Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(madmuazele @ 2012 03 05, 15:09)
Ar cia ne tas, kuris iki 2 m uzauga g.gif

Gal ir užauga, ant pokelio nerašo kokio ūgio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 05, 15:32)
nuo kopūstinio baltuko  4u.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif Jaučiu sėsiu lapinius kopūstus, bet tai tą tabaką tada kuo toliau nuo šiltnamio tada sodint, nelabai bus kur jį kišt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 05 kovo 2012 - 15:54
o as truputi paranojike del ekologiskumo... O tame popieriuje GI kliju yra... Tad, jauciu nedrisciau sodinti su visu ruloneliu...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 05, 15:20)
g.gif man tai kažkaip atrodo , kad nereik į šiltnamį sodinti daug papildomų augalų...aš galvoju šiek tiek baziliko ir serenčių pasodinti prie pomidorų...ir viskas...

Tai aš irgi mastau tą patį sodint šiltnamyje, bet atradau, jog turiu tabako ir nežinau kur jį kišt ar atsidėt į sėklų kolekciją doh.gif
Atsakyti
pas mane visuose siltnamiuose auga tabakas caro maro laiku...pats pasiseja,pats ir auga...kai daug buna tai praretinu ir palieku viena ar du augalus ir viskas...kazkaip neuzmaciau,kad pultu pomidorus tabako mozaika g.gif
taip pat visuose siltnamiuose karaliauja krapai,nuo kazko dar apsaugo agurkus,bet nepamenu nuo ko g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bundze @ 2012 03 05, 15:18)
sveikos,

norejau paklausti, kas sejate i nuo tualetinio popieriaus ritinelius, ar po to sodinat i dirva su viskuo, ar isimt is popieriaus? gal ir kvailokas klausimas, bet su mano patirtim aktualus smile.gif

As su viskuo issodinsiu, siaip dar tuos ruloniukus per puse kerpu, nes ne visur tokio aukscio reikia wink.gif
Atsakyti
Svarstau ar čia šiandien ar ryt sėt pomidorus?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 05, 15:08)
tabako mozaikos virusą pasigaut labai geras kompanjonas  g.gif nea, netinka šalia pomidorų  schmoll.gif

g.gif mociute draude rauti sako apsaugo nuo ligu. Tai ir augo jis anais metais su pomidorais...

ir dar kada svogunus sejat ropinius? gal jau laikas g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 05 kovo 2012 - 17:07
Aš pas save kalendoriuj pasižymėjau, kad svogūnus sėti kovo 15-16 d.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 03, 11:11)
Tos kirmelytes gal kokiu museliu lervos.Ar neskraido kokiu museliu?

Skraido jau, kažkas panašaus į vaisines musytes. Persodinau, gal išgyvens unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 03 05, 10:58)
Merginos, kur galima gauti tabako sėklų? g.gif Niekur nerandu verysad.gif

as tiktai e-seklos.lt radau, paprasto, o kvapniojo paskutini pakuti pavyko Bauhofe nukauti biggrin.gif
Papildyta:
O kas turit patikima ir isbandyta recepta nuo baltasparniu - pernai kancia su jais buvo, nieko jie nebijojo.....
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2012 03 05, 16:26)
pas mane visuose siltnamiuose auga tabakas caro maro laiku...pats pasiseja,pats ir auga...kai daug buna tai praretinu ir palieku viena ar du augalus ir viskas...kazkaip neuzmaciau,kad pultu pomidorus tabako mozaika g.gif
taip pat visuose siltnamiuose karaliauja krapai,nuo kazko dar apsaugo agurkus,bet nepamenu nuo ko g.gif  blush2.gif

Isikisiu ax.gif sako, kad negerai tabaka auginti, nes labai nualina zeme g.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2012 03 05, 21:20)
O kas turit patikima ir isbandyta recepta nuo baltasparniu - pernai kancia su jais buvo, nieko jie nebijojo.....

Na man labai padėjo tie geltoni lipdukai.Nieko npurškiau,patys prilipo.Ir iš rudens jau į gėles susmaigščiau. g.gif
Atsakyti