Tai manau, kad nebera, nes paieskoje tik ta viena terodo
QUOTE(naca @ 2012 03 04, 14:23)
Tai manau, kad nebera, nes paieskoje tik ta viena terodo
pasirodo as jusu nepameciau, bet turiu tik kontaktus, kas pas jus dedasi galiu tik paziureti tiesiogiai apsilankius jusu puslapiuose naca o pas tave FB galima subscribtion daryti, tai man atrodo, kad nevisai jau jis ir personal
Nezinau Susikuriau kaip personalini... turbut. Na nesigilinau- susikuriau ir tiek . Rodos galima subscribtion daryti. Bet kad visi jas daro Na bet pas tave yra tie, kurie like, o pas mane draugai. Taip suprantu, kad ta su like gali sudaryti is personalinio FB. Ir as turiu ta kita puslapi (su like) , kuriuo nesinaudoju.
QUOTE(naca @ 2012 03 04, 16:25)
Nezinau Susikuriau kaip personalini... turbut. Na nesigilinau- susikuriau ir tiek . Rodos galima subscribtion daryti. Bet kad visi jas daro Na bet pas tave yra tie, kurie like, o pas mane draugai. Taip suprantu, kad ta su like gali sudaryti is personalinio FB. Ir as turiu ta kita puslapi (su like) , kuriuo nesinaudoju.
Kalbejau su drauge, sako mato abu mano naujus imetimus (vienam "burbuliukai" , kitame suo ) nu tikekimes, kad man "atiduos"atgal mano draugus
nu ir knisuosi as su tuo ziedu/ziedais, jau ir auskarus padariau, o situ dar iki siol neuzbaigiu taisyti ir kepti zodziu durniu ir baznycioj musa ir kam as ta pliena su bronza maisiau "velnias nese mane i ta galera" OK va molinukai pries kepima, si kart jokio plieno, tai tikiuosi maziau problemu bronziniai ir variniai panasus, nes dariau su mntimi galvoje, kad galima skirtingus isukti i abi puses
Sveikos(i) "metalistes(ai)"!
Jusu tema seku seniai ir labai dziaugiuosi, kad tiek daug naudingos informacijos randu Bet vis tiek kyla labai daug klausimu kaip pradedanciajai sitoje srityje, tai pagaliau prisiruosiau prisiregistruot, sakau gal kuri pasidalins patirtimi....
Ar kas nors darote papuosalus su akmenimis su uzvalcuotais apsodais? Kokio storio skardele reikia naudoti tam apsodui zalvarine, kokio sidabrine???
Gal zinot kur Lietuvoje (o geriausia Vilniuje) galima butu nusipirkti ta iranki uzspaudimui, nezinau kaip Lietuviskai vadinasi (angliskai 'bezel roller'). Santimas neturi, nezinau kur kitur ieskoti.
O kur galima gauti rigeli??
Jusu tema seku seniai ir labai dziaugiuosi, kad tiek daug naudingos informacijos randu Bet vis tiek kyla labai daug klausimu kaip pradedanciajai sitoje srityje, tai pagaliau prisiruosiau prisiregistruot, sakau gal kuri pasidalins patirtimi....
Ar kas nors darote papuosalus su akmenimis su uzvalcuotais apsodais? Kokio storio skardele reikia naudoti tam apsodui zalvarine, kokio sidabrine???
Gal zinot kur Lietuvoje (o geriausia Vilniuje) galima butu nusipirkti ta iranki uzspaudimui, nezinau kaip Lietuviskai vadinasi (angliskai 'bezel roller'). Santimas neturi, nezinau kur kitur ieskoti.
O kur galima gauti rigeli??
dar mane kankina viena rimta beda... papasakokit, kaip sprendziat dirbtuves problema, kur uzsiimat savo menais? labai ieskau kur galima butu laikinai prisiglausti, bo namie net stalo neturiu -ant palanges viska susikrovus o ir brangiausiasis baigia per duris isgrust su visais pjuklais ir dildem
gal kas noretumet dirbtuvelej priimti 'suolo drauge' arba kartu pabandyt pasieskot issinuomot porai menesiu kokia nebrangia kamurke (garazeli/skladuka/palepes kampa) stalui pasistatyt?
gal kas noretumet dirbtuvelej priimti 'suolo drauge' arba kartu pabandyt pasieskot issinuomot porai menesiu kokia nebrangia kamurke (garazeli/skladuka/palepes kampa) stalui pasistatyt?
languota.muse, smagu, kad prisijungei Manau visi darom su apsodais. Tinka 0.2-0.3 mm skarda tiek zalvario, tiek sidabro. Sidabro geriausia 999 prabos tam tikslui, buna gatavu bezel strip. O to apspaudejo man nereikia, apspaudziu su kokia medine mentele ar irankio koteliu. Yra kam svarbiau pinigus kisti
Rygeli tai santime galima pirkti.
Del patalpu tai as nepatarsiu
Rygeli tai santime galima pirkti.
Del patalpu tai as nepatarsiu
mhm... 0.2 zalvarine vakar ciupinejau, tai tokia jau minkstute - kaip popierius, sakiau nieks ten nesilaikys.. o sidabrine kaip suprantu nebutina 999, bent visokiuose internetiniuose vaizdeliuose taip sako. del irankio, gal tu ir teisi, bet kazkaip nesigauna toks grazus pavirsius. na ir zinoma, nezinau kiek jis kainuoja. zodziu reik viska bandyt tada bus aiskiau.
dekui, naca;)
dekui, naca;)
kai apspaudi, nuo spaudimo skardele sukieteja, tai tvirtai laikysis
999 prabos nebutina, bet kai ipratau, tai kitokios ne nenoriu, nes ne taip lengvai ir dailiai gaunasi
999 prabos nebutina, bet kai ipratau, tai kitokios ne nenoriu, nes ne taip lengvai ir dailiai gaunasi
languota.muse, labas
Aš apsodui naudoju 0.4 ir 0.5 mm storio skardeles. O dėl patalpų, tai irgi nepagelbėsiu, nes pati viską susikrovus ant palangės, o darbuojuosi ant virtuvinio stalo, kurio stalviršį jau dvejose vietose pragręžiau . Nesuprantu, kaip man ten tas grąžtas praslydo
Aš apsodui naudoju 0.4 ir 0.5 mm storio skardeles. O dėl patalpų, tai irgi nepagelbėsiu, nes pati viską susikrovus ant palangės, o darbuojuosi ant virtuvinio stalo, kurio stalviršį jau dvejose vietose pragręžiau . Nesuprantu, kaip man ten tas grąžtas praslydo