Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(diasaja @ 2012 03 05, 11:58)
Merginos, kur galima gauti tabako sėklų? g.gif Niekur nerandu verysad.gif

as maciau IKI cento mirksiukas.gif
Sian buvau Zalioj Stotelej, kaip nuvyle, nk gero ten nera schmoll.gif panasu i likucius kazkokius, svogunu ropiniu tik 2 rusys, na gi sudomino jusu GLOBO hihihi.gif
Atsakyti
Sveikuteles!
Kvapuji tabaka pirkau siandien ZS.
Sakykit prasau ar tinkamos dienos pomidorams seti?
Atsakyti
ir dar prie to pacio, bazilikus ir krapiukus paseeti ax.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kokio dydžio būna kaimiškasis tabakas ir ar tiktų jis sodinti prie pomidorų nuo ligų? blush2.gif
Atsakyti
tabako mozaikos virusą pasigaut labai geras kompanjonas g.gif nea, netinka šalia pomidorų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 05 kovo 2012 - 15:08
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 05, 14:59)
Gal kas žinote kokio dydžio būna kaimiškasis tabakas ir ar tiktų jis sodinti prie pomidorų nuo ligų?  blush2.gif

Ar cia ne tas, kuris iki 2 m uzauga g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 05, 15:08)
tabako mozaikos virusą pasigaut labai geras kompanjonas  g.gif nea, netinka šalia pomidorų  schmoll.gif

Hm... o jei kopustai netoli pomidoru g.gif Tai geriau is viso nesodinti jo g.gif
Atsakyti
sveikos,

norejau paklausti, kas sejate i nuo tualetinio popieriaus ritinelius, ar po to sodinat i dirva su viskuo, ar isimt is popieriaus? gal ir kvailokas klausimas, bet su mano patirtim aktualus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 05, 16:09)
Ar cia ne tas, kuris iki 2 m uzauga g.gif
Papildyta:
Hm... o jei kopustai netoli  pomidoru g.gif Tai geriau is viso nesodinti jo g.gif

g.gif man tai kažkaip atrodo , kad nereik į šiltnamį sodinti daug papildomų augalų...aš galvoju šiek tiek baziliko ir serenčių pasodinti prie pomidorų...ir viskas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 05 kovo 2012 - 15:24
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 05, 15:08)
tabako mozaikos virusą pasigaut labai geras kompanjonas  g.gif nea, netinka šalia pomidorų  schmoll.gif

O tai kam jis tinkamas nuo ligų ar kenkėjų tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bundze @ 2012 03 05, 16:18)
sveikos,

norejau paklausti, kas sejate i nuo tualetinio popieriaus ritinelius, ar po to sodinat i dirva su viskuo, ar isimt is popieriaus? gal ir kvailokas klausimas, bet su mano patirtim aktualus smile.gif

g.gif man tai iš viso keistai tai skamba...neatrodo patogu , jie gi sušlaps labai greitai...geriau į stiklines vienkartines gal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bundze @ 2012 03 05, 15:18)
sveikos,

Su viskuo 4u.gif
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 05, 15:21)
O tai kam jis tinkamas nuo ligų ar kenkėjų  tada?  g.gif

nuo kopūstinio baltuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 05, 16:22)
g.gif man tai iš viso keistai tai skamba...neatrodo patogu , jie gi sušlaps labai greitai...geriau į stiklines vienkartines gal ax.gif

as tai isivaizduoju jei i kokia dezute sudeti glaudziai, tai butu labai geras varijantas, o vienkartines tai kazin, dregme netures kur isiet, kad plekti ir pelyti nepradetu cool.gif

o del tu ruloneliu, pati nenaudojau, bet manau kad tiktu i zeme sodinti su visu popierium rolleyes.gif
Atsakyti