Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(elimak7 @ 2012 03 05, 22:18)
Mergaites ar kas gavote patvirtinima iseminara "Interaktyvios lentos panaudojimo pradiniam ugdymui galimybės“ ? As jau gavau mirksiukas.gif idomu kas dar registravotes Vln? Gal susitiksim?

Laba smile.gif
aš registravausi ir gavau patvirtinimą. Eisiu birželio mėn.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 03 06, 15:27)
Super! Jūs tikrai šaunuoliai - verti prizo. Mums nėra nė ko lygintis. Bet džiaugiuosi už jus. Labai gražiai, tvarkingai suklijuoti popierėliai, nuostabus kilimas.Sėkmės finale.

BET GROŽIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

KIEK ČIA DARBO ĮDĖTA g.gif

ŠAUNUOLIAI drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 06, 15:06)
Aš gavau patvirtinimą birželio 4-5d. Vilniuje.

ir aš tuo metu būsiu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 03 06, 16:35)
ir aš tuo metu būsiu wink.gif

Perla nu bet kilimo grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 06, 07:43)
labas rytelis bigsmile.gif As irgi siomis dienomis uzsiregistravau, tai jei ka tai susitiksim mirksiukas.gif

biggrin.gif ale kaip viena kitą surasim biggrin.gif žinok, jeigu pamatysi į salę įžirgliojant aukštą aukštą susikūprinusią blondinę, tai ten aš lotuliukas.gif prieik ir užkalbink mane, gerai? biggrin.gif
aš čia kažkada lankiausi Kauno Panemunės mokykloje, tai bandžiau moteris kalbinti, gal sakau kuri bendraujant čia, bet nei viena neprisipažino lotuliukas.gif

QUOTE(*Perla* @ 2012 03 06, 15:20)

na nuostabu thumbup.gif vaizdas thumbup.gif

Atsakyti
sveikos, mergaitės,kilimo vaizdas nerealus.Padirbėta iš peties. Pas mus dar vyksta klijavimo darbai, popierėlių dar nors vežimu vežk, jų visai nemažėja, tik laikas eina į pabaigą. Mes turbūt tokio rekordo nepasieksim, bet ... smile.gif bandysim
Atsakyti
Sveikutės mergaitės 4u.gif . Jau kilimo grožis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif . Gailiuosi, kad su vaikais nedarėme tokio darbo ax.gif ... Patingėjau gal, o be reikalo unsure.gif ...
Dar vis prašau, nes gal pamiršote ar nepastebėjote prašymo anksčiau, gal kuri turite medžiagos (pranešimą) arba bent griaučius pranešimo apie gabių mokinių ugdymą pradinėse klasėse, nes prisirankiojau visokios medžiagos iš interneto, o konkretaus kolkas nieko blush2.gif . Please, padėkit prašau blush2.gif .
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
O jau kilimo grožis ir ilgis wub.gif
Aš su vaikais tokio kilimo neklijuosiu, bet kiekvienas atskirai darysim ant didelio lapo. Įdomumo dėlei. Gal galit patart, su kuo geriau limpa - su lipalu ar sausais klijais?
Atsakyti
Na jau kilimukas bigsmile.gif Šaunuoliai!
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 06, 13:51)
o cia isreiskiu pagarba mokytojai Ritai Šulinskienei - gal netyčia ji tarpe mūsų  4u.gif

Jei neklystu - YRA mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 06 kovo 2012 - 17:17
Mergaites bandziau atsiusti i pasta pauksciu balsu irasus, bet kazkodel man neissisiuncia, nors padariau ZIP.
Tai va jei kam reikia ju bandysiu atsiusti asmeniskai, kaip ne kaip aktualu dabar pavasari tie pauksciukai.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 03 06, 15:31)
Laba smile.gif
aš registravausi ir gavau patvirtinimą. Eisiu birželio mėn.

O aš negaunu jokio pakvietimo verysad.gif Ko gero nepatekau verysad.gif
Aš registravaus penktadienį po pietų, tai ko gero jau buvo per vėlu.
Registravaus į Vilnių birželio 6-7 d. Kai dabar pasižiūrėjau registracija dar vyksta šioms dienoms. Gal dar nesusidarė grupė, tai todėl nesiunčia. g.gif ?
Ar yra užsiregistravusių šioms dienoms?
Nepagalvojom supermamų pradinukės, kad galėjom visos užsiregstruoti tai pačiai dienai. Ir būtų faini kursai, ir susitikimas susipažinimui. Vienu šūviu du zuikiai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 06 kovo 2012 - 17:45
Sveikos,

jau kilimas - bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Mūsų net iš tolo neprilygsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2012 03 06, 17:39)
Sveikos,

jau kilimas -  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Mūsų net iš tolo neprilygsta  ax.gif

Nenusimnk ne tavo vienos neprilygsta ir mano tas pats. mirksiukas.gif Finalininkas aiškus.
Atsakyti