Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

oh ir susimaisiau su FB, pervedziau privatu i page, tai viska panaikino, dabar uzprasiau, kad vel atgal sugrazintu, paziuresim , kas bus. Ka jus matot dabar, kai nuspaudziat mano puslapi?

Ok pakeiciau grandineles, kur nacai nepatiko? O man kaip tik 3cia , jau skaiciau, kad idealiai tiko, matai kaip skoniai skiriasi rolleyes.gif biggrin.gif Zodziu pazaisim, dar palauksiu, kol siuntinys ateis, kas ten bus g.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Ziit, primink savo FB pavadinima- neatrandu tarp daugybes doh.gif

Pirmam man graziau antra, o antram net nezinau g.gif

Man nepatiko ana grandinele ne del plocio, o todel kad ji tokia nariuota palyginus su lygiu pakabuko pavirsiumi. Bet gal tai matosi tik nuotraukoje , gal tikroveje kitaip ziurisi g.gif O gal labiau tiktu kokia odele g.gif
Atsakyti
O mano skonis -visokios mandros grandineles, raitytos biggrin.gif, tokios kaip pirmoji is dvieju paskutiniu nuotrauku.
Tame ir esme, kas zmoniu skoniai skirtingi. As atsimenu galvojau perdarysiu kelis savo darbus, nes netrauke man paciai jie akis, o vat paeme ir juos pirmus nupirko ...ir zinok cia zmogus kas kam patinka g.gif
Atsakyti
Man taip pat pirmuosius daznai nuperka tuos, kurie man ne prie sirdies rolleyes.gif . Taip, visiskai sutinku , kad skonio reikalas, bet yra ir tas bendras susistovejes skonis , i kuri reiktu orientuotis ax.gif Na bet kas pasakys, kieno cia dabar teisybe ... biggrin.gif Ziit, man rodos, kad tu cia is musu labiausiai issilavinusi meno srityje, tai tavo nuomone svariausia tongue.gif
Atsakyti
Ačiū merginos
Na šitą apyranke daryti iš tikrūjų sudetinga. Visa esmė sulitavime, kad nesusikraipytų ir visos dalys susilituotu. Kadangi ji didelė reikėjo viską labai staigiai ir vienodai kaitinti. Raštas tai išėsdintas. Na, o dėl nuotraukos ziit , tu teisi.
Atsakyti
FB Inga Zeitlin

pasirodo visoms taip pat biggrin.gif as irgi kartais stebiuosi, kad tuo, kurie man patys graziausi kazkodel ir neperka ir sirduciu mazai lotuliukas.gif o del grandineliu, tai man paprasciausia atrodo, kadangi ji turi buti ilgoka, nes pats pakabukas i sunkokas ir didelis, tai ji turi buti irgi truputi kazkokio zaismo, nes kitaip bus nuobodu.
Atsakyti
Taip, jei sunkus, ir man atrodo turi buti ant ilgos grandineles.

Ziit, man rodo tavo FB profilyje burbuliukus mirksiukas.gif O pagrindiniame puslapyje tai as nespeju sekti, nes draugu per daug .
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 03 04, 11:11)
Taip, jei sunkus, ir man atrodo turi buti ant ilgos grandineles.

Ziit, man rodo tavo FB profilyje burbuliukus  mirksiukas.gif  O pagrindiniame puslapyje tai as nespeju sekti, nes draugu per daug .

o ka reiskia burbuliukus?
Atsakyti
na tuos auskarus bumbulus lotuliukas.gif Tiksliau ju tutorial.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 03 04, 11:29)
na tuos auskarus bumbulus  lotuliukas.gif Tiksliau ju tutorial.

lotuliukas.gif aaa tai cia FB page (su paveikslo logo), o as dabar "pameciau"jus visas verysad.gif kai ir antra perdariau i page. dabar reiks laukti , kad jie man atgal sugrazintu, ta kita (su auskaru logo), o tu matai ji?
Atsakyti
Nebesuprantu g.gif tai tu sakei, kad Inga Zeitlin- as ta ir matau. O tas kitas juk negali taip pat vadintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 03 04, 12:47)
Nebesuprantu g.gif  tai tu sakei, kad Inga Zeitlin- as ta ir matau. O tas kitas juk negali taip pat vadintis  doh.gif

pasirodo gali rolleyes.gif g.gif
Atsakyti