Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

O rukola ir gražgarstė ne tas pats ar tas pats augalas? blush2.gif Gražgarstę tai aš sėsiu, irgi nesu ragavusi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 04 kovo 2012 - 22:27
Jei patinka karstelėjęs skonis - patiks, nes mano draugė ją labai mėgsta.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 04, 22:22)
O rukola ir gražgarstė ne tas pats ar tas pats augalas? blush2.gif Gražgarstę tai aš sėsiu, irgi nesu ragavusi rolleyes.gif

tas pats,visi tie titulai surašyti ant pakelio....Sakė,nedaug jos reikia dėti į salotas.sakau,gal kas čilius mėgsta,tam ir rukola patinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 04 kovo 2012 - 22:35
QUOTE(amarrile @ 2012 03 04, 23:34)
tas pats,visi tie titulai surašyti ant pakelio....Sakė,nedaug jos reikia vėti į salotas.sakau,gal kas čilius mėgsta,tam ir rukola patinka g.gif

biggrin.gif ne..ji neaštri , o karti , gal pienes sakyčiau primena ir kvapas yra ...pikantiška vienžo...šiek tiek nieko salotose.Bet aš neauginu dėl tokio kiekio...nors pora krūmelių gal ir gerai būtų...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 04, 22:34)
tas pats,visi tie titulai surašyti ant pakelio....Sakė,nedaug jos reikia dėti į salotas.sakau,gal kas čilius mėgsta,tam ir rukola patinka g.gif

Kažkaip nelabai užsifiksavo kai skaitinėjau, o dabar tyngėjau ieškoti, nes sunkoka dėžėje sėklų atrasti tą vienintelį pokelį blush2.gif

Arba kas mėgsta skonių įvairovę ir Viduržemio jūros patiekalus turėtų patikti rolleyes.gif Jei neklystu ten ją mėgsta naudoti rolleyes.gif Girdėjau jog sultenes mažai kas mėgsta, man jos tai patinka, aišku ne vienos, bet su kitom daržovėm tai labai skanu essen.gif Gal kartais gražgarstės skonis panašus į sultenės? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 04 kovo 2012 - 22:51
QUOTE(diuni @ 2012 03 05, 00:36)
biggrin.gif ne..ji neaštri , o karti , gal pienes sakyčiau primena ir kvapas yra ...pikantiška vienžo...šiek tiek nieko salotose.Bet aš neauginu dėl tokio kiekio...nors pora krūmelių gal ir gerai būtų...

drinks_cheers.gif Sutinku, kad primena kiaulpienes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 04, 18:56)
Pasėjau globo svogūnus.Kai sudygs išnešiu šaltai it tegul kapstosi toliau į gyvenimą...
Sėjau ir rukolą,pomidorus,baziliką į dėžutes,paskui dar tiesiai i lysvę šiltnamyje prieskonius žadu berti...
Pirmą kartą  blush2.gif

Pas mane pernai siltnamyje augo nemazai prieskoniu ir visai gerai, tiesiai paseti, bet va bazilikas vargo - atrodo salygos tai palankios, silta, sauleta - o neaugo ir viskas, o is daigu, pikuotas, puikiausiai, keistai kazkaip g.gif
Atsakyti
Merginos, kur galima gauti tabako sėklų? g.gif Niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 03 05, 10:58)
Merginos, kur galima gauti tabako sėklų? g.gif Niekur nerandu verysad.gif

e-seklos ziurejai?
Tabakas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 05, 11:01)
e-seklos ziurejai?
Tabakas 4u.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Diasaja, kvapiojo tabako Maximoje vakar mačiau prie sėklų.
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 03 05, 11:33)
Diasaja, kvapiojo tabako Maximoje vakar mačiau prie sėklų.

aga as ir nusipirkau uzvakar maximoje. 4u.gif
o priminkit kuo jis naudingas darzui blush2.gif ?
Atsakyti