Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(laurindre @ 2012 03 15, 09:51)
O pieniu vyna kuri nors gamina mirksiukas.gif
Pieniu medu as gaminu ir labai seima pamego, o va prie vyno tai darbo gerokai daugiau g.gif

Va man irgi įdomu ar kuri gamino rolleyes.gif Ar jo skonis vertas vargo? blush2.gif Mano vyras žada kažką tokio gaminti, tik sake man reikės pririnkti pienių hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(šarūnė @ 2012 03 15, 10:09)
Gaminu ne vieni metai jau. Priklauso turbūt nuo metų ar dar velnias žino kokių procesų- atrodo, visko dedi tiek pat, o kartais gaunasi saldus, kartais rūgštus arba išvis vos ne actas.
Pienių vynas ne tik skanus, bet ir labai naudingas.

Ačiū už receptuką bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2012 03 15, 10:09)

Pienių vynas...

•

Išsaugojau 4u.gif
Dabar visos gaminsim, po to galėsim degustuot susitikusios drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sparagines pupeles visuomet seju balandzio pabaigoje (mazdaug nuo 20 d.) ir apdengiu dvigubu agropleveles sluoksniu. Puikiai auga, nenusala ir turiu ankstyva derliu ax.gif
Atsakyti
O kada sėjate cikorijas? g.gif Skaičiau jos yra ilgos dienos augalai tai anksti negalima jų sėti? Aš apimta įkvėpimo pasisėjau, jau dygsta, tai jas verst laukan ar apsimoka vargt kaišiojant po lempomis ? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 15 kovo 2012 - 11:03
sveikutės, ateinu pasirodyti su savo vėlyvaisiais porais, ir dar laukia pasėti ankstyvosius, nebespėju jau nieko )))

user posted image

pirmi metai su augaliukais tai užsimojau gal per daug, pilnos palangės paprikų, čili, ir vazoninių pomidorų )))

Atsakyti
Sveikutės, vakar apžiūrėjau šiltnamį. Na jokio įšalo nėra. smile.gif Kada planuojate sėt į šiltnamį ridikėlius ir salotas?Aišku teks augint dar ir po agroplėvele. Nenoriu pavėluot, ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 03 15, 11:34)
Sveikutės, vakar apžiūrėjau šiltnamį. Na jokio įšalo nėra. smile.gif Kada planuojate sėt į šiltnamį ridikėlius ir salotas?Aišku teks augint dar ir po agroplėvele. Nenoriu pavėluot, ačiū. 4u.gif

Kai kurios jau pasisejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 03 15, 12:34)

Vakar pasėjau ridikėlius 4u.gif Prilaisčiau žemę šiltu vandeniu ir pasėjus uždengiau agroplėveele. Tikiuosi velykų stalui vieno kito šv.ridikėlio sulaukt essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 15 kovo 2012 - 11:47
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 15, 12:41)
Kai kurios jau pasisejo bigsmile.gif

O kai kurioms jau sudygo doh.gif

As del to mairuno noriu paklaust. Kai kate padare netyciuka vienoj puse, tai likusius pabandziau ispikuot. Bet stovi tokie nei gyvi nei mire. Gal tiesiog paset belekaip ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 15, 11:12)
Va man irgi įdomu ar kuri gamino  rolleyes.gif Ar jo skonis vertas vargo? blush2.gif Mano vyras žada kažką tokio gaminti, tik sake man reikės pririnkti pienių  hihihi.gif
Papildyta:
Ačiū už receptuką  bigsmile.gif  4u.gif

man teko ragausti pieniu vyno ir visai nepatiko, net labai nepatiko...jis turi siek tiek kartumo....mano kolega gamina keliu rusiu vyna jau daug metu tai ir jis pats minejo, kad pieniu siek tiek karsteli....

merginos o kada reikia seti kopustus g.gif atrodo viska pasejau, beliko tik viena rusis pomidoru, tik ar nebus ja seti po kokiu 2 sav g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti