norėčiau, kad vaikai pasiūto nosinytes mamytėms džiaugsmo ašaroms šluostyti. Gal turite savo lobiuose ką nors paprasto, bet gero. O gal idėja okia gimtų jūsų galvose  ax.gif  Įsivaizduoju, jog reiktų dailia siūle apsiūti ir šiek tiek pasiuvinėti. Bet ar nebus per sunku. Esam ketvirtokai  mirksiukas.gif

Mano tai nepadarytų tikrai blink.gif
Papildyta:
QUOTE(rutagra @ 2012 03 06, 21:38)
Visos užsiėmusios  blush2.gif
Ir aš prieš keletą dienų ieškojau. Bet nieko tokio neradau.  doh.gif  Mane nervuoja, kai apsiskelbia, kad bus tas ir tas , tada ir tada, ir nieko nepadaro  g.gif
Radau tik ankstesnių metų testus. Tai į matematikos pasižiūrėjau ir taip supykau g.gif  - vunderkindų nori, kad vyresnėse klasėse nieko veikt nereiktų  schmoll.gif

O kur radai ankstesnių metų? Aš pasižiūrėjau ten archyve tai man nepasirodė labai sunku, gal ne ten žiūrėjau blush2.gif ?
Atsakyti
nu radau pagaliau .. smile.gif ale musu pastas jau uzsikimso .. matet? g.gif
as cia siandien sapnuoju kazi ko .. 2 pastas uzsikimses...jaau senai 4u.gif nu atsiprasau.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rollick: 06 kovo 2012 - 20:54