jau kilimas -
Ogi kovo gale visuotine savaite be patyciu ir vienas is nuplanuotu darbu tai pasigaminti draugystes kilima, ant kurio vaikai uzlipe susitaikytu. tai pamaniau kad gal is tu saldainiu popereliu ji pagaminti.
QUOTE(*Perla* @ 2012 03 06, 15:50)
Siandien tokia pakili mano ir visos mokyklos nuotaika
Vyko iskilmingas popiereliu kilimo matavimas ir pristatymas kolegems,vaikams Na zinokit vaizdas nerealus
Vyko iskilmingas popiereliu kilimo matavimas ir pristatymas kolegems,vaikams Na zinokit vaizdas nerealus
Aš sužavėta!!!
sveikos, reikia pirmokių pagalbos
Gal kuri nors namuose turite ir galite nuskenuoti pupos pratybų 60-66 psl. nuo temos Šiaudas, žarija ir pupa. Šešėlių teatras. Reikia skubiai suruošti medziagą vaduojančiai mokytojai.
Gal kuri nors namuose turite ir galite nuskenuoti pupos pratybų 60-66 psl. nuo temos Šiaudas, žarija ir pupa. Šešėlių teatras. Reikia skubiai suruošti medziagą vaduojančiai mokytojai.
QUOTE(Jaša @ 2012 03 06, 10:32)
as turiu papkute su pauksciu balsu irasais. Ar tokia tiktu ?
As esu imestus su irasytais pauksciu balsais, manau gmaile irasius mano nika gal ismestu
a, gal kas dirbate su kompu ir daug pelyciu? gal kas koki pps turite pabandymui? mums vienoje klaseje prijunge jas, tais ir mes ten zadam eiti (mano kompas klasej per silpnas)
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 06, 18:31)
O aš negaunu jokio pakvietimo Ko gero nepatekau
Registravaus į Vilnių birželio 6-7 d. Kai dabar pasižiūrėjau registracija dar vyksta šioms dienoms.
Registravaus į Vilnių birželio 6-7 d. Kai dabar pasižiūrėjau registracija dar vyksta šioms dienoms.
Mergele,bandyk dar kartą. Aš registravausi iš pradžių kovo 28-29d., bet kai negavau jokio patvirtinimo, tai pakartojau registraciją pasirinkdama kitą datą. Šį sykį sėkmingai Pavyks ir Tau, juk registracija dar vyksta))))
QUOTE(editaite @ 2012 03 06, 16:45)
ale kaip viena kitą surasim žinok, jeigu pamatysi į salę įžirgliojant aukštą aukštą susikūprinusią blondinę, tai ten aš prieik ir užkalbink mane, gerai?
vaizdas
vaizdas
Ok butinai
Papildyta:
O kilimas Tai jusu gal kelios klases dalyvavo, kad tiek daug suklijavote? Mums iki jusu toli
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 06, 13:51)
o cia isreiskiu pagarba mokytojai Ritai Šulinskienei - gal netyčia ji tarpe mūsų
Jos daugybe nuostabiu pateikciu , o jei jau jie interneto platybeje, matyt galite naudotis jomis ir jus
Jos daugybe nuostabiu pateikciu , o jei jau jie interneto platybeje, matyt galite naudotis jomis ir jus
Taip, iš tiesų mokytoja Ritytė- darbšti, kūrybinga ir verta didžiausios pagarbos. Nepaliauju žavėtis jos kurtomis pateiktimis.
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 03 06, 16:36)
ir aš tuo metu būsiu
Pasimatysim
Siunčiu į paštą montažą iš nuotraukų. Dariau jį pernai ketvirtokams išleistuvėm.
Atspausdinau kaip plakatą A4 (kainavo lyg ir po 2lt), įrėminau. vaikams labai patiko.
Atspausdinau kaip plakatą A4 (kainavo lyg ir po 2lt), įrėminau. vaikams labai patiko.
QUOTE(vai2 @ 2012 03 06, 20:30)
Siunčiu į paštą montažą iš nuotraukų. Dariau jį pernai ketvirtokams išleistuvėm.
i koki pasta?? nerandu ?
Labai norėčiau pažiūrėti montažą iš nuotraukų, bet nerandu. Kokiame pašte?
Papildyta:
Jau radau, pirmame pašte. Kokiu būdu tai darėte?
Papildyta:
Jau radau, pirmame pašte. Kokiu būdu tai darėte?