O rukola ir gražgarstė ne tas pats ar tas pats augalas? Gražgarstę tai aš sėsiu, irgi nesu ragavusi
Jei patinka karstelėjęs skonis - patiks, nes mano draugė ją labai mėgsta.
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 04, 22:22)
O rukola ir gražgarstė ne tas pats ar tas pats augalas? Gražgarstę tai aš sėsiu, irgi nesu ragavusi
tas pats,visi tie titulai surašyti ant pakelio....Sakė,nedaug jos reikia dėti į salotas.sakau,gal kas čilius mėgsta,tam ir rukola patinka
QUOTE(amarrile @ 2012 03 04, 23:34)
tas pats,visi tie titulai surašyti ant pakelio....Sakė,nedaug jos reikia vėti į salotas.sakau,gal kas čilius mėgsta,tam ir rukola patinka
ne..ji neaštri , o karti , gal pienes sakyčiau primena ir kvapas yra ...pikantiška vienžo...šiek tiek nieko salotose.Bet aš neauginu dėl tokio kiekio...nors pora krūmelių gal ir gerai būtų...
QUOTE(amarrile @ 2012 03 04, 22:34)
tas pats,visi tie titulai surašyti ant pakelio....Sakė,nedaug jos reikia dėti į salotas.sakau,gal kas čilius mėgsta,tam ir rukola patinka
Kažkaip nelabai užsifiksavo kai skaitinėjau, o dabar tyngėjau ieškoti, nes sunkoka dėžėje sėklų atrasti tą vienintelį pokelį
Arba kas mėgsta skonių įvairovę ir Viduržemio jūros patiekalus turėtų patikti Jei neklystu ten ją mėgsta naudoti Girdėjau jog sultenes mažai kas mėgsta, man jos tai patinka, aišku ne vienos, bet su kitom daržovėm tai labai skanu Gal kartais gražgarstės skonis panašus į sultenės?
QUOTE(diuni @ 2012 03 05, 00:36)
ne..ji neaštri , o karti , gal pienes sakyčiau primena ir kvapas yra ...pikantiška vienžo...šiek tiek nieko salotose.Bet aš neauginu dėl tokio kiekio...nors pora krūmelių gal ir gerai būtų...
Sutinku, kad primena kiaulpienes
QUOTE(amarrile @ 2012 03 04, 18:56)
Pasėjau globo svogūnus.Kai sudygs išnešiu šaltai it tegul kapstosi toliau į gyvenimą...
Sėjau ir rukolą,pomidorus,baziliką į dėžutes,paskui dar tiesiai i lysvę šiltnamyje prieskonius žadu berti...
Pirmą kartą
Sėjau ir rukolą,pomidorus,baziliką į dėžutes,paskui dar tiesiai i lysvę šiltnamyje prieskonius žadu berti...
Pirmą kartą
Pas mane pernai siltnamyje augo nemazai prieskoniu ir visai gerai, tiesiai paseti, bet va bazilikas vargo - atrodo salygos tai palankios, silta, sauleta - o neaugo ir viskas, o is daigu, pikuotas, puikiausiai, keistai kazkaip
Merginos, kur galima gauti tabako sėklų? Niekur nerandu
QUOTE(diasaja @ 2012 03 05, 10:58)
Merginos, kur galima gauti tabako sėklų? Niekur nerandu
e-seklos ziurejai?
Tabakas
QUOTE(linaslinelis @ 2012 03 05, 11:33)
Diasaja, kvapiojo tabako Maximoje vakar mačiau prie sėklų.
aga as ir nusipirkau uzvakar maximoje.
o priminkit kuo jis naudingas darzui ?