Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(blakstiena5 @ 2012 03 03, 20:26)
gal antkeliai? tai manau reiketu ieskot senukuos...na dar buna atsiklaupimui miksta putplascio lentute

as isivaizduoju ten is putos tokia plokstele g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
pas mane per 4 dienas sudygo pomidorai bigsmile.gif
jetus, siltnamio nei kvapo, tikiuosi nepaves manes vyrai ir balandi sumeistraus kas zadeta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 03 03, 19:28)
as isivaizduoju ten is putos tokia plokstele  g.gif

Aš ieškau panašiai kažko tokio, tik nemoku nuotraukos įdėti, tai dedu nuorodą, pirkčiau iš čia bet jie nesiunčia į LT
http://www.ebay.co.u...=item19ce3d8256
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 03 03, 21:38)
Aš ieškau panašiai kažko tokio, tik nemoku nuotraukos įdėti, tai dedu nuorodą, pirkčiau iš čia bet jie nesiunčia į LT
http://www.ebay.co.u...=item19ce3d8256

Cia yra , bet man si firmele tokia nepatikima, tai nezinau kaip kokybe butu... Siustis toki daikta tai brangiai gaunasi.
Atsakyti
Turint tokias foto, galima rasti meistrą, kuris tai pagamintų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2012 03 03, 18:54)
Papildyta:

daiginau indelyje ir paskui issodinau tiesiai i dirva
uzaugo tokie ax.gif
[attachmentid=220140]

Oi kokie faini thumbup.gif , kokia cia veisle?
Ir dar klausimelis- ar persodinant i darza buvo genejamos saknys ir laiskai ?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 03, 23:23)
Turint tokias foto, galima rasti meistrą, kuris tai pagamintų rolleyes.gif

Aš irgi galvoju, ar būtina tokį daiktą pirkti g.gif Tankaus paralono gabalėlis po kelėniais ir tvarka g.gif Ir man tokios plačios tos kėdutės pasirodė, kad tinkamos tik iš krašto, o jei ravėti reikia vagose arba tarplysviai siauresni už jas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 03, 14:10)
Apie Globo žinojau ir jų nepirkau, nes aš nenoriu tokių didelių svogūnų blush2.gif

Tai gal galima anksčiau nurauti, kol dar ne tokie dideli...Aš pamačiau, kad tinka konservavimui, tai ir susigundžiau pabandyti. Ir rašo, kad trumpam laikymui.
Atsakyti
QUOTE(klevo sula @ 2012 03 04, 11:49)
Tai gal galima anksčiau nurauti, kol dar ne tokie dideli...

Ar augalai neturi visiškai subręsti, kad laikytųsi ilgesnį laikąg.gif Valgymui čia ir dabar tai žinoma galima.
Atsakyti
Nu nesu tokia žiopla, kad nežinočiau, kad turi subręsti blush2.gif Nesu tų svogūnų auginusi, rašo ropelės 360-600g svorio, gali užaugti ir iki 800 g. Tai va tą ir turėjau omeny, kad vienos subrendusios gali būti 300 g o kitos 800g, tai skirtumas didžiulis manau...
Atsakyti
QUOTE(klevo sula @ 2012 03 04, 12:04)
Nu nesu tokia žiopla, kad nežinočiau, kad turi subręsti  blush2.gif Nesu tų svogūnų auginusi, rašo ropelės 360-600g svorio, gali užaugti ir iki 800 g. Tai va tą ir turėjau omeny, kad vienos subrendusios gali būti 300 g o kitos 800g, tai skirtumas didžiulis manau...

Nu ne žiopla blush2.gif Bet kiek jų gali užaugti iki 800 g g.gif Nebent maximaliai tręšiamos įvairiomis kompleksinėmis trąšomis. Jeigu sąlygos vienodos tai ir galvutės turėtų užaugti panašios, o ne pusės kg skirtumu g.gif Šiemet iš sėklyčių auginsiu Alisa Craig, bet dar nesėjau.Ten kur auginimo sąlygos -ant pakelio lipdukas užkliopintas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2012 03 04, 10:32)
Oi kokie faini thumbup.gif , kokia cia veisle?
  Ir dar klausimelis- ar persodinant i darza buvo genejamos saknys ir laiskai ?

Elista...negnybiau nei saknies nei laisko...nebuvo jie pas mane tokie galingi tie daigeliai,tokie proto ribose uzauge
Atsakyti