Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(elimak7 @ 2012 03 05, 21:18)
Mergaites ar kas gavote patvirtinima iseminara "Interaktyvios lentos panaudojimo pradiniam ugdymui galimybės“ ? As jau gavau mirksiukas.gif idomu kas dar registravotes Vln? Gal susitiksim?

mes su bendradarbe būsim Vilniuje balandžio 2,3 dienomis
Atsakyti
Tik va, neprisedau puse dieneles..o jau prirasete...tik spek mintis gaudyti... biggrin.gif Apsvieskite mane del tu saldainiu popiereliu, kokiu tikslu jus juos klijuojate? Ar tai nera paskatinimas vaikams kuo daugiau tu saldainiuku suniamnioti.? O is kitos puses, pasvarscius apie savo seima, tai mazai kas valgo pas mumis tuos saldainius, ypatingai, kurie butu isukti i popierelius. g.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 03 06, 00:04)

labas rytelis bigsmile.gif As irgi siomis dienomis uzsiregistravau, tai jei ka tai susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2012 03 05, 20:01)
Mergaitės, kažkur buvau radusi skaidres apue paukščius...Taip noriu vaikams pristatyti apie pavassarį, bet nerandu nei vienam pašte...Gal jūs atsimenat?

as turiu papkute su pauksciu balsu irasais. Ar tokia tiktu ?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 05, 21:44)
Sakei, kad dalyvausi tame seminare, tai nusprendžiau, kad nedraugiška būtų viską atsiųsti. Taigi, Donatuke, dėl likusių siuntinukų gali drąsiai pasireikšti smile.gif Jie tikrai vertingi thumbup.gif

Oi Lutute tikrai nebuciau nusiminusi .. smile.gif koks skirtumas kas atsius, as gi jau turiu rakteli, taigi man bonusu nereikia .. siunciu viska ka gero randu ..
ok, pabandysiu dabar atrinkti ko tu ten nesiuntei .. bus nelengva smile.gif)

Beje vakar apie PAUKSCIUS imeciau PPS.. kam ten reikejo , pirmam paste - didelem raidem pavadinimas parasytas - rasit smile.gif
Atsakyti
o cia isreiskiu pagarba mokytojai Ritai Šulinskienei - gal netyčia ji tarpe mūsų 4u.gif

Jos daugybe nuostabiu pateikciu , o jei jau jie interneto platybeje, matyt galite naudotis jomis ir jus smile.gif

http://pradinukas.ji...-mano-pamokose/

cia dar http://www.slideboom...o...ow=0&page=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatuke: 06 kovo 2012 - 12:55
QUOTE(editaite @ 2012 03 06, 00:04)

Aš gavau patvirtinimą birželio 4-5d. Vilniuje.
Atsakyti
Labutis sauniosios koleges 4u.gif
Na jus ir prikalbejot,tik kelis puslapius permeciau doh.gif biggrin.gif
Kaip sakant klases neturiu,tai kalbu apie uzklasinius reikaliukus biggrin.gif
Gerves pagaliau rytoj iskeliaus i rajono ligonine thumbup.gif
Siandien tokia pakili mano ir visos mokyklos nuotaika wub.gif
Vyko iskilmingas popiereliu kilimo matavimas ir pristatymas kolegems,vaikams thumbup.gif Na zinokit vaizdas nerealus.Ikelsiu jei jus nieko pries foto sios dienos.Irgi bandysime vezti patys.Idomu bus ir vaikams vyresniems,ir mums.Kiek metru suklijavome nesakysiu,pamatysite is nuotrauku biggrin.gif
Sia savaite mokykloje tevu savaite.Bet labai jau pasyviai teveliai elgiasi,o veliau kyla milijonas klausimu doh.gif
Kadangi pavaduoju kolege,tai dirbu su pirmokeliais laikinai.Smagu.Rytoj vaziuosime i vienos mergaites tecio darboviete 4u.gif
IKI GREITO mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
wub.gif
Atsakyti
oho, as suzaveta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2012 03 06, 16:20)

Super! Jūs tikrai šaunuoliai - verti prizo. Mums nėra nė ko lygintis. Bet džiaugiuosi už jus. Labai gražiai, tvarkingai suklijuoti popierėliai, nuostabus kilimas.Sėkmės finale.
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 06, 12:51)
o cia isreiskiu pagarba mokytojai Ritai Šulinskienei - gal netyčia ji tarpe mūsų  4u.gif

Jos daugybe  nuostabiu pateikciu , o jei jau jie interneto platybeje, matyt galite naudotis jomis ir jus smile.gif

http://pradinukas.ji...-mano-pamokose/
cia dar http://www.slideboom...o...ow=0&page=1

Sveikos mergaitės,
Aš irgi sužavėta mokytojos Ritytės darbais thumbup.gif Pavydžiu tiems vaikams ,kuriems teko laimė turėti tokią mokytoją drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Stiprybės, sveikatos ir dar daug tokių nuostabių darbų aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Dar turiu tokį prašymą doh.gif Pas mus organzuojama Pavasario šventė. Reikia persirengt paukšteliais ir paruošt prisistatymą. Gal turi kažką panašaus? Bandysiu lįst dar paštan, bet gal kokių naujesnių idėjų pasiūlytumėte. Prisistatymas gali būti meniškas, kūrybinis, mokslinis.Padėkit blush2.gif
Atsakyti