Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(saintlina @ 2012 03 14, 10:36)
klausai, man kaip tai atrodo, kad balandzio vidury svogunams i lauka ankstoka..

Rimtai? g.gif O kur as perskaiciau, kad balandzio viduryje juos sodinti reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 14, 10:52)
Rimtai? g.gif O kur as perskaiciau, kad balandzio viduryje juos sodinti reik g.gif

siaip svogunus i dirva sodina po Stasiniu. O situos bent jau as i dirva sodinau dar veliau.
Atsakyti
Sėjau vakar ridikėlius į šiltnamį ir buvau nemaloniai nustebinta, kad ridikėlių sėklos beicuotos. Kažin išlieka dirvoje tas nuodas? Na taip viską saugau, nieko nepurškiu, o čia su sėklom chemijos užsinešiu. Gal jas nuplauti?
Papildyta:
QUOTE(dovy @ 2012 03 14, 10:26)
Sveikos merginos. ar galiu dar sėti porus,ar jau per vėlu? Kažkaip pražiopsojau .
Šiandien užsisakiau žemę,girdėjau,kad labai gerai viskas auga.Gal kas jau išbandėte? įmetu nuorodą,gal yra dar kas nors toks pat užmaršus kaip aš ir nepasisėjęs daržovių. blush2.gif http://beta.lt/vilni...-su-vermikulitu

Ot velnias aš ir nusipirkti pamiršau. Na būsiu be porų.
Atsakyti
Pernai svogunu sejinukus i dirva ikisau apie geguzes 8 d. Neturejau kuom pridengti, o ta nakti buvo salnos ir visi susalo. Liko is viso kiekio tik 1 vnt. Kuris ilgai skurdo ir nelabai kas uzaugo, iki sodinamo svoguniuko dydzio, o turejo buti gigantai :lotuliu
Tai jau siemet labai skubeti nezadu g.gif
Pas mane jau irgi po antra laiskeli leidzia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2012 03 14, 11:00)
Sėjau  vakar ridikėlius į šiltnamį ir buvau nemaloniai nustebinta, kad ridikėlių sėklos beicuotos. Kažin išlieka dirvoje tas nuodas? Na taip viską saugau, nieko nepurškiu, o čia su sėklom chemijos užsinešiu. Gal jas nuplauti?

jei esat tai nusistaciusi pries beica, pirkdama ziurekit, ar seklos beicuotos.
As tai nematau cia jokios tragedijos.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 14, 12:06)
jei esat tai nusistaciusi pries beica, pirkdama ziurekit, ar seklos beicuotos.
As tai nematau cia jokios tragedijos.

Tai taip, pati pražiopsojau smile.gif baisiai rašo apie tą tiramą, o aš galvojau vaikui duoti, tai įdomu kiek jo augalas pasisavins, artiesiog nubėgs viskas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2012 03 14, 11:13)
baisiai rašo apie tą tiramą, o aš galvojau vaikui duoti, tai įdomu kiek jo augalas pasisavins, artiesiog nubėgs viskas ir tiek.

situo klausimu verta palaukt Gaudviles pakomentavimo smile.gif
Gaudvile, kuku..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 14, 11:19)
situo klausimu verta palaukt Gaudviles pakomentavimo  smile.gif
Gaudvile, kuku..

Dar palauk, gal dar taburečių neatsinešė ir kompo nepasiekia biggrin.gif
Šiaip tai kaži ar naudotų šį beicą, jei jo kiekiai būtų per dideli... vis tik yra normos ir visokie kitokie saugikliai. tai tik pasvarstymai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 14, 08:38)
Mano porai ir svogunai balkone isgyveno pirma nakti-jauciu jie ten ir gyvens  iki issodinimo ax.gif

O kažin paskui svogūnai neišeis į žiedus ? Nes jie nemėgsta žemesnės temperatūros g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 14, 11:22)

Šiaip tai kaži ar naudotų šį beicą, jei jo kiekiai būtų per dideli... vis tik yra normos ir visokie kitokie saugikliai. tai tik pasvarstymai  4u.gif

man irgi atrodo, kad neturetu to beico likti uzaugusiose darzovese, manau, kad jis pakankamai greit skilti turetu. Svarbu, kad auginam niekuo netresdamos ir jokios chemijos nenaudojam. O siaip visiskai isvengt chemijos, manau neimanoma - tuo paciu tiramu, jei nekystu, beicuojami ir grudai, is kuriu kasdien duona valgom..

Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2012 03 14, 11:23)
O kažin paskui svogūnai neišeis į žiedus ? Nes jie nemėgsta žemesnės temperatūros  g.gif

kol nepasodinti, tai tikrai iseina i ziedus, jei salciau. Pasodintiems gal nieko, jeigu tik minuso ner.. na, augo pas mane pernai siltnamy balandi, naktim nebuvo labai silta g.gif Tik manau, kad visgi situos is seklu reiktu sodint i dirva jau salnoms praejus.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 14, 11:22)
Dar palauk, gal dar taburečių neatsinešė ir kompo nepasiekia biggrin.gif

kaip žinodama, kol kėdę prisipumpavau iki reikiamo aukščio lotuliukas.gif . Šuo žiūri ir nesupranta, ko čia ta šeimininkė žvingauja doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ersketroze, baisu būtų, jei rankomis liestų vaikas beicuotas sėklas ir nenusiplautų rankų. Skyla jis reaguodamas su drėgnu substratu. Rankas plauk po darbo su beicuotomis sėklomis ir viskas bus ok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 14, 10:57)
siaip svogunus i dirva sodina po Stasiniu. O situos bent jau as i dirva sodinau dar veliau.

Na, savo atminti prakrapsciau-tikrai, juk geguzes pr. sodinu doh.gif Na, tai palauks geguzio irnesakyk.gif

QUOTE(laurindre @ 2012 03 14, 11:01)
Pernai svogunu sejinukus i dirva ikisau apie geguzes 8 d. Neturejau kuom pridengti, o ta nakti buvo salnos ir visi susalo. Liko is viso kiekio tik 1 vnt. Kuris ilgai skurdo ir nelabai kas uzaugo, iki sodinamo svoguniuko dydzio, o turejo buti gigantai :lotuliu
Tai jau siemet labai skubeti nezadu g.gif
Pas mane jau irgi po antra laiskeli leidzia. ax.gif

Na va...

QUOTE(saintlina @ 2012 03 14, 11:19)
Gaudvile, kuku..

Gaudvile, vargse, ilsisi po didzio darbo cool.gif

QUOTE(Asese @ 2012 03 14, 11:23)
O kažin paskui svogūnai neišeis į žiedus ? Nes jie nemėgsta žemesnės temperatūros  g.gif

As manau, kad ne.. juk ne minusas... Geguzi kai sodinam i dirva, tai ir ne silciau buna g.gif

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 14, 11:54)
kaip žinodama, kol kėdę prisipumpavau iki reikiamo aukščio  lotuliukas.gif . Šuo žiūri ir nesupranta, ko čia ta šeimininkė žvingauja  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O biggrin.gif
Atsakyti