oh ir susimaisiau su FB, pervedziau privatu i page, tai viska panaikino, dabar uzprasiau, kad vel atgal sugrazintu, paziuresim , kas bus. Ka jus matot dabar, kai nuspaudziat mano puslapi?
Ok pakeiciau grandineles, kur nacai nepatiko? O man kaip tik 3cia , jau skaiciau, kad idealiai tiko, matai kaip skoniai skiriasi Zodziu pazaisim, dar palauksiu, kol siuntinys ateis, kas ten bus
Ziit, primink savo FB pavadinima- neatrandu tarp daugybes
Pirmam man graziau antra, o antram net nezinau
Man nepatiko ana grandinele ne del plocio, o todel kad ji tokia nariuota palyginus su lygiu pakabuko pavirsiumi. Bet gal tai matosi tik nuotraukoje , gal tikroveje kitaip ziurisi O gal labiau tiktu kokia odele
Pirmam man graziau antra, o antram net nezinau
Man nepatiko ana grandinele ne del plocio, o todel kad ji tokia nariuota palyginus su lygiu pakabuko pavirsiumi. Bet gal tai matosi tik nuotraukoje , gal tikroveje kitaip ziurisi O gal labiau tiktu kokia odele
O mano skonis -visokios mandros grandineles, raitytos , tokios kaip pirmoji is dvieju paskutiniu nuotrauku.
Tame ir esme, kas zmoniu skoniai skirtingi. As atsimenu galvojau perdarysiu kelis savo darbus, nes netrauke man paciai jie akis, o vat paeme ir juos pirmus nupirko ...ir zinok cia zmogus kas kam patinka
Tame ir esme, kas zmoniu skoniai skirtingi. As atsimenu galvojau perdarysiu kelis savo darbus, nes netrauke man paciai jie akis, o vat paeme ir juos pirmus nupirko ...ir zinok cia zmogus kas kam patinka
Man taip pat pirmuosius daznai nuperka tuos, kurie man ne prie sirdies . Taip, visiskai sutinku , kad skonio reikalas, bet yra ir tas bendras susistovejes skonis , i kuri reiktu orientuotis Na bet kas pasakys, kieno cia dabar teisybe ... Ziit, man rodos, kad tu cia is musu labiausiai issilavinusi meno srityje, tai tavo nuomone svariausia
Ačiū merginos
Na šitą apyranke daryti iš tikrūjų sudetinga. Visa esmė sulitavime, kad nesusikraipytų ir visos dalys susilituotu. Kadangi ji didelė reikėjo viską labai staigiai ir vienodai kaitinti. Raštas tai išėsdintas. Na, o dėl nuotraukos ziit , tu teisi.
Na šitą apyranke daryti iš tikrūjų sudetinga. Visa esmė sulitavime, kad nesusikraipytų ir visos dalys susilituotu. Kadangi ji didelė reikėjo viską labai staigiai ir vienodai kaitinti. Raštas tai išėsdintas. Na, o dėl nuotraukos ziit , tu teisi.
FB Inga Zeitlin
pasirodo visoms taip pat as irgi kartais stebiuosi, kad tuo, kurie man patys graziausi kazkodel ir neperka ir sirduciu mazai o del grandineliu, tai man paprasciausia atrodo, kadangi ji turi buti ilgoka, nes pats pakabukas i sunkokas ir didelis, tai ji turi buti irgi truputi kazkokio zaismo, nes kitaip bus nuobodu.
pasirodo visoms taip pat as irgi kartais stebiuosi, kad tuo, kurie man patys graziausi kazkodel ir neperka ir sirduciu mazai o del grandineliu, tai man paprasciausia atrodo, kadangi ji turi buti ilgoka, nes pats pakabukas i sunkokas ir didelis, tai ji turi buti irgi truputi kazkokio zaismo, nes kitaip bus nuobodu.
Taip, jei sunkus, ir man atrodo turi buti ant ilgos grandineles.
Ziit, man rodo tavo FB profilyje burbuliukus O pagrindiniame puslapyje tai as nespeju sekti, nes draugu per daug .
Ziit, man rodo tavo FB profilyje burbuliukus O pagrindiniame puslapyje tai as nespeju sekti, nes draugu per daug .
QUOTE(naca @ 2012 03 04, 11:11)
Taip, jei sunkus, ir man atrodo turi buti ant ilgos grandineles.
o ka reiskia burbuliukus?
na tuos auskarus bumbulus Tiksliau ju tutorial.
QUOTE(naca @ 2012 03 04, 11:29)
na tuos auskarus bumbulus Tiksliau ju tutorial.
aaa tai cia FB page (su paveikslo logo), o as dabar "pameciau"jus visas kai ir antra perdariau i page. dabar reiks laukti , kad jie man atgal sugrazintu, ta kita (su auskaru logo), o tu matai ji?
Nebesuprantu tai tu sakei, kad Inga Zeitlin- as ta ir matau. O tas kitas juk negali taip pat vadintis
QUOTE(naca @ 2012 03 04, 12:47)
Nebesuprantu tai tu sakei, kad Inga Zeitlin- as ta ir matau. O tas kitas juk negali taip pat vadintis
pasirodo gali