O kada žadi sėti? Ar jau susėjai?
QUOTE(barboryte1971 @ 2012 03 04, 13:58)
Pernai auginau Globo ir šiemet jau nusipirkau.Užaugo gana skirtingi-buvo ir po 600 gramų ir daug mažesnių,nors sąlygos augimo vienodos buvo,gal kartais persodinant vieni labiau pasižeidžia tai gal tai pristapdo augimą[čia aš taip manau].Paskutinius suvalgiau per kūčias .
As pastebejau, kad kuo anksciau tuos svogunus paseju i dezute ant palanges, tuo didesni uzauga, nes ju vegetacija ilga.
Nepikiju, netresiu niekuo, na, zeme tikrai gera, tai jie ir auga kaip isproteja. Tiesa, siais metais patrumpinsiu, kaip rekomenuoja, kai i dirva kisiu. Niekada to nebandziau.
Beje, kas augino pernai sitas paprikas ?
http://www.balticsee...s...t&Itemid=27
Kokie atsiliepimai? Raso, kad net lauke blogomis oro salygomis dera....
Oi, kaip senai uzklydus buvau paskaityti, jus vis plepat ir plepat
As prisiduodu su darbais:
paprikos ispikuotos, porai, zemuoges, braskes, pomidorai zemaugiai, geliu daigiuku pirkau, prisisodinau - namai, kaip didelis siltnamis Ant palangiu jau netelpa, i lentynas dedasm, patikrinau siltnami - pasalo labai nedaug liko, o vietom visai jau nebera, taip laukiu, kada bus galima ridikiukus seti
As prisiduodu su darbais:
paprikos ispikuotos, porai, zemuoges, braskes, pomidorai zemaugiai, geliu daigiuku pirkau, prisisodinau - namai, kaip didelis siltnamis Ant palangiu jau netelpa, i lentynas dedasm, patikrinau siltnami - pasalo labai nedaug liko, o vietom visai jau nebera, taip laukiu, kada bus galima ridikiukus seti
Labas merginos noriu pasidalinti receptu kaip islaikyti svoguniukus,kad nesuzeltu.Reikia perpilti i medziagini arba popierini maisa ir prideti juodos duonos,jos nepagaileti ir laikyti sausai,taip man sake pardaveja,sake receptas isbandytas Pas mane stovi jau savaite,du svoguniukai buvo suzele kai pirkau,bet jie stovi uzsikonservave, toliau nezelia.Rezultatus pamatysim pavasari
Pasėjau globo svogūnus.Kai sudygs išnešiu šaltai it tegul kapstosi toliau į gyvenimą...
Sėjau ir rukolą,pomidorus,baziliką į dėžutes,paskui dar tiesiai i lysvę šiltnamyje prieskonius žadu berti...
Pirmą kartą
Sėjau ir rukolą,pomidorus,baziliką į dėžutes,paskui dar tiesiai i lysvę šiltnamyje prieskonius žadu berti...
Pirmą kartą
Sveikutės Na va užsukau po rūpesčių pilno savaitgalio, o jau žiūriu senoji tema prikalbėta ir nauja net pradėta Per tuos darbus ir rūpesčius vos neišmarinau savo augaliukų bet laiku pastebėjau ir po palaistymo atsigavo
QUOTE(amarrile @ 2012 03 04, 20:56)
Sėjau ir rukolą
Rukola brrrrr- nepatinka man jos skonis
mano daigykloj jau irgi smagu tik ciliuku dar nesimato kiek laiko jie dygsta
sudominot su tais GLOBO svogunais nors realiai tai man aktualiausia ne svogunu galvos bet tureti kuo ilgiau ir graziu laisku, kas ka galite patarti, turbut svogunelius tuos reikia seti ane dar turiu seklu laiskiniu cesnaku ar kaip jie ten, daugiameciai tokie, kur tik laisku duoda, kaip jie? ar vert ju daugiau pasiset? aciu uz atsakymus
sudominot su tais GLOBO svogunais nors realiai tai man aktualiausia ne svogunu galvos bet tureti kuo ilgiau ir graziu laisku, kas ka galite patarti, turbut svogunelius tuos reikia seti ane dar turiu seklu laiskiniu cesnaku ar kaip jie ten, daugiameciai tokie, kur tik laisku duoda, kaip jie? ar vert ju daugiau pasiset? aciu uz atsakymus
QUOTE(jediara @ 2012 03 04, 21:01)
Rukola brrrrr- nepatinka man jos skonis
Nesu ragavusi Dūkrai,sakė,patinka,gal savo daržą spės suorganizuoti