Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

jau kilimas - bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Ogi kovo gale visuotine savaite be patyciu ir vienas is nuplanuotu darbu tai pasigaminti draugystes kilima, ant kurio vaikai uzlipe susitaikytu. tai pamaniau kad gal is tu saldainiu popereliu ji pagaminti.
Atsakyti
vel veluoju, bet geriau veliau nei niekada, taigi
ZUZANELE IR NONELE, sveikinu! smile.gifuser posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2012 03 06, 15:50)
Siandien tokia pakili mano ir visos mokyklos nuotaika wub.gif
Vyko iskilmingas popiereliu kilimo matavimas ir pristatymas kolegems,vaikams thumbup.gif Na zinokit vaizdas nerealus

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš sužavėta!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 06 kovo 2012 - 18:38
sveikos, reikia pirmokių pagalbos ax.gif

Gal kuri nors namuose turite ir galite nuskenuoti pupos pratybų 60-66 psl. nuo temos Šiaudas, žarija ir pupa. Šešėlių teatras. Reikia skubiai suruošti medziagą vaduojančiai mokytojai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 06 kovo 2012 - 18:39
QUOTE(Jaša @ 2012 03 06, 10:32)
as turiu papkute su pauksciu balsu irasais. Ar tokia tiktu ?

As esu imestus su irasytais pauksciu balsais, manau gmaile irasius mano nika gal ismestu smile.gif
a, gal kas dirbate su kompu ir daug pelyciu? gal kas koki pps turite pabandymui? mums vienoje klaseje prijunge jas, tais ir mes ten zadam eiti (mano kompas klasej per silpnas) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 06, 18:31)
O aš negaunu jokio pakvietimo verysad.gif Ko gero nepatekau verysad.gif
Registravaus į Vilnių birželio 6-7 d. Kai dabar pasižiūrėjau registracija dar vyksta šioms dienoms.

Mergele,bandyk dar kartą. Aš registravausi iš pradžių kovo 28-29d., bet kai negavau jokio patvirtinimo, tai pakartojau registraciją pasirinkdama kitą datą. Šį sykį sėkmingai Pavyks ir Tau, juk registracija dar vyksta))))
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 03 06, 16:45)
biggrin.gif ale kaip viena kitą surasim biggrin.gif  žinok, jeigu pamatysi į salę įžirgliojant aukštą aukštą susikūprinusią blondinę, tai ten aš lotuliukas.gif prieik ir užkalbink mane, gerai? biggrin.gif
thumbup.gif vaizdas thumbup.gif

Ok butinai thumbup.gif
Papildyta:
O kilimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai jusu gal kelios klases dalyvavo, kad tiek daug suklijavote? Mums iki jusu toli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 06, 13:51)
o cia isreiskiu pagarba mokytojai Ritai Šulinskienei - gal netyčia ji tarpe mūsų  4u.gif
Jos daugybe  nuostabiu pateikciu , o jei jau jie interneto platybeje, matyt galite naudotis jomis ir jus smile.gif

Taip, iš tiesų mokytoja Ritytė- darbšti, kūrybinga ir verta didžiausios pagarbos. Nepaliauju žavėtis jos kurtomis pateiktimis. wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 03 06, 16:36)
ir aš tuo metu būsiu wink.gif

Pasimatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš Rityte susižavėjau ir net baltai užpavydėjau, kad žmogus taip moka pasidaryti. Oi, toli man iki tokio lygio... sad.gif
Atsakyti
Siunčiu į paštą montažą iš nuotraukų. Dariau jį pernai ketvirtokams išleistuvėm.
Atspausdinau kaip plakatą A4 (kainavo lyg ir po 2lt), įrėminau. vaikams labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 03 06, 20:30)
Siunčiu į paštą montažą iš nuotraukų. Dariau jį pernai ketvirtokams išleistuvėm.
Atspausdinau kaip plakatą A4 (kainavo lyg ir po 2lt), įrėminau. vaikams labai patiko.

i koki pasta?? nerandu ? g.gif
Atsakyti
Labai norėčiau pažiūrėti montažą iš nuotraukų, bet nerandu. Kokiame pašte?
Papildyta:
Jau radau, pirmame pašte. Kokiu būdu tai darėte?
Atsakyti