Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Tai manau, kad nebera, nes paieskoje tik ta viena terodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 03 04, 14:23)
Tai manau, kad nebera, nes paieskoje tik ta viena terodo  g.gif

pasirodo as jusu nepameciau, bet turiu tik kontaktus, kas pas jus dedasi galiu tik paziureti tiesiogiai apsilankius jusu puslapiuose rolleyes.gif naca o pas tave FB galima subscribtion daryti, tai man atrodo, kad nevisai jau jis ir personal g.gif
Atsakyti
Nezinau g.gif Susikuriau kaip personalini... turbut. Na nesigilinau- susikuriau ir tiek rolleyes.gif . Rodos galima subscribtion daryti. Bet kad visi jas daro g.gif Na bet pas tave yra tie, kurie like, o pas mane draugai. Taip suprantu, kad ta su like gali sudaryti is personalinio FB. Ir as turiu ta kita puslapi (su like) , kuriuo nesinaudoju.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 03 04, 16:25)
Nezinau  g.gif Susikuriau kaip personalini... turbut. Na nesigilinau- susikuriau ir tiek rolleyes.gif . Rodos galima subscribtion daryti. Bet kad visi jas daro  g.gif  Na bet pas tave yra tie, kurie like, o pas mane draugai. Taip suprantu, kad ta su like gali sudaryti is personalinio FB. Ir as turiu ta kita puslapi (su like) , kuriuo nesinaudoju.

Kalbejau su drauge, sako mato abu mano naujus imetimus (vienam "burbuliukai" tongue.gif , kitame suo biggrin.gif ) nu tikekimes, kad man "atiduos"atgal mano draugus biggrin.gif
nu ir knisuosi as su tuo ziedu/ziedais, jau ir auskarus padariau, o situ dar iki siol neuzbaigiu taisyti ir kepti doh.gif zodziu durniu ir baznycioj musa ir kam as ta pliena su bronza maisiau doh.gif "velnias nese mane i ta galera" doh.gif lotuliukas.gif OK va molinukai pries kepima, si kart jokio plieno, tai tikiuosi maziau problemu rolleyes.gif bronziniai ir variniai panasus, nes dariau su mntimi galvoje, kad galima skirtingus isukti i abi puses biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
As tai zalia feisbuke,neklauskit manes nieko kas susyje su tuo, nes tik dabar ismokau rasyti asmenines zinutes biggrin.gif
ziit, nu tikekimes nesutruks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 05 kovo 2012 - 10:00
Sveikos(i) "metalistes(ai)"!

Jusu tema seku seniai ir labai dziaugiuosi, kad tiek daug naudingos informacijos randu rolleyes.gif Bet vis tiek kyla labai daug klausimu kaip pradedanciajai sitoje srityje, tai pagaliau prisiruosiau prisiregistruot, sakau gal kuri pasidalins patirtimi.... blush2.gif

Ar kas nors darote papuosalus su akmenimis su uzvalcuotais apsodais? Kokio storio skardele reikia naudoti tam apsodui zalvarine, kokio sidabrine???

Gal zinot kur Lietuvoje (o geriausia Vilniuje) galima butu nusipirkti ta iranki uzspaudimui, nezinau kaip Lietuviskai vadinasi (angliskai 'bezel roller'). Santimas neturi, nezinau kur kitur ieskoti.

O kur galima gauti rigeli??
Atsakyti
dar mane kankina viena rimta beda... papasakokit, kaip sprendziat dirbtuves problema, kur uzsiimat savo menais? labai ieskau kur galima butu laikinai prisiglausti, bo namie net stalo neturiu -ant palanges viska susikrovus doh.gif o ir brangiausiasis baigia per duris isgrust su visais pjuklais ir dildem lotuliukas.gif
gal kas noretumet dirbtuvelej priimti 'suolo drauge' arba kartu pabandyt pasieskot issinuomot porai menesiu kokia nebrangia kamurke (garazeli/skladuka/palepes kampa) stalui pasistatyt?
Atsakyti
languota.muse, smagu, kad prisijungei mirksiukas.gif Manau visi darom su apsodais. Tinka 0.2-0.3 mm skarda tiek zalvario, tiek sidabro. Sidabro geriausia 999 prabos tam tikslui, buna gatavu bezel strip. O to apspaudejo man nereikia, apspaudziu su kokia medine mentele ar irankio koteliu. Yra kam svarbiau pinigus kisti ax.gif
Rygeli tai santime galima pirkti.

Del patalpu tai as nepatarsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 07 kovo 2012 - 16:03
mhm... 0.2 zalvarine vakar ciupinejau, tai tokia jau minkstute - kaip popierius, sakiau nieks ten nesilaikys.. o sidabrine kaip suprantu nebutina 999, bent visokiuose internetiniuose vaizdeliuose taip sako. del irankio, gal tu ir teisi, bet kazkaip nesigauna toks grazus pavirsius. na ir zinoma, nezinau kiek jis kainuoja. zodziu reik viska bandyt smile.gif tada bus aiskiau.

dekui, naca;)
Atsakyti
kai apspaudi, nuo spaudimo skardele sukieteja, tai tvirtai laikysis mirksiukas.gif

999 prabos nebutina, bet kai ipratau, tai kitokios ne nenoriu, nes ne taip lengvai ir dailiai gaunasi ax.gif
Atsakyti
languota.muse, labas 4u.gif
Aš apsodui naudoju 0.4 ir 0.5 mm storio skardeles. O dėl patalpų, tai irgi nepagelbėsiu, nes pati viską susikrovus ant palangės, o darbuojuosi ant virtuvinio stalo, kurio stalviršį jau dvejose vietose pragręžiau doh.gif. Nesuprantu, kaip man ten tas grąžtas praslydo lotuliukas.gif
Atsakyti
naca, ikalbejai - pirksiu ir tos plonos:)
rene, stalo grezt tikrai nereikia lotuliukas.gif man tai puikiai tarnauja senos taburetes virsus, ant kurio ir greziu, ir po litavimo lenta pasidedu, kad nepradegtu (mano palange jau gerokai pasvilo, kol sugalvojau)....
Atsakyti